TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Condicions d'ús

UTILITZACIÓ DE LA NOSTRA WEB
En fer ús d'aquesta pàgina web i/o realitzar comandes a través de la mateixa vostè es compromet a: Fer ús d'aquesta pàgina web únicament per realitzar consultes o comandes legalment vàlids. No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s'ha fet una comanda d'aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-la i informar a les autoritats pertinents. Facilitar-nos la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consenteix que podrem fer ús d'aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè (si cal veure la nostra Declaració de privacitat). Si no ens facilita vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda. En realitzar una comanda a través d'aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.

DISPONIBILITAT DEL SERVEI
Els articles que s'ofereixen a través d'aquesta pàgina web estan disponibles per al seu enviament a qualsevol destinació nacional i internacional, exceptuant aquells per als quals no s'ofereix una tarifa de transport a l'hora de realitzar la comanda o països als quals sigui legalment impossible complir amb el nostre lliurament.

ACORD DE COMPRA. CONTRACTE
La informació continguda en aquestes Condicions d'ús i els detalls recollits en aquesta pàgina web no constitueix una oferta de venda, sinó una invitació per comprar. No hi ha d'haver cap contracte entre vostè i nosaltres en relació amb cap producte fins que la seva comanda hagi estat expressament acceptada per nosaltres. Si la seva oferta no és acceptada i ja s'hagués realitzat algun càrrec en el seu compte, l'import del mateix li serà reintegrat en la seva totalitat. Per realitzar una comanda, haurà de seguir el següent procediment:

Funcionament de la Tenda
Realització de la comanda mitjançant la web. Recepció de la confirmació de la comanda per mail. Recepció de la factura proforma al mail en format PDF. En en cas de pagament per Reemborsament l'enviament és immediat. En el cas de pagament per PayPal l'enviament és immediat. En el cas de pagament per Visa / Mastercard l'enviament és immediat. En el cas de pagament per Transferència l'enviament no serà enviat fins a rebre l'import en el nostre compte, normalment l'ingrés apareix passades 24 hores. Recomanem enviar justificant via email per accelerar l'enviament. En el cas dels pagaments no immediats (Xec i Transferència) la comanda es reservarà un màxim de 7 dies després de la recepció de la comanda. En el cas que el paquet arribi en mal estat, és MOLT IMPORTANT comunicar-ho a NACEX o Correus en un termini màxim de 24 hores després de la recepció de la comanda, així com avisar a Technical Racing Products de la incidència per reposar el material urgentment. Si transcorregudes les 24 hores el paquet no s'ha rebut poden posar-se en contacte amb NACEX al número de telèfon de la seva oficina més propera, o amb les nostres oficines al 93 783 30 36.

DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES
Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats pel que fa al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar-li informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que vostè podrà encarregar. Si no desitja fer una comanda d'aquests productes substitutius, li reemborsarem qualsevol quantitat que pogués vostè haver abonat.

NEGATIVA A TRAMITAR UNA COMANDA
Ens reservem el dret de retirar qualsevol producte d'aquesta pàgina web en qualsevol moment i de treure o modificar qualsevol material o contingut de la mateixa. Encara que farem el possible per tramitar sempre totes les comandes, poden donar-se circumstàncies excepcionals que ens obliguin a rebutjar la tramitació d'alguna comanda després d'haver enviat la Confirmació de Comanda, pel que ens reservem el dret a fer-ho en qualsevol moment, a la nostra discreció. No serem responsables davant vostre o davant de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte d'aquesta pàgina web, amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, treure o modificar qualsevol material o contingut de la pàgina web, o per negar-nos a tramitar una comanda una vegada que li haguem enviat la Confirmació de comanda.

LLIURAMENT D'ENVIAMENTS
Sense perjudici del que estableix anteriorment, respecte de la disponibilitat dels productes i llevat que es produeixin circumstàncies extraordinàries, la nostra política de trameses és la següent:

ENVIAMENTS NACIONALS
Tots els nostres enviaments nacionals es realitzen a través de l'agència de transports NACEX amb servei 24 hores o Correus amb servei 48/72 hores. Vostè podrà seleccionar que sigui informat de l'estat i de l'evolució mitjançant SMS directe al seu telèfon amb el servei d'enviament de NACEX. El cost de l'enviament podrà vostè veure'l en el moment de confirmar la seva comanda. El preu d'aquest servei pot ser consultat en la taula de preus depenent de la zona on vostè es trobi. A aquest import se li haurà d'afegir el cost de negociació de reemborsament si aquest és el mètode de pagament escollit. Recomanem que per realitzar un pressupost detallat del cost d'enviament consultin les nostres taules de preu segons la zona i el pes. Comissió de reemborsament 2.5% sobre el valor amb mínim de 1.90 Eur. Totes les comandes realitzades per Paypal hauran de ser pagades en Euros. L'hora límit en condicions normals són les 17:30 de la tarda (dilluns a dijous), a partir d'aquesta hora no podem garantir que la comanda es lliuri durant el proper dia laborable. Això no obstant, podrien produir retards per qualsevol de les següents raons: circumstàncies imprevistes com ara pèrdua del paquet per part de la companyia de transport, accidents, robatoris, etc.; o zona de lliurament molt remota. Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, l'informarem d'aquesta circumstància. Als efectes de les presents Condicions, s'entendrà que s'ha produït el "lliurament" o que la comanda ha estat lliurada en el moment de signar la recepció del mateix a l'adreça de lliurament convinguda.

IMPOSIBILITAT DE LLIURAMENT
Si ens resultés impossible efectuar el lliurament de la seva comanda, intentarem buscar un lloc segur per deixar-ho. Així mateix, li notificarem indicant-li on es troba la seva comanda i com fer per recollir-lo. Si no va a estar en el lloc de lliurament de la comanda a l'hora convinguda, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres per convenir el lliurament en un altre dia. Si no troba un lloc segur on deixar-ho, pot ser que sigui retornat a les nostres instal·lacions. En aquest moment ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo que el paquet ha estat retornat i que ha d'abonar de nou el cost del nou enviament, si vol que tornem a enviar-li la comanda. En tot cas, per recollir la seva comanda o acceptar el nou enviament, vostè disposarà d'un termini de 30 dies comptats des de la data en què seguint el procediment establert en les presents Condicions, l'informem que la seva comanda està disponible o retornada. Si transcorregut aquest termini, no hagués recollit la seva comanda o pagat el nou enviament, entendrem que vol desistir del Contracte i el considerarem resolt. Com a conseqüència de la resolució del Contracte, li retornarem el preu pagat pels productes el més aviat possible i, en qualsevol cas, en el termini màxim de 30 dies des de la data en què d'acord amb el que estableix la present Clàusula, considerem resolt el Contracte .

TRANSMISSIÓ DEL RISC I DE LA PROPIETAT DELS PRODUCTES
El risc dels productes estarà al seu càrrec a partir del moment del seu lliurament. Vostè adquirirà la propietat dels productes quan rebem el pagament complet de totes les quantitats degudes en relació amb els mateixos, incloses les despeses d'enviament, o bé en el moment del lliurament si aquesta tingués lloc en un moment posterior.

PREU I PAGAMENT
El preu de cada producte serà el que s'estipuli en cada moment a la nostra pàgina web, excepte en cas d'error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si trobéssim un error en el preu d'algun dels productes que vostè ha encarregat, l'informarem el més aviat possible i li donarem l'opció de reconfirmar la seva comanda al preu correcte o bé anul·lar-la. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb vostè, la comanda es considerarà cancel·lada i se li reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades. No estarem obligats a subministrar-cap producte al preu inferior incorrecte (fins i tot encara que li hàgim enviat la Confirmació d'Enviament) si l'error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per vostè com a preu incorrecte. Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en aquesta suspensió) els possibles canvis no afectaran les comandes ja realitzades dins d'un període de 15 dies. Una vegada que hagi fet les seves compres, tots els articles que vol comprar s'hauran afegit a la seva cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament segons el Funcionament de la botiga detallat en el punt 5 d'aquest document. Es podrà realitzar els pagaments de diferents formes: Contra reemborsament per agència (SEUR / Tourline / Nacex) Per Targeta de crèdit Visa o Mastercard Per Paypal (visiti www.paypal.com) Per transferència bancària (oficina de Caixa Catalunya) Per xec bancari.

OFERTES
Les Ofertes no son acumulables, les comandes realitzades en períodes de rebaixes i les ofertes puntuals per díes tipus Black Friday o Rebaixes de gener, no son acumulables amb ofertes regulars de tipus ports o borsa de transport.


Consideracions
TARGETA DE CRÈDIT:
El pagament amb tarja de crèdit es realitza en el servidor segur de Sermepa. Autoritzat per VISA España per a realitzar pagaments per Internet. El pagament amb tarja de crédit és instantani. No comporta ninguna comissió i la seva comanda pot estar a casa seva en 24h si ho realitza abans de les 13:00h del matí.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA:
El mètode de pagament més còmode és mitjançant transferencia bancaria. Treballem amb un compte bancari de Banc de sabadell. Una vegada vostè realitzi un ingrés al nostre número de compte (que se li proporciona al finalitzar la compra) nosaltres ens posarem mans a l'obra i quan el seu ingrés estigui confirmat per l'entitat bancaria , li enviarem la seva comanda. Aquest procés pot arribar a tardar 48 hores.

CONTRA REEMBORSAMENT:
Per realitzar qualsevol operació contra reemborsament ho haurà de seleccionar en el moment de la selecció del mètode de pagament. L'enviament per contra reemborsamet te un cost d'un 3.5% sobre el valor del producte, que és el que cobra l'empresa encarregada de realitzar el transport per fer també la gestió del cobrament. és possible que abans d'enviar-li la seva comanda ens posem en contacte telefònicament amb vostè per confirmar el mateix. Assegureu-vos de que el seu telèfon està correctament introduït a la nostra web, de lo cotrari no podrem confirmar la seva comanda i no li podrem enviar.

PAYPAL:
és un mètode de pagament instantani mitjançant la seva tarja de crèdit. La seva comanda quedarà completament confirmada en el moment de realitzar el pagament. és important destacar la importància de prèmer el botó de CONFIRMAR després de realitzar el pagament per PAYPAL. En cas contrari rebriem el pagament pero no la comanda. TRP no emmagatzemarà dades de tarjes de crèdit, comptes bancaris o altres dades confidencials relacionades amb dades financeres dels clients. Només constarà el mètode de pagament seleccionat.

POLÍTICA DE CANVIS/DEVOLUCIONS
a. DRET LEGAL A DESISTIR DE LA COMPRA
D'acord amb la normativa aplicable, si vostè està contractant com a consumidor, pot desistir del Contracte en qualsevol moment dins el termini de 14 dies hàbils des de la data de lliurament de la seva comanda. En aquest cas, se li reemborsarà el preu pagat per aquests productes. Vostè es farà càrrec dels costos directes d'enviament i de devolució del producte. Vostè podrà acreditar l'exercici del dret de desistiment en qualsevol forma admesa en dret, considerant-se en tot cas vàlidament exercitat aquest dret mitjançant l'enviament de la còpia de la comanda original segellat que li facilitem o mitjançant la devolució dels productes. Aquesta disposició no afecta altres drets reconeguts al consumidor per la legislació vigent.

RMA: PROCÉS DE DEVOLUCIÓ
Aquí tens els documnts necesaris per l'RMA. El formulari i l'etiqueta per quan ens enviis el paquet.

Formulari RMA
Hauràs d'imprimir el formulari i omplir els tres primers blocs a mà, escanejar-lo i enviar-lo al nostre email: info@technicalrp.com En el primer bloc omple les teves dades personals, número de factura, i el teu contacte. En el segon bloc, una breu explicació del motiu de la devolució el més ajustada possible. En el tercer bloc, l'horari de recollida (amb un marge de 5 hores). Els altres camps son per al lliurament. Si són les mateixes dades que les de facturació, marca la casella SI.

>>DESCARREGAR FORMULARI RMA<<
Formulari RMA per a devolucions: Download pdf

Etiqueta RMA
Imprimeix aquesta imatge retallable juntament amb el formulari, i émprala com a etiqueta per quan ens enviïs el paquet. Quan TRP t'hagi assignat el codi RMA, omple els camps i t'enviarem al missatger a l\horari de recollida que hagis posat al formulari, i ens el enviarà sense cap cost per vostè.

>>DESCARREGAR ETIQUETA RMA<<
Etiqueta per al paquet: Download pdf

Per a més informció sobre el sistema RMA pots trucar-nos al 93 783 30 36 i estarem encantats d'informar-te, assessorar-te i fer-ne el seguiment dels enviaments i de l'estat dels teus productes.

b. DISPOSICIONS COMUNS
El seu dret a desistir del Contracte serà d'aplicació exclusivament a aquells productes que es retornin en les mateixes condicions en que vostè els va rebre. Si us plau, torni l'article utilitzant o incloent el seu embolcall original. Haurà d'incloure també totes les instruccions, documents i embolcalls dels productes. En tot cas, haurà de lliurar juntament amb el producte a retornar la còpia de la comanda original segellada que haurà rebut en el moment del lliurament. No es farà cap reemborsament si el producte ha estat usat més enllà de la mera obertura del mateix o si ha patit algun dany, per la qual cosa haurà de ser curós amb els productes mentre estiguin en la seva possessió.

c. DEVOLUCIONS DE PRODUCTES DEFECTUOSOS
En els casos en què vostè consideri que en el moment del lliurament el producte aquest no s'ajusta al que estipula el contracte, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres de forma immediata per email a info@technicalrp.com, indicant les dades del producte així com el dany que pateix, o bé trucant per telèfon al número 93 783 30 36 on li indicarem la forma de procedir. El producte el podrà retornar a la nostra botiga física o entregant-lo al missatger que enviarem al seu domicil·li. Procedirem a examinar detingudament el producte retornat i li comunicarem per correu electrònic, dins d'un termini raonable, si procedim a la devolució o substitució del mateix (si escau). La devolució o substitució de l'article s'efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 30 dies posteriors a la en la que li enviem el correu electrònic confirmant que és procedent la devolució o substitució de l'article no conforme. Les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d'alguna tara o defecte, quan realment existeixi, li seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorregudes per lliurar-li el article. La devolució s'efectuarà en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra. Queden salvaguardats els drets reconeguts per la legislació vigent.

VIRUS, PIRATERIA I ALTRES ATACS INFORMÀTICS
Vostè no ha de realitzar un ús indegut d'aquesta pàgina web mitjançant la introducció intencionada en la mateixa de virus, troians, cucs, bombes lògiques o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu. Vostè no tractarà de tenir accés no autoritzat a aquesta pàgina web, al servidor en què aquesta pàgina està allotjada o a qualsevol servidor, ordinador o base de dades relacionada amb la nostra pàgina web. Vostè es compromet a no atacar aquesta pàgina web a través d'un atac de denegació de servei o d'un atac de denegació de servei distribuït. L'incompliment d'aquesta clàusula podria portar aparellada la comissió d'infraccions tipificades per la normativa aplicable. Informarem de qualsevol incompliment d'aquesta normativa a les autoritats competents i cooperarem amb elles per descobrir la identitat de l'atacant. Així mateix, en cas d'incompliment de la present clàusula, deixarà immediatament d'estar autoritzat a fer servir aquesta pàgina web. No serem responsables de qualsevol dany o pèrdua resultant d'un atac de denegació de servei, virus o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu que pugui afectar al seu ordinador, equip informàtic, dades o materials com a conseqüència de l'ús d'aquesta pàgina web o de la descàrrega de continguts de la mateixa o als quals la mateixa redireccioni.

LINKS DES DE LA NOSTRA PÀGINA WEB
En el cas de que la nostra pàgina web disposi de links a altres pàgines web i a materials de tercers, aquests links es facilitaran únicament a efectes informatius, sense que nosaltres tinguem control sobre el contingut d'aquestes pàgines web o materiales. Per tant, no acceptem cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua derivada de la seva utilització.

COMUNICACIONS PER ESCRIT
La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. Mitjançant l'ús d'aquesta pàgina web, vostè accepta que la major part d'aquestes comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contracte amb vostè per correu electrònic o li facilitarem informació penjant avisos en aquesta pàgina web. A efectes contractuals, vostè consenteix a utilitzar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.

NOTIFICACIONS
Les notificacions que vostè ens enviï hauran d'èsser enviades preferiblement a través del nostre email info@technicalrp.com. D'acord amb el que disposa la clàusula 16 anterior i llevat que s'estipuli el contrari, li podrem enviar comunicacions bé al correu electrònic o bé a l'adreça postal facilitada per vostè a l'hora de realitzar una comanda. S'entendrà que les notificacions han estat rebudes i han estat correctament fetes en el mateix instant en què es pengin a la nostra pàgina web, 24 hores després d'haver-se enviat un correu electrònic, o tres dies després de la data de franqueig de qualsevol carta. Per provar que la notificació ha estat feta, n'hi haurà prou amb provar, en el cas d'una carta, que tenia la direcció correcta, estava correctament segellada i que va ser degudament lliurada a correus o en una bústia i, en el cas d'un correu electrònic, que el mateix va ser enviat a l'adreça de correu electrònic especificada pel receptor.

CESSIÓ DE DRETS i OBLIGACIONS
El Contracte és vinculant tant per a vostè com per a nosaltres. Vostè no podrà transmetre, cedir, gravar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats del mateix al seu favor o per a vostè, sense haver obtingut el nostre consentiment previ per escrit. Podem transmetre, cedir, gravar, subcontractar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats del mateix al nostre favor o per a nosaltres, en qualsevol moment durant la vigència del Contracte. Per evitar qualsevol dubte, aquestes transmissions, cessions, gravàmens o altres transferències no afectaran els drets que, si escau, vostè té com a consumidor reconeguts per llei o anul·laran, reduiran o limitaran de qualsevol altra forma les garanties tant expresses com tàcites, que li haguéssim pogut atorgar.

ESDEVENIMENTS FORA DEL NOSTRE CONTROL
No serem responsables per cap incompliment o retard en el compliment d'alguna de les obligacions que assumim a l'empara d'un Contracte, la causa es degui a esdeveniments que estan fora del nostre control raonable ( "Causa de Força Major"). Les Causes de Força Major inclouran qualsevol acte, esdeveniment, falta d'exercici, omissió o accident que estigui fora del nostre control raonable i entre altres, els següents: Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives. Commoció civil, revolta, invasió, atac terrorista o amenaça terrorista, guerra (declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra. Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural. Impossibilitat d'ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats. Impossibilitat d'utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions. Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions de qualsevol govern o autoritat pública. Vaga, fallades o accidents de transport marítim o fluvial, postal o qualsevol altre tipus de transport. S'entén que les nostres obligacions derivades dels contractes quedaran suspeses durant el període en què la Causa de Força Major continuï, i disposarem d'una ampliació en el termini per a complir aquestes obligacions per un període de temps igual al que duri la Causa de Força Major. Posarem tots els mitjans raonables perquè finalitzi la Causa de Força Major o per trobar una solució que ens permeti complir les nostres obligacions en virtut del Contracte malgrat la Causa de Força Major.

RENÚNCIA
La manca de requeriment per la nostra part del compliment estricte de la seva banda d'alguna de les obligacions assumides per vostè en virtut d'un contracte o de les presents Condicions o la manca d'exercici per la nostra part dels drets o accions que ens poguessin correspondre en virtut d'aquest Contracte o de les Condicions, no suposarà la renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni li exonera a vostè de complir amb aquestes obligacions. Cap renúncia per la nostra part a un dret o acció concret suposarà una renúncia a altres drets o accions derivats del Contracte o de les Condicions. Cap renúncia per la nostra part a alguna de les presents Condicions o als drets o accions derivats del Contracte té efecte, llevat que s'estableixi expressament que és una renúncia i formalitzi i se li comuniqui a vostè per escrit de conformitat amb el que disposa l'apartat de Notificacions anterior.

NUL·LITAT PARCIAL
Si alguna de les presents condicions o alguna disposició de un Contracte fossin declarades nul·les i sense efecte per ressolució ferma per part de l'autoritat competent, els restants termes i condicions romandran en vigor, sense que quedin afectats per l'anomenada declaració de nulitat.

ACORD COMPLET
Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa en els mateixos constitueixen l'acord íntegre existent entre Vostè i nosaltres en relació amb l'objecte del contracte i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda entre Vostè i nosaltres verbalment o per escrit. Vostè i nosaltres reconeixem haver consentit la celebració del Contracte sense haver confiat en cap declaració o promesa feta per l'altra part o que pogués inferir-se de qualsevol declaració o escrit en les negociacions entaulades pels dos abans d'aquest Contracte, llevat allò que figura expressament esmentat en les presents Condicions. Ni vostè ni nosaltres disposarem d'acció davant de qualsevol declaració incerta realitzada per l'altra part, verbal o escrita, amb anterioritat a la data del Contracte (tret que s'hagués fet tal declaració incerta de forma fraudulenta) i l'única acció que ha de disposar la una altra part serà per incompliment de contracte de conformitat amb el que disposen les presents Condicions.

EL NOSTRE DRET A MODIFICAR AQUESTES CONDICIONS
Tenim dret a revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment. Vostè estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en que utilitzi la present pàgina web o realitzi cada comanda, llevat que per llei o decisió d'organismes governamentals haguem de realitzar canvis de caràcter retroactiu a dites polítiques, Condicions o Declaració de Privacitat, on, donat el cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que vostè hagués realitzat previament.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
L'ús de la nostra pàgina web i dels contractes de compra de productes a través aquesta pàgina web es regiran per la legislació Espanyola. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web o amb aquests contractes serà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels jutjats i tribunals de la ciutat de Terrassa, i / o, si s'escau, de la ciutat de Barcelona si correspongués. Si vostè està contractant com a consumidor, res en la present clàusula afecta els drets que com a tal li reconeix la legislació vigent.

CONSELLS DE SEGURETAT EN L'UTILITZACIÓ D'INTERNET
Amb l'objectiu d'incrementar la seva seguretat en l'ús d'Internet, li oferim les següents recomanacions: No obriu missatges de correu electrònic d'origen desconegut, i tampoc els arxius adjunts que incloguin, poden contenir virus i altres programes malintencionats. Molts programes de correu disposen de mòduls per a l'eliminació automàtica de correu electrònic no desitjat (SPAM). Instal·li un programa antivirus i manteniu-lo actualitzat constantment. No faciliti les seves dades personals si no es tracta d'una pàgina web de confiança. Les dades financeres (targeta de crèdit, etc.) només s'han de proporcionar en pàgines web segures (protocol https). No utilitzeu contrasenyes fàcils d'endevinar. No reutilitzi la mateixa contrasenya en diferents pàgines. No guardeu les contrasenyes escrites en documents del seu ordinador. Verifiqui periòdicament que el seu sistema operatiu està actualitzat contra les últimes vulnerabilitats detectades. Mantingui sempre actualitzat el seu programari d'Internet (navegador, correu electrònic, clients de missatgeria). Instal·li un software tallafocs per impedir atacs al seu ordinador (alguns sistemes operatius inclouen tallafocs de manera gratuïta). Realitzi, de manera periòdica, còpia de seguretat en suport extern dels documents importants del seu ordinador.

COMENTARIS I SUGGERIMENTS
Els seus comentaris i els seus suggeriments seran ben rebuts. Li roguem ens enviï els comentaris i els suggeriments mitjançant el nostre email info@technicalrp.com. A més, disposem de fulls oficials de reclamació a disposició dels consumidors i usuaris. Pot sol·licitar-les trucant al telèfon 93 783 30 36 o mitjançant info@technicalrp.com.

Continuar
Cerca Ràpida
 
Utilitzi paraules clau per trobar el producte que busca.
Cerca Avançada
Idiomes
Espanol English Aleman Catala Frances
1 x PR Racing SC201 diferencial mecánico
1 x Kyosho Rótulas en Titanio 64 (5,8 mm) M3
1 x Kyosho Giga Crusher Set de varetes
1 x Kyosho Giga Crusher Eje de freno
1 x Kyosho Giga Crusher Tirantes direccion 4x80mm
1 x Kyosho Giga Crusher Set de trapecios del/tras.
1 x Impulsat per Discuz! ___ ___ ___ 0
1 x Kyosho Giga Trituradora Palieres traseros (124mm)
1 x Kyosho Giga Crusher Caixa de canvi de 3 Velocitats
1 x Kyosho Giga Crusher gots de sortida de diferencial (6 mm)
1 x Kyosho Giga Crusher Caixa piñonaje davanter
1 x PR Racing Justas de diferencial (2u)
1 x Piñonaje de Kyosho Giga
1 x Kyosho Giga Crusher Plaques de suspensió
1 x Kyosho Giga Crusher tirants de suspensió
1 x Kyosho Giga Crusher Eix d'entrada
1 x Trituradora Kyosho Giga Trituradora central Palier (62mm)
1 x Kyosho Giga Crusher Volant inèrcia opcional 2 Peces
1 x Kyosho Giga Crusher Eixos de suspensió (pin)
1 x Kyosho Giga Crusher caixa de diferencial
1 x Kyosho Giga Crusher Got de sortida palier central fre
1 x Tibador de arrancada per a GXR 28.
1 x Kyosho Giga Crusher Eix de sortida caixa transmissió
1 x Kyosho Giga Crusher Tirants de xassís en alumini
1 x SkyRc Variador TORO TS120 ALU 1/10 Sensor sense pinzells
1 x Atomic Setting Card per Miniz BZ17 Brushless
1 x KO Propo Condensador Advantage Capacitor B
1 x VARIADOR VORTEX R8 PRO X 2-6S BLS (220A / 2-6S)
1 x SkyRc Mòdul Wifi per Programació
3 x SkyRc Módulo USB SKYLINK per Programació
1 x Spec-R Placa Carbono Corona para Xray T3
1 x Kyosho TF5 Stallion Torreta frontal Carbono
1 x Kyosho V-One-RRR Eix davanter inferior de suspensió (76mm)
2 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-2mm LGC (-0.6mm)
1 x Barra de direcció per a MiniZ Overland TOE-IN 1 grau
1 x Hpi Baja 5B Luces Led con indicador de Bateria
2 x Kyosho V-One-RRR Volant d'inèrcia 2D (SP)
2 x Pneumàtic per a MiniZ Touring.
2 x GPm Retrovisor metàlic esquerre per a MiniZ Overland
2 x KO Propo Cable MT-1 JST per Mini-Z 2.4ghz
2 x Helicòpter Coaxial Jamara Gyro V2
7 x Kyosho V-One (Titanium 64) (45mm)
6 x Kyosho Zaboon Xassís Principal (Llarg)
7 x TOP Scythe barres estabilitzadores
5 x TOP Scythe 5 x 6.35 x 5mm collar color plata.
1 x Boles i plats de diferencial Anderson MB4 davanter/posterior.
4 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-1mm)
7 x AX Patinador del xassis i Bat Mount Axial XR10
25 x PR Racing Llave de rueda de 5.5mm
9 x Team Durango DEX410 Patinador Lastre 30gr
9 x Tamiya TL01 Tirants posteriors superiors de Camber per Tamiya TL
3 x Kyosho V-One-S Corona 2a Velocitat 24T
15 x Tuercas de 4mm con superficie de apriete
1 x Kyosho MiniZ AWD Barrera posterior a la punta 0.2mm
3 x Armadura frontal/posterior en Alumini per a Mini Inferno
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-2mm LGC (-0.6mm)
6 x Kyosho MiniZ F1 Barra de dirección per F1 +2gr
7 x Motorless Brush Analyzer de SkyRC
4 x Torreta de suspensió posterior en SSG per a Anderson MB4.
5 x Kyosho Lazer ZX5 Chasis superior composite carbono
10 x Kyosho V-One S Ejes King Pin front suspensió (V-One R)
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-4mm LGC(-0.6mm)
1 x Torreta de suspensió en SSG per a Anderson MB4.
4 x Variador Rotatiu Kyosho (Speed ??Controller)
5 x GPM 1er pinyó de servo metàlic per a MiniZ Mr01, Mr015, Mr02
2 x Kyosho V-One RR Evo Gots de tracció
2 x ROB sistema de seguretat Robitronic (micro entre 4.8V i 6V)
5 x Soport de les barres estabilitzadores posteriors.
3 x Spec-R Silicona de diferencial 500.000
2 x Adaptador servo Atomic per servo (ideal AMZ)
2 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-1mm)
2 x Kyosho Sand Màster Vintage Caixa de Transmissió
1 x Kyosho MFR Monster Safata de ràdio
2 x Kyosho SuperTen Soporte Corona Central
1 x Aceite Silicona 10000 Kyosho (40cc)
1 x Kyosho Cargols Cònics Allen (M3x18)
2 x Kyosho Fazer Sabates de Embragatge
1 x Soport de suspensió posterior en alumini per a Losi Micro T.
1 x Kyosho Lazer ZX5 Bolas de 4.8mm para manguetas
1 x Kyosho V-One-R4 Guia del salvaservos
3 x Kyosho MFR Monster Piñonaje de diferencial (11T/43T)
1 x Team Durango DEX410v3 Suport eixos suspensió R-F (LRC)
1 x Aceite Silicona 60000 Kyosho (40cc)
1 x Kyosho Caputxó Antena Fluorescent (6u)
1 x Kyosho MFR Monster eixos de suspensió (2x59mm) (4u)
1 x Destornillador de botó (Hex 1.5) M2 x 3 (10u)
2 x Kyosho Cargols Cònics Estrella (M4x18)
1 x Disc de fre de Kyosho V-One-R SP
1 x Adhesius Carrosseria Kyosho Pure Tingues Audi A4 Red bull
1 x Kyosho Lazer ZX5 Moll Posterior (75)
2 x Kyosho SuperTen Spider Campana 13-16T Cambio 2vel
1 x Kyosho Cargols Cap Estrella Rodona (M2.6x25) 10u
1 x Arandelas de 0.1mm para calibrar diferencial Spec.R
10 x Equip Durango Arandelas 10x12x0.2mm (10u)
1 x Kyosho Sand Master Vintage Center Gear
1 x GPM Espaiador de motor A3 en Alumini per a MiniZ AWD 4x4
1 x Electronica per a MiniZ F1
1 x Kyosho Pure Ten Alfa Conjunt de canvi de dues velocitats
1 x Kyosho Tirant de direcció inversor en Titani (46 mm)
1 x Protector per a diferencial Scythe & Kyosho Stallion 12u.
1 x Kyosho V-On-R4 Palier tracero (L = 56mm)
1 x Kyosho GP Spider Chasis superior
1 x Kyosho PureTen Spider GP Torreta davantera en fibra de carboni
1 x Kyosho Tanc de Benzina (125cc)
1 x Kyosho Pure Tingues Llanta davantera (Hex 12mm) per foam
1 x Adhesius Carrosseria Kyosho Pure Tingues Ferrari F430GT
1 x Kyosho Circlip E 7.0mm
1 x Kyosho Cargols (M3x22) (M3x24) (M3x26) (M3x28) Estrella
1 x Suport davanter en alumini per a Losi Micro T color blau.
2 x Kyosho V-One R Caixa de piñonaje davanter (V-One S)
1 x Losi Micro T porta mangueta davanter realitzat en alumini color
1 x KO Propo Cable DSC (Control servo directo) EX-10
1 x Kyosho Cargol Cònic Allen (M4x20)
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-2mm LGC(-1.0mm)
2 x Kyosho Cargols Botó Allen (M4x22)
1 x Kyosho Mini Z MR01 Esquelet Transmissor de xassís
1 x Kyosho Servo Sprockets KS1401 (Fazer)
1 x Torns de punta còsmica Kyosho Star per full M4x8 M4x1
1 x Kyosho Cargols Cònics Estrella (M4x12)
1 x Kyosho Lazer ZX5 Barra estabilizadora (1mm)(TF5/RDS)
1 x Receptor Kyosho V-One R Tapa cristal
1 x Kyosho V-One-R4 Eix del fre
1 x Netejador de motors amb boquilla de precissió #1.0.
1 x Resposta KOpropo Servo BSx3-one10 (0.08 seg / 60 13.3Kg)
1 x Kyosho V-One-RRR Polea de 23T en alumini
2 x Cables de motor silicona negro y rojo
1 x Kyosho Pure Ten Alpha (EP / GP) Absorbedor posterior
2 x Equip Orion cables de Potencia 12G 50cm
1 x TOP Scythe Turnbuckle 3 x 45.
1 x Kyosho Megaforce Disc de fre
1 x Kyosho Pure Tingues Llantes Amples (32 Ample)
1 x GPM Corona de diferencial 42 dents (Boles 1/16")
1 x KO Propo Caja de servo (PDS-2501/02/11/12 ICS)
1 x Kyosho V-One i FW5T hexàgons i espaiadors
1 x Kyosho V-One-S Corona de la 2a Velocidad 21T
1 x Kyosho Pure Tingues Tapa de bateria
1 x Lazer ZX5 Rodamientos (5x8x2.5) Made in Japan
2 x Kyosho V-One-R4 Corona 56T (2a velocidad)
1 x La resposta d'avui és (? P / GP) ? ? ? r ? ? ? ? r
1 x Kyosho Pure Tingues Llantes Aerodisk (24 ample)
1 x AX Carrocería Dingo completa para pintar
1 x Kyosho Mad Force Esponges per pneumàtic (GiGa Crusher)
1 x Kyosho Cubetes de 5,8 mm de duresa (pas int 3.0mm)
1 x Kyosho Set de estabilizadoras traseras KXW03
1 x Kyosho Cargols Cònics Allen (M4x15)
1 x Kyosho Pure Ten Alpha Barra de protección (GP)
1 x Kyosho Mega Force Molls amortidor
1 x TOP Scythe paraxocs frontal.
2 x Kyosho Circlip E 4.0 mm
1 x Galgas de carbono para medir el camber desde 2 a 3.5
1 x Kyosho V-One RRR Evo Kit de Salvaservos
1 x TOP Scythe Barra estabilitzdora 1.4mm.
1 x Kyosho Cargol Botó Allen (M3x18)
1 x Kyosho V-One RR Evo Trapezis davanters
1 x Kyosho V-One-R4 Eix del salvaservos en alumini
2 x TOP Scythe placa d´anclatge de motor.
2 x Kyosho Lazer 2000 Caixa transmissió del / després. i parts plàst
1 x Kyosho Caliber Carrosseria EP400
1 x Kyosho USA-1 Portamanguetas traseras
1 x Bancada frontal d´amortidors Llarga per a MiniZ Overland
1 x Kyosho Presoners Allen (M3x14)
1 x Kiosho V-One RR Evo Kit de Salvaservos
1 x Tamiya Gots davanters de spool
1 x Kyosho MFR Monster Eixos de suspensió Inferior (King pin)
1 x TOP Scythe Suspension Mount 2.5 deg color vermell.
1 x Kyosho Lazer ZX5 Hexagonos Aluminio SP V-One
1 x Extensió de cable KOPropo Servo 150mm
2 x Kyosho V-One-R4 Mariposa posterior Carbono (3,2 mm)
1 x Kyosho Eix roscat M3
1 x TOP Scythe placa elevada d ´anclatge.
1 x GPM Frontal per a Carrosseria Nissan Skyline GTR en Alumini
11 x Kyosho base de trabajo en aluminio (negro) para chasis 1/10
1 x Kyosho Cargols Cònics estrella (M4x6)
1 x Kyosho Tsuyoshi ryokan san ni na o M4
1 x Kyosho TF5 Juntas del amortiguador
1 x Kyosho Pure Tingues Llanta posterior (Hex 12mm) per foam
1 x Kyosho Rodament genèric (L = 36,5 mm) Aranya
1 x GPM Frontal per a Carrosseria Nissan Skyline GTR en Alumini
1 x Kyosho Cargols Cònics Estrella Titani (M4x10)
1 x Kyosho Ultima RB5 SP2 Platos diferencial (RB5/SCR/RB5 SP/ RT5)
2 x KoPropo RSx2 Caixa de servo superior
1 x Kyosho Tuercas (M2x1.6)
1 x Kyosho V-One RRR Caixa piñonaje Posterior (Sííí / RRR / Evo)
3 x Kyosho Greix de diferencial a boles (llarga durada)
1 x Kyosho Lazer Vintage Corona més eix
1 x Kyosho GP Spider Set de Bumper (TF4R)
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-2mm LGC(-1.0mm)
1 x Kyosho Tirador arranque para motor GZ-R (FD23)
2 x Kyosho Boles Ròtules labiades de 6.8mm
1 x Kyosho Mad Force Set de direcció
1 x Sostenidor de la bateria Kyosho Racing
1 x Xarxa Kiosho V-On-R4 de Salvaservos
1 x KO Propo Servo Horn en carboni i alumini (3 mides)
1 x Xray T3 Xray T2 Palier Universal 50mm
1 x Patrocinat per P s ___ s ___ ___ 0
1 x Kyosho Pure Ten (EP) Suport trapezi davanter
1 x Kyosho Lazer ZX5 Moll Trasero (L) (60)
1 x Kyosho Sand Master Vintage Drive Shaft
1 x Kyosho V-One-R4 Juntes per a la caixa de diferencial (VZ403)
1 x Kyosho V-One-R4 Eixos del trapezi davanter superior (3x74.5mm)
1 x Kyosho KXW06 Eix universal d'una sola forma
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-1.0mm)
1 x Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades)
1 x TOP Scythe molles Racing 1.4x5.50 22.5mm 288gf/mm.
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In posterior 0-2mm LGC (-0.6mm)
1 x Kyosho PureTen Spider GP Eix central i rodament Oneway davant
1 x Kyosho USA-1 Monster Truck Trapezis de suspensió
1 x Kyosho Cargol Pin 3x25
1 x Suport per encolar pneumàtics inclou pinzell
1 x Kyosho Ròtules amb eix roscat (4.5x7)
1 x Kyosho MFR Monster Wheel Hexagons 14mm (4u)
1 x Kyosho Pure Ten Eje de amortiguador (30mm Titanio coat)
1 x Kyosho Pure tingues (GP) Tirants de direcció
1 x Kyosho V-One-R4 Got del diferencial davanter
1 x TOP Scythe conjunt de parts plàstiques per al amortiguador.
1 x Kyosho Femelles Metàl·liques M3 i M4
1 x Kyosho V-One R Eix prolongador cigonyal
1 x Kyosho GP Spider Tie rod 3x51
1 x Kyosho Volante d'inercia OD35mm (MFR / DBX / DST)
1 x Kyosho MiniZ MR01 Chasis Skeleton Azul Transparent
1 x Kyosho V-One-R4 Bancada One-Way
1 x Kyosho Tonillos Botón Estrella (M4x20)
1 x Equip Kiosho V-On-S Su suport de fre (V-On-R)
3 x Kyosho Super Tingues FW4 Caixa darrere i suport trapezis
1 x Kyosho Presoners Allen (M4x8)
1 x Kyosho V-One-RRR Barra estabilitzadora del darrere ajustable (RR
1 x Peces petites del soport del fre V-One RRR .
1 x GPM Barra posterior de convergència per a MiniZ AWD 4x4 MA010 (T
1 x TOP Scythe vas de diferencial.
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra delantera LGC(-1.0mm)
1 x Kyosho Cargols Cònics estrella Xapa (M3x8)
1 x Kyosho Pure ten (EP) Suport de bateria
1 x Kyosho V-One-R4 Caixa de diferencial
2 x Kyosho Super Tingues Canvi 2a Velocitat (TR15)
2 x Top Scythe conjunt cargols M4 x 10.
1 x KO Propo Piñones de servo metálicos (PDS-2345 ICS)
1 x Rodament ccràmic TOP Scythe Axial (2u).
1 x Kyosho Miniz MR03 / MR02 Llanta Davantera CNC 21mm F +3
1 x Kyosho V-One-RRR Braç de fre en Alumini
1 x Kyosho Miniz MR01 Mueller delenteros 7 mm
1 x La resposta d'avui és (? P) ? ? ?
1 x Kyosho Cargols cònics estrella Xapa (M2.6x6)
1 x CAÇADORA KYOSHO 2.0 NEGRE 2016 - M
1 x Kyosho Pure Ten Alpha (EP / GP) Trapezis Traseros
1 x Kyosho Pure Tingues Llantes platejades
1 x Kyosho Cargols Cònics Allen (M3x5)
1 x Kyosho Cos d'amortidor (38 mm) Recobriment Velvet
1 x Kyosho Volanderes (M4x10x0.8)
1 x Kyosho V-One-RRR Eje principal
1 x Kyosho Passadors o pins de 2x11mm (V-one-S / R / FW5)
1 x La lliçó d'avui és P
1 x Kyosho V-One R Correa central /posterior (V-One-S)
1 x Kyosho Circlip E 6.0
1 x KO Tapa de bateries per a emissora EX-10
2 x Kyosho V-One-RRR Disc de fre
1 x Kyosho V-One-S Corona 2a Velocidad 26T
1 x Kyosho V-One R Caja llança el darrere (V-One S)
1 x Kyosho V-One RR Evo Tub de salvaservo
2 x KO Propo Piñones de servo metálicos (PDS-2512 ICS)
2 x Tornilleria en acer M3x12 cònics hexagonals (10u).
1 x Team Durango volanderes per piston d'amortidors 2.5mmID (10
1 x Kyosho Set de clau ready set + cargols
3 x Kyosho Super Tingues peces portamanguetas del darrere
2 x TOP Scythe eix de suspensió 3 x 42mm (4u).
2 x Kyosho V-One-R4 Eje intermedio
1 x Team Durango DEX410R Recanvi d'amortidor
1 x Cos adhesiu Kyosho Pure té el Porsche 911 GT3
1 x Kyosho Cargols Botó Estrella Titani (M3x12)
1 x Kyosho V-One-R4 Suport de motor en alumini
2 x Kyosho V-One R Trapezistes davanters (V-One S)
1 x Kyosho Pure Tingues Llantes Amples (32 ample)
2 x Kyosho Pure Tingues Carrosseria Lexus SC430 Lexan
1 x Kyosho Pure Ten Takata NSX Adhesivos
1 x Kyosho Tamaki rabbitsu arròs al forn 2 V
2 x Kyosho Super Tingues Presoners M9 Ajust mangueta
1 x Kyosho SuperTen Rodament One Way
1 x Set complert de caixa de canvis en Delrin (5 peces) (29D,32D,23D
1 x RC Atomic M-Sèries VM-II Corretges baixa fricció 54T
3 x Kyosho Carrosseria 01:10 Nissan GT-R Pitwork
1 x Kyosho Super Ten Corona de 39T (FW4)
2 x GPM Adaptador de fre de Disc per a HPI Savage en Alumini
1 x Adhesius Pure Ten G ZOX Megen NSX 2003
1 x Adaptador de marxes en Alumini per a HPI Savage
1 x Impulsat per Discuz! ___ ___ ___ 0
1 x Kyosho SuperTen Corona Cambio 2Vel. 42T (TR15)
1 x Kyosho SuperTen Piñon 17H para Campana Embrague
1 x Kyosho Cargol Botó Estrella (M2.6x6)
2 x Adhesius Kyosho Pure Ten Chevrolet Corvette C5-R
1 x Axial Racing WB8-HD capçal de metall per cardan WB8 V2
1 x Kyosho Super Tingues Braços amples de suspensió
1 x Kyosho Super Ten Trapecio superior ajustable
1 x Kyosho PureTen Corona 37T (H)
1 x Kyosho Super Ten Wheel Hexagons FW14 (14mm)
3 x Els assumptes socials de Oh, sí, també es fa ry 350y Z
1 x Adhesius Carrosseria Pure Tingues Supra ESSO Ultraflo
1 x Kyosho Pure tingues carrosseria lexan Toyota Supra 2005
1 x Kyosho Super Ten FW4 Soporte diferencial central (TR15)
1 x RC Atomic M-Sèries VM-II Corretges baixa fricció 145T
1 x Kyosho Carrosseria Pure Tingues Toyota Supra Castrol
1 x Kyushu és de 200 m
1 x Kyosho SuperTen Corona 40T High (2a)
2 x Ah, sí, senyor ciutadà, dimarts, BT
1 x Axial Wraith Eix Acer (6x160.2mm)
2 x Kyosho SuperTen Eix Canvi 2Vel.
1 x Adhesius Kyosho Pure Ten Ford Focus WRC 2002
1 x Kyosho SuperTen Campana emgbrague roscada 2 vel.
1 x RC Atomic M-Sèries VM-II Hexàgons Alumini 12mm (4u)
1 x Kyosho Super Ten Soporte del disco de freno FW4 TR15
1 x Carrocería Lexan Mazda 6R para 1:10 Mini Touring
2 x Adhesius Kyosho Pure Tingues Carrosseria Vauxhall
1 x Piñon de motor Pitch 64 42 dientes (eje 3mm) endurecid
1 x ATL Pinyó de Tefló Pitch 64 de 52 dents
1 x TOP Scythe paraxocs del darrera.
1 x TOP Scythe rodaments a boles 10x15mm (2u).
1 x TOP Scythe eix frontal one way color daurat.
1 x TOP Scythe Eva paraxocs frontal.
2 x Eix central en titani per a transmissió del Serpent 710.
1 x Kyosho Inferno MP7 volants (3 x 40 mm)
1 x Kyosho Inferno ST / GP Pneumàtics amb foam (2u)
1 x TOP Scythe Motor Pod Base (Red)
1 x TOP Scythe placa superior 2.5mm.
1 x TOP Scythe placa frontal porta amortiguadors 3,3mm (Versió E.U.
1 x Kyosho Inferno MP7 Llandes 10 Ràdios
1 x Molles de suspensió 5,50.
1 x TOP Scythe Molles Racing 1.4x5.00 22.5mm 332gf/mm.
1 x Piñon de motor Pitch 64 45 dientes (eje 3mm) endurecid
1 x SE710-004 Placa de bumper superior frontal en grafit per a Serp
1 x Barrot universal TOP en alumini color vermell.
1 x TOP Scythe molles Racing 1.4x6.00 22.5mm 254gf/mm.
1 x Piñon de motor Pitch 64 49 dientes (eje 3mm) endurecid
1 x TOP Scythe Diferencial de poleia hibrid
1 x TOP Scythe Universal Dog Bone Ver 2.
1 x TOP Scythe Centre de xassís 2.5mm
1 x TOP Scythe oli mesclat Diaphragm per a Dampers 50* (4u).
1 x TOP Scythe caixa d`amortiguador color vermell.
1 x TOP Scythe Eix central en Alumini
1 x TOP Scythe Barra de suport d´amortidors 1.0 graus
1 x Kyosho Pneumàtic davanter Inferno ST / Sand / Quad
1 x Molles de suspensió 5,25.
1 x TOP Scythe molles Racing 1.4x5.75 22.5mm 270gf/mm.
1 x TOP Scythe rotules de 4.3mm.
1 x TOP Scythe molles gama Racing 1,5x5,50 22.5mm 406g
1 x TOP Scythe Barra de suspensió 0gr caiguda color vermell.
1 x TOP Scythe molles Racing 1.5x6.00 22.5mm 348gf/mm
1 x Protector de diferencial Associated TC5 (12u).
1 x TOP Scythe Molla de suspensió 6.00 (2u).
1 x TOP Scythe Conjunt de Molles Racing (22.5mm) (14500-15650)
2 x Kyosho Mad Force 1: 8 Pneumàtics Twin Rib (2u)
1 x TOP Scythe soport amortiguació davantera 3,5mm.
1 x TOP Scythe placa per a adjustament del Ackerman.
1 x TOP Torreta en carboni del darrere "low profile" 3.5mm
1 x Kyosho Inferno MP7 Passador Eix Roda
1 x Protector de diferencial - Yokomo BD 12u.
1 x TOP Scythe regulador d´altura per a paraxocs davanter i posterio
25 x TOP Scythe Corretja de transmissió nivell de fricció baix. Trase
1 x Impulsat per Discuz! SX GT 500 2007
1 x Carrocería Lexan 350Z para 1:10 Mini Touring
1 x Adhesivos Kyosho Pure Ten Lancer
1 x Additiu aumentador d`aderencia Factor Blue 75ml.
1 x Galga e medida para neumático en carbono desde 23.6 a 24.6
1 x KYOSHO ròtula de plàstic amb forat de 5.5mm (S)
1 x Kyosho Bancada de motor flotant Blue Streak
1 x Gasolina V-One-R4 de Kyos
1 x Kyosho V-One-R4 Eje principal
1 x Kyosho Tornillos Bóton Estrella (M3x14)(M3x16)(M3x18)(M3x20)
1 x Kyosho Tuercas Autobloc Nylon (M4x5.5)
1 x Cargols Cònica M2x4 cap Philips (10uds)
1 x Equip Orion Variador Vortex R10.1 170Amp 2S (per 1:10)
2 x GL Robp compatible amb transponder personal
1 x Kyosho Ciclip E 10.0mm
1 x Cargols Botó (Hex 1.5) M2 x 8 (10u)
1 x Kyosho Tornillos Allen (M3x22)
1 x Kyosho Cargols Botó Allen (M4x15)
1 x Kyosho Conjunt de 12 Ròtules de plàstic de 6.8mm
1 x Kyosho V-One R4 Braços de suspensió davanter
1 x KO Propo Set de Pinyons Alumini per Servo RSX Power
1 x Kyosho Lazer ZX5 Amortidors davanters (Velvet coating)
1 x Adaptador servo Atomic 1.5JST mini (Ideal AMZ)
1 x Kyosho V-One-R4 Palier opcional Trasero (56mm)
1 x KO Propo Servo Horn en carbono y aluminio (20mm)
1 x KO Propo Piñones de servo metálicos (PDS-2511 ICS)
1 x Arandelas de calibración 5.1mm x 6.5mm (espesores de 0.05)
1 x Kyosho Cargols Botó Allen (M4x18)
1 x Kyosho Cargol Botó Estrella (M3x20)
1 x Tóricas de difencial de silicona
1 x Torns cònics Kyosho Allen (M4x10)
1 x Clips subjecta carroceries de 1mm (10u).
1 x Kyosho V-On-R4 Lastra tracer
1 x Kyosho Cargol Botó Allen (M2x8)
1 x Kyosho Cargols Cap Oval Estrella (M3x14,16,18,20)
1 x Kyosho Lazer ZX5 barra estabilizadora 1.4mm
1 x Kyosho Super Tingues Llantes Blanques Davanteres 6 Ràdios HEX 14
1 x Kyosho FW05 Placa de direcció en carboni
1 x Kyosho Volanderes de precisió (12x15x0.5mm) (10 u)
1 x Kyosho FW05R Eix accionament del fre
1 x Kyosho FW05T Plaques Freno Metal V TR
2 x King Pins GPM en Titani(Opció GPM) HPI Savage (SAV,SAX).
1 x Arandelas de calibración 5.1mm x 6.5mm (espesores de 0.1-0.2-0.3
1 x Kyosho Cargols Allen (M4x35, 40, 45)
1 x TOP Photon Bumper i posts de carrosseria
1 x TOP Scythe conjunt de accesoris per als hexagons de la roda.
1 x TOP Scythe Molles 5,75 (2u).
1 x Adhesius Carrosseria Pure Tingues Mobil 1 NSX
1 x Kyosho FW05T set de Varetes
1 x Kyosho 01:10 Off-Road Pneumàtic MFR (2u) amb foam
1 x Benvingut a la WRC 2006
1 x Kyosho Cargol Cònic Allen (M3x10)
1 x Kyosho MiniZ MR03 RWD McLaren 12C GT3 White RTR
1 x TOP Scythe esponja de pressió per a Dampers (5u).
1 x Kyosho Cargols Cònic Estrella (M3x30) (M3x32) (M3x34) (M3x35)
1 x Kyosho Cargols cap de botó, allen (M3x8)
1 x KO Propo RSx One10 Response Servo de reemplaçament de pinyons
1 x Kyosho FW05 Eixos en Titani Suspensió davanter superior
1 x Kyosho V-One-R4 Chassis d'alumini principal
1 x Team Durango DEX210 / DESC210 Vasos de transmisión diferencial
1 x KYOSHO Conjunt de C-Clips (C11)
1 x TOP Scythe Wide Height Spacer Set 0,5 mm & 1,0mm (Red).
1 x Kyosho Super tingues Llandes del darrere (Hex 12mm)
1 x TOP Scythe Set d´espaiador de altura 0.5mm & 1.0mm.
1 x KO Propo Piñones de servo Delrin (PDS-2502 ICS)
1 x Kyosho Tuercas Labiadas (M3x3.7)
1 x Kyosho Cargols Cònics Allen (M4x25)
1 x Equip Durango DETC410 Conjunt d'amortidors (1 parell)
1 x Kyosho Pure tingues carrosseria ferrari Enzo FXX
2 x TOP Scythe Tensionador de corretja color vermell (1u).
1 x Atomic AMZ Suport flotant de servo
1 x TOP Scythe braços de la suspensió.
1 x Equip Durango hexagonal de 14 mm d'alumini vermell
10,077.97€
En aquest moment no hi ha cap comentari