TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Axial Racing SCX10 Poison Spyder JK Guardabarros frontals [816874011796]

Axial Racing SCX10 Poison Spyder JK Guardabarros frontals

Axial Racing SCX10 Poison Spyder JK Guardabarros frontals [816874011796]

Ref: AX80121

13.83€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 0 h. 13m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original dels parafangs (flares) davanters del model Poison Spyder. Estan realitzats en plàstic modelat, i ofereixen funcionalitat i realisme a qualsevol vehicle offroad a escala 1/10.

Disposen d'un suport per a muntar des de l'interior de la carrosseria, mitjançant 5 cargols de cap de botó (inclosos). D'aquesta manera els parafangs queden perfectament subjectes a la carrosseria de policarbonat.


& Bull; Producte oficial amb llicència Poison Spyder Customs
& Bull; Fàcil instal·lació en qualsevol carrosseria.
& Bull; Es subministren dues parafangs davanters (esquerre i dret)


****36****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.