TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic AMZ / BZ17 Placa frontal carrosseria DS3 (per OP033)[AMZ-OP033-DS3]

Atomic AMZ / BZ17 Placa frontal carrosseria DS3 (per OP033)

Atomic AMZ / BZ17 Placa frontal carrosseria DS3 (per OP033)[AMZ-OP033-DS3]

Ref: AMZ-OP033-DS3

7.03€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 31 h. 58m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Pestaña davantera per a la carrosseria del Citroen DS3 (de Kyosho Mini-Z), fabricada en fibra de carboni, per utilitzar tant en el xassís AMZ / AMR / BZ / BZ17 i SZ d'Atomic, així com en el xassís GLA de GL RACING i com en els xassís Kyosho Mini-Z Racer.

Per utilitzar aquesta peça serà necessari muntar l'adaptador d'alumini amb referència AMZ-OP033, vàlid per a totes les pestanyesñes de fibra de carboni. La combinació de la pestanyaña de fibra de carboni, amb l'adaptador de metall, ens permetrà pujar la carrosseria del cotxe a l'alçada desitjada, sense haver d'aixecar el xassís.


****204****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants