TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Cable carregador de Lipo 4 mm Balancejador[IC-091]

Cable carregador de Lipo 4 mm BalancejadorCable carregador de Lipo 4 mm BalancejadorCable carregador de Lipo 4 mm Balancejador

Cable carregador de Lipo 4 mm Balancejador[IC-091]

Ref: IC-091

4.01€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 52 h. 40m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Cable per carregar bateries LiPo de les que utilitzen els xassís GLA de GL Racing, BZ17, BZ, ZMZ, AMR d'Atomic, i SZ de Ground Zero.

Les bateries LiPo vàlides per a aquests models de xassís a escala 1/28 (bateries amb referència GBY001, AMZ020-360, AMZ020-330) disposen d'un sol connector amb el qual es connecten al variador electrònic inclòs en els xassís.

Per poder carregar-les amb un carregador convencional precisarem aquest cable que connectarem directament al connector de la bateria, i ens permetrà connectar l'altre extrem a l'balanç del nostre carregador, així com mitjançant les clavilles banana convencionals a la sortida positiu / negatiu del carregador.


****22****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
GLA Bateria 2S 330mAh Lipo para GL Racing 1:28
GLA Bateria 2S 330mAh Lipo para GL Racing 1:28