TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Atomic Pneumàtic Ultimate Soft CR Comp. 23mm (Ample)[ACT003US]

Atomic Pneumàtic Ultimate Soft CR Comp. 23mm (Ample)

Atomic Pneumàtic Ultimate Soft CR Comp. 23mm (Ample)[ACT003US]

Ref: ACT003US

3.84€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 0 h. 24m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Neumàtics de goma, darrere, amb compost de silicona per moqueta. Aquests pneumàtics estàn fabricats amb un compost deúúltima generacióóanomenat CR (2016). El diàmetre exterior d'aquests pneumàtics amb dibuix ratllat longitudinal és de 23mm, i la seva duresa és Ultimate Soft (equivalent a 5 graus de duresa). És actualment el pneumàtic més tou disponible.

Aquests pneumàtics amb compost CR estàn dissenyñats per treballar sobre moqueta, i no es recomana la seva utilitzaciósobre altres superfícies, sobretot sobre pistes de foam.

Aquests pneumàtics mesuren 11mm d'amplada, de manera que s'utilitzen en el tren posterior dels vehículs a escala 1/28 que utilitzen roda ampla al tren posterior.

 


****768****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Bateries Racing Power 900 Mamp AAA 2Wd Special
Bateries Racing Power 900 Mamp AAA 2Wd Special
Fabricants