TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders) [Lap4]

Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders)Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders)Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders)Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders)Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders)Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders)Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders)Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders)

Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders) [Lap4]

Ref: Lap4

326.70€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 22 h. 30m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Sistema de comptavoltes complet, sense pont, per a petites escales. Ideal per als Kyosho Mini-Z Racer 1/28.

Aquest sistema inclou la centraleta, els sensors per a situar en el pont i 4 transponders compatibles amb el sistema Robitonic. Aquesta versió del sistema compta voltes, a diferència de la versió anterior, no necessita font d'alimentació externa per a la centraleta, ja que en aquest cas pren el corrent de la pròpia connexió USB de l'ordinador.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.