TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Adhesiu de doble cara (Especial receptors) [8410436141710]

Adhesiu de doble cara (Especial receptors)Adhesiu de doble cara (Especial receptors)

Adhesiu de doble cara (Especial receptors) [8410436141710]

Ref: 1403703

6.05€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 44 h. 9m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Cinta adhesiva de doble cara d'alta resistència, especialment recomanada per a receptors i altres elemetos electrònics.

Fixa tot tipus d'objectes de la forma més còmoda, ràpida i neta. A més es pot remoure donant un fort gir, el que ens permetrà tornar a situar l'objecte o la peça a enganxar.

¿Perquè ho fem servir?

Fixació d'objectes sobre parets o rajoles susceptibles de canvi o renovació: suros, rellotges de paret, intèrfons, quadres lleugers, especiers, decoració infantil, rètols, etc.

Nosaltres ho recomanem per fixar els receptors, variadors electrònics i altres elements, als xassís dels cotxes de competició. També es pot utilitzar en avions, drones, llanxes, etc. La cinta de doble cara adhesiva Pattex, a més de fixar aquestes peces als xassís i bucs, ajuda a esmorteir vibracions i cops, molt presents en els vehicles a ràdio control, per la seva composició així com el seu gruix.

Les seves principals característiques són:

- Fixació instantània.
- Interior, exterior.
- Color translúcid
- Resultats assegurances: 2 kg / o tira
- Resisteix aigua i intempèrie
- Resisteix temperatures (-40ºC a 90ºC)


Aplicació:

netegi i s'assequi correctament la superfície. no toqueu l'adhesiu amb els dits, ja que redueix l'adhesió. Es recomana realitzar una prova, ja que a l'enlairar l'objecte pot danyar-se la pintura, paper de paret o similar.

Apliqueu la cinta exercint pressió. A continuació, tregui el film de protecció vermell, i posicioni l'objecte, amb la cinta enganxada, pressionant-fortament les dues peces.


****99****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.