TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Cable de motor per Miniz [TRP116]

Cable de motor per Miniz

Cable de motor per Miniz [TRP116]

Ref: TRP116

2.42€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 22 h. 41m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Parella de cables de motor per als Kyosho Mini-Z. En aquest set s'inclouen dos cables, un de vermell (positiu) i un altre negre (negatiu) que en un dels seus extrems disposen d'una platina terminal que facilitarà la seva subjecció, mitjançant un cargol, a la placa electrònica original (variador). A l'altre extrem trobem el cable elèctric tallat i preestañado, a punt per soldar a les escombretes de motor.

Podem utilitzar aquests dos cables per a altres dispositius que no siguin precisament motors. Si volem connectar, per exemple unes llums o un transponder directament a la presa de corrent del portapiles (en el xassís dels Mini-Z), aquests terminals que ja es troben en els extrems del xassís ens facilitaran la feina.

Recordeu que en els Mini-Z Sports i Sports2, per exemple, no disposen de cap port de connexió en el qual puguem connectar un transponder per explicar voltes. Per tant podem utilitzar aquests cables, soldant l'extrem pre estanyat directament al transponder.


****342****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
GPM Barra posterior per a MiniZ AWD 4x4 TOE OUT +0.1
GPM Barra posterior per a MiniZ AWD 4x4 TOE OUT +0.1
Fabricants