TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Axial Wraith Spawn Rock Racer KIT [816874014933]

Axial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KITAxial Wraith Spawn Rock Racer KIT

Axial Wraith Spawn Rock Racer KIT [816874014933]

Ref: AX90056

409.00€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 35 h. 28m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Cotxe a radiocontrol amb tracció a les 4 rodes, a escala 1/10, model Wraith & trade; Spawn, en versió KIT. Es subministra completament desmuntat, amb la carrosseria per pintar.

Es tracta d'una versió KIT, no s'inclouen elements electrònics, com:

- Emissora + receptor
- Servo de direcció
- Variador electrònic
- Motor

Aquest cotxe en versió kit inclou els pneumàtics model 2.2 Maxxis Pica-soques, que ofereixen un grip increïble en les situacions de trial i de crawling més exigents.

També inclou el conjunt de tirants inferiors en alumini, així com el cos dels amortidors realitzat també en alumini.

La transmissió disposa d'un slipper doble muntat sobre la corona de pitch 32.

Una altra de les peces destacables que inclou aquest kit són els paliers davanters amb sistema cardan, que faciliten la transmissió de potència i eviten folgances.

La caixa per a situar el receptor aquesta segellada amb una junta de goma perquè sigui resistent a l'aigua (esquitxades).

Com en tots els models Axial, ja siguin Kit o RTR, no es subministra bateria per al cotxe, ni carregador per a aquesta.

Recomanem utilitzar, per a aquest tipus de cotxes, bateria tipus LiPo de com a mínim 5000mA.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.