TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic BZ17 tapa superior bancada del darrere alumini[BZ17-04]

Atomic BZ17 tapa superior bancada del darrere alumini

Atomic BZ17 tapa superior bancada del darrere alumini[BZ17-04]

Ref: BZ17-04

15.63€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 3 h. 30m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original de les dues tapes superiors del darrere per a les bancades de diferencial, realitzades en alumini.

Aquestes dues peces són idéntiques a les originals, i substitueixen les incloses en el kit de muntatge de l'Atomic BZ 2017.

¿Quéprecaucions hem de tenir amb les peces d'aquest kit, un cop muntades en el xassís BZ2017?

Aquestes dues tapes superiors d'alumini subjecten fermament els suports de plàstic per als rodaments sobre els quals van muntats els diferencials. Per tant, quan pressionem els cargols que les subjecten a les bancades inferiors, hem d'assegurar que aquests suports al costat dels rodaments estén perfectament posicionats. En cas contrari ens pot succeir que en prémer els cargols d'aquesta tapa superior deformemos algunes parts d'aquesta peça d'alumini. Per tant és important, abans de prémer els cargols, assegurar-nos que aquestes tapes superiors estàn ben posicionades i pressionen correctament a les bancades inferiors, abans de prémer fermament els dos cargols que les subjecten.

D'altra banda, hem de vigilar l'estat de tots els cargols que subjecten diferents peces del xassís sobre aquestes dues bancades o tapes superiors del darrere. Per exemple, els cargols que subjecten els tirants superiors de suspensiódarrere, o cargols els que subjecten els suports de carrocería de lexan. Tambén hem d'assegurar que aquests cargols & quot; entrin & quot; correctament. Altrament podem dónañar les rosques d'aquests orificis de les tapes superiors (recordeu que aquestes tapes són d'alumini) cas en el qual recomanarem posar noves tapes superiors el xassís.


****198****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants