TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic BZ17 Volanderes ajust Caster 0.7 mm (10u)[BZ17-20]

Atomic BZ17 Volanderes ajust Caster 0.7 mm (10u)

Atomic BZ17 Volanderes ajust Caster 0.7 mm (10u)[BZ17-20]

Ref: BZ17-20

2.25€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 53 h. 43m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt de 10 volanderes de 0.7 mm de gruix, fabricades en plàstic, per l'ajust del caster de direcciódel tren davanter.

Aquestes volanderes són idéntiques a les incloses en el xassís original de l'Atomic BZ2107.

¿Que aconseguim amb aquestes volanderes calibrades de 0.7 mm en el xassís BZ2107?

Inserint dues d'aquestes volanderes a cada un dels dos eixos de suspensiódavanters superiors, aconseguirem 4 graus, 2 graus o 0 graus de caster davanter.

Entenem per caster oàangle de direccióo avanç, quanàangle que formen la vertical de gir de l'adreóamb l'horitzontal del sòl.

És evident que els canvis en l'ajust del caster tambén afecten directament a la resposta de direcci ó. Per ajustar el caster  al tren davanter, el que farem és igualar o retardar el trapezi superior respecte a l'inferior, i per a això utilitzarem les volanderes incloses en aquest kit, esícom els trapezis superiors (que es poden muntar en dues posicions, cap per amunt o cap per avall).

A la pàgina 6 del manual de muntatge del BZ2017 tingueséis el gràfic de explicaciódel muntatge dels trapezis i les volanderes.

És important que quan realicéis ajustos o hagàis manteniment en el xassís BZ2017, us cercioréis que aquestes petitesñas volanderes de plàstic estàn en bon estat. Pot ser que al treballar fregant constantment sobre el trapezi superior, es desgastin o es deformen, de manera que deixarían al trapezi superior amb massa comoditat. En aquest cas haurem de reemplaçar-les per unes volanderes noves, que per adaptar-les.


& Nbsp;

 


****196****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants