TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic BZ17 Placa de carboni per a suport servo[BZ17-07]

Atomic BZ17 Placa de carboni per a suport servo

Atomic BZ17 Placa de carboni per a suport servo[BZ17-07]

Ref: BZ17-07

3.79€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 42 h. 6m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original de la placa de fibra de carboni que utilitzarem com a suport del servo de direccióen el xassís Atomic BZ2017.

Aquesta peça és idéntica a l'original inclosa en el kit BZ17 i la utilitzarem per reemplaçar l'original.

¿Quécaràcterístiques té aquesta placa de suport de servo per al xassís BZ2107?

La peça estàrealitzada en fibra de carboni perquè a més de ser molt resistent, tingui poc pes. Fins i tot disposa d'orificis practicats a la mateixa fibra de carboni. D'aquesta manera manté el centre de gravetat molt baix, en no añafegir pes a la part alta del xassís, i or tant el nostre xassís disposarààd'un pas per corba molt ràdemano.

Aquesta peça forma part del sistema de subjeccióde ??servo flotant, per que se subjecta al xassís per un sol costat. A la part central del xassís va muntat un suport d'alumini, sobre el qual subjectarem aquesta placa de fibra de carboni. El servo d'adreóper al kit Atomic BZ2017 (recomanem aquest model de servo: BZ-UP017) va subjecte només a aquesta placa, i no toca per sota amb el xassís. Per això es cridem a aquest ssistema: Servo flotant.

D'aquesta manera el servo no modifica en ningún cas la torsiódel xassís de fibra de carboni (original) o del opcional d'alumini (ref. BZ17-U05). El mateix passa amb la bancada de motor, o amb altres parts del cotxe, que estàn dissenyñades perquè no & quot; forcin & quot; el xassís, i perquè contribueixin a baixar al màxim el centre de gravetat del vehícul.


****198****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants