TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Adaptador servo Atomic 1.5JST mini (Ideal AMZ)[IC-089]

Adaptador servo Atomic 1.5JST mini (Ideal AMZ)Adaptador servo Atomic 1.5JST mini (Ideal AMZ)Adaptador servo Atomic 1.5JST mini (Ideal AMZ)

Adaptador servo Atomic 1.5JST mini (Ideal AMZ)[IC-089]

Ref: IC-089

1.66€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 8 h. 13m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Cable curt adaptador que d'una banda disposa del connector mascle estàndard de servo i per l'altra banda disposa del connector de tres cables utilitzat pels Atomc AMZ.

Aquest cable convertidor és molt ú til quan volem utilitzar en el nostre Atomic AMZ, AMR o BZ un receptor estàndard (que utilitzi connectors normals). Ja sigui per connectar el variador al receptor, o per connectar el servo al receptor, podrem combinar els connectors originals amb aquest adaptador sense haver de tallar cables ni fer soldadures. & Nbsp;


****27****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Atomic Miniz Brushless Motor 3500Kv
Atomic Miniz Brushless Motor 3500Kv