TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic BZ Parts de la direcció[BZ-007-C]

Atomic BZ Parts de la direcció

Atomic BZ Parts de la direcció[BZ-007-C]

Ref: BZ-007-C

9.83€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 13 h. 22m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original de les peces del sistema de direcció del xassís AMZ-BZ d'Atomic. Aquest set de recanvis inclou les ròtules juntament amb les boles, els dos inversors o links de direcció, així com els braços de direcció de compòsit.


****177****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
MiniZ Rear KS SOFT Tire for RCP Tracks
MiniZ Rear KS SOFT Tire for RCP Tracks
Fabricants