TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic Miniz Brushless Motor 3500Kv[MO-040]

Atomic Miniz Brushless Motor 3500KvAtomic Miniz Brushless Motor 3500Kv

Atomic Miniz Brushless Motor 3500Kv[MO-040]

Ref: MO-040

38.98€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 9 h. 0m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Motor brushless de 3500KV fabricat per Atomic, per a la categoriaía Mini-Z (escala 1/28). Aquest motor permet desmuntar la tapa posterior per alliberar el rotor, i poder realitzar canvis de rotor o neteja de l'interior del bobinat.

Aquest motor, donades les seves prestacions, és molt recomanable per categoriaías tipus estoc.

El motor disposa de la placa amb els terminals de contacte a l'exterior de la caixa de motor, per facilitar la soldadura de cables. A més es subministra amb un cable soldat acabat amb el connector utilitzat originalment en els variadors dels xassís AMZ, AMR, BZ, BZ17 tots fabricats per Atomic.

Aquest motor disposa d'orificis a la part frontal que faciliten la seva subjecció a bancades de motor opcionals (d'alumini). Podem alimentar tant a 4-8v com a 7.4V.


****189****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
TRP Llantas Del + Tras Mosler MT900 Negras
TRP Llantas Del + Tras Mosler MT900 Negras
Fabricants


49.04€