TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic AMZ Barres de direcció opcionals (+ 1 *, 0 *, - 1 *, - 2 [AMZ-OP001]

Atomic AMZ Barres de direcció opcionals (+ 1 *, 0 *, - 1 *, - 2Atomic AMZ Barres de direcció opcionals (+ 1 *, 0 *, - 1 *, - 2

Atomic AMZ Barres de direcció opcionals (+ 1 *, 0 *, - 1 *, - 2 [AMZ-OP001]

Ref: AMZ-OP001

4.69€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 16 h. 56m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt de barres de direcció opcionals, realitzades en composite, per l'Atomic AMZ. Aquesta barres estan realitzades en diferents longituds, de manera que ens donaran diferents graus de convergència i divergència a a direcció + 1 *, 0 *, - 1 *, - 2 *.

Aquestes barres són les que uneixen les dues manguetes de direcció, per la part inferior a l'eix central de transmissió.


****19****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants