TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic AMZ / BZ17 Adaptador Frontal per a carrosseries[AMZ-OP033]

Atomic AMZ / BZ17 Adaptador Frontal per a carrosseries

Atomic AMZ / BZ17 Adaptador Frontal per a carrosseries[AMZ-OP033]

Ref: AMZ-OP033

8.22€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponible



Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 31 h. 55m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Adaptador en alumini, fabricat per Atomic, per a les pestanyesñas davanteres realitzades en fibra de carboni pel mateix fabricant, per a les carrosseries d'alguns models de Kyosho Mini-Z. < /p>

Aquest adaptador va fixat per una banda, al xassís, ja sigui dels AMZ / AMR / BZ / BZ17 i SZ d'Atomic, el GLA de GL Racing, o dels Mini -Z Racer, i per l'altra banda, va fixat a la pestanyaña de fibra de carboni de cadascuna de les carrosseries.

Intercalant els distinas plaques de diferents gruixos (AMZ-OP-033AP) entre l'adaptador d'alumini i la pestaña frontal en fibra de carboni, aconseguirem pujar la carrosseria del nostre cotxe , sense haver d'aixecar tot el xassís. És a dir, aconseguirem deixar la carrosseria a l'altura adequada, perquè no tinguem problemes que toqui a terra, o que les rodes freguin en els passos de roda, ia més podrem baixar el xassís a l'altura desitjada. & Nbsp;

Es subministren cargols de diferents longituds que utilitzarem en funció de les plaques de diferent gruix que anem a utilitzar en el nostre ajust d'altura.

 

 


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants