TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

AUTOSCALE Mini-Z NISSAN GT-R R35 ULTIMATE METAL SILVER (N-RM) [4548565237562]

AUTOSCALE Mini-Z NISSAN GT-R R35 ULTIMATE METAL SILVER (N-RM)

AUTOSCALE Mini-Z NISSAN GT-R R35 ULTIMATE METAL SILVER (N-RM) [4548565237562]

Ref: K.MZP139S

40.03€
Quantitat:


Atención!

Este artículo se ofrece bajo pedido
El plazo de entrega suele ser de 5 días

Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 60 h. 41m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Carrosseria Autoscale fabricada per Kyosho, del model Nissan GT-R R35 Ultimate Metall Silver, a escala 1/28, per als Kyosho Mini-Z RWD.

Aquesta carrosseria munta les llantes davanteres estretes i les llantes del darrere amples. La part davantera del xassís ha de ser també estreta (N-Narrow), i la distància entre eixos ha de ser de 94mm (RM-Rear Motor).

Es pot utilitzar la carrosseria en xassís AWD sempre que aquests puguin treballar en 94mm de distància entre eixos. Les llandes incloses en aquesta carrosseria no valen per als xassís FWD ni AWD. Només són vàlides per als RWD.


****KYO****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.