TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic BZ17 Armadura posterior en alumini (2 punts) 2dot)[BZ17-UP02-2]

Atomic BZ17 Armadura posterior en alumini (2 punts) 2dot)

Atomic BZ17 Armadura posterior en alumini (2 punts) 2dot)[BZ17-UP02-2]

Ref: BZ17-UP02-2

7.09€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 17 h. 52m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Armadura opcional posterior fabricada en alumini (a la qual van subjectes els eixos de suspensión), per al xassís Atomic model BZ2017. Aquesta peça substitueix a l'original, i és la responsable que tinguem, en el tren posterior, 2 graus de convergència en les dues rodes del darrere i dos nivells d'ajust delàangle & quot; Anti-Squad & quot; en el trapezi del darrere.

¿En quinéinflueix la convergència del darrere en el xassís BZ2017?.

Quan ajustem el nostre xassís amb convergència en les rodes del darrere, vam aconseguir d'una banda incrementar el subviratge del nostre cotxe. El xassís seràmolt més estable a les frenades i en la sortida dels revolts, mentre accelerem. Guanyarem traccióen l'eix posterior, encara que perdrem una mica de velocitat en recta.

¿Cómo ajustem el & quot; Anti-Squad & quot; darrere al BZ2017?

El & quot; Anti Squad & quot; és elàangle dels trapezis inferiors del darrere respecte al xassís. Modificant aquestàangle (aixecant la part del darrere dels trapezis) vam aconseguir que els molls del darrere no siguin elsúnics que hagin de suportar tot l'enfonsament del tren posterior a les acceleracions, sobretot quan fem servir molls tous en la suspensi ó. Aquest efecte té a veure amb la transferència de pesos en accelerar i en frenar. L'armadura del darrere ens permet ajustar aquestàangle en dues posicions. O bé deixar-lo senseàangle (muntar l'armadura posterior amb els dos punts visibles en l'armadura mirant cap amunt) o bé donaràangle als trapezis posant l'armadura a l'revés, amb els dos punts mirant cap avall. < /p>

Atómic disposa tambén d'uns conjunts de espaiadors de 0.1mm i de 0.2mm de gruix, amb referències: BZ17-UP01-1 i BZ17-UP01-2, que podem situar sota d'aquesta armadura del darrere, per baixar el centre ed gravetat del xassís i augmentar elàangle Anti-squad.


****206****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
GLA Recambio del Servo (DES131) en carbonite
GLA Recambio del Servo (DES131) en carbonite
Fabricants