TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Condicions d'ús

UTILITZACIÓ DE LA NOSTRA WEB
En fer ús d'aquesta pàgina web i/o realitzar comandes a través de la mateixa vostè es compromet a: Fer ús d'aquesta pàgina web únicament per realitzar consultes o comandes legalment vàlids. No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s'ha fet una comanda d'aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-la i informar a les autoritats pertinents. Facilitar-nos la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consenteix que podrem fer ús d'aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè (si cal veure la nostra Declaració de privacitat). Si no ens facilita vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda. En realitzar una comanda a través d'aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.

DISPONIBILITAT DEL SERVEI
Els articles que s'ofereixen a través d'aquesta pàgina web estan disponibles per al seu enviament a qualsevol destinació nacional i internacional, exceptuant aquells per als quals no s'ofereix una tarifa de transport a l'hora de realitzar la comanda o països als quals sigui legalment impossible complir amb el nostre lliurament.

ACORD DE COMPRA. CONTRACTE
La informació continguda en aquestes Condicions d'ús i els detalls recollits en aquesta pàgina web no constitueix una oferta de venda, sinó una invitació per comprar. No hi ha d'haver cap contracte entre vostè i nosaltres en relació amb cap producte fins que la seva comanda hagi estat expressament acceptada per nosaltres. Si la seva oferta no és acceptada i ja s'hagués realitzat algun càrrec en el seu compte, l'import del mateix li serà reintegrat en la seva totalitat. Per realitzar una comanda, haurà de seguir el següent procediment:

Funcionament de la Tenda
Realització de la comanda mitjançant la web. Recepció de la confirmació de la comanda per mail. Recepció de la factura proforma al mail en format PDF. En en cas de pagament per Reemborsament l'enviament és immediat. En el cas de pagament per PayPal l'enviament és immediat. En el cas de pagament per Visa / Mastercard l'enviament és immediat. En el cas de pagament per Transferència l'enviament no serà enviat fins a rebre l'import en el nostre compte, normalment l'ingrés apareix passades 24 hores. Recomanem enviar justificant via email per accelerar l'enviament. En el cas dels pagaments no immediats (Xec i Transferència) la comanda es reservarà un màxim de 7 dies després de la recepció de la comanda. En el cas que el paquet arribi en mal estat, és MOLT IMPORTANT comunicar-ho a NACEX o Correus en un termini màxim de 24 hores després de la recepció de la comanda, així com avisar a Technical Racing Products de la incidència per reposar el material urgentment. Si transcorregudes les 24 hores el paquet no s'ha rebut poden posar-se en contacte amb NACEX al número de telèfon de la seva oficina més propera, o amb les nostres oficines al 93 783 30 36.

DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES
Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats pel que fa al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar-li informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que vostè podrà encarregar. Si no desitja fer una comanda d'aquests productes substitutius, li reemborsarem qualsevol quantitat que pogués vostè haver abonat.

NEGATIVA A TRAMITAR UNA COMANDA
Ens reservem el dret de retirar qualsevol producte d'aquesta pàgina web en qualsevol moment i de treure o modificar qualsevol material o contingut de la mateixa. Encara que farem el possible per tramitar sempre totes les comandes, poden donar-se circumstàncies excepcionals que ens obliguin a rebutjar la tramitació d'alguna comanda després d'haver enviat la Confirmació de Comanda, pel que ens reservem el dret a fer-ho en qualsevol moment, a la nostra discreció. No serem responsables davant vostre o davant de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte d'aquesta pàgina web, amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, treure o modificar qualsevol material o contingut de la pàgina web, o per negar-nos a tramitar una comanda una vegada que li haguem enviat la Confirmació de comanda.

LLIURAMENT D'ENVIAMENTS
Sense perjudici del que estableix anteriorment, respecte de la disponibilitat dels productes i llevat que es produeixin circumstàncies extraordinàries, la nostra política de trameses és la següent:

ENVIAMENTS NACIONALS
Tots els nostres enviaments nacionals es realitzen a través de l'agència de transports NACEX amb servei 24 hores o Correus amb servei 48/72 hores. Vostè podrà seleccionar que sigui informat de l'estat i de l'evolució mitjançant SMS directe al seu telèfon amb el servei d'enviament de NACEX. El cost de l'enviament podrà vostè veure'l en el moment de confirmar la seva comanda. El preu d'aquest servei pot ser consultat en la taula de preus depenent de la zona on vostè es trobi. A aquest import se li haurà d'afegir el cost de negociació de reemborsament si aquest és el mètode de pagament escollit. Recomanem que per realitzar un pressupost detallat del cost d'enviament consultin les nostres taules de preu segons la zona i el pes. Comissió de reemborsament 2.5% sobre el valor amb mínim de 1.90 Eur. Totes les comandes realitzades per Paypal hauran de ser pagades en Euros. L'hora límit en condicions normals són les 17:30 de la tarda (dilluns a dijous), a partir d'aquesta hora no podem garantir que la comanda es lliuri durant el proper dia laborable. Això no obstant, podrien produir retards per qualsevol de les següents raons: circumstàncies imprevistes com ara pèrdua del paquet per part de la companyia de transport, accidents, robatoris, etc.; o zona de lliurament molt remota. Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, l'informarem d'aquesta circumstància. Als efectes de les presents Condicions, s'entendrà que s'ha produït el "lliurament" o que la comanda ha estat lliurada en el moment de signar la recepció del mateix a l'adreça de lliurament convinguda.

IMPOSIBILITAT DE LLIURAMENT
Si ens resultés impossible efectuar el lliurament de la seva comanda, intentarem buscar un lloc segur per deixar-ho. Així mateix, li notificarem indicant-li on es troba la seva comanda i com fer per recollir-lo. Si no va a estar en el lloc de lliurament de la comanda a l'hora convinguda, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres per convenir el lliurament en un altre dia. Si no troba un lloc segur on deixar-ho, pot ser que sigui retornat a les nostres instal·lacions. En aquest moment ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo que el paquet ha estat retornat i que ha d'abonar de nou el cost del nou enviament, si vol que tornem a enviar-li la comanda. En tot cas, per recollir la seva comanda o acceptar el nou enviament, vostè disposarà d'un termini de 30 dies comptats des de la data en què seguint el procediment establert en les presents Condicions, l'informem que la seva comanda està disponible o retornada. Si transcorregut aquest termini, no hagués recollit la seva comanda o pagat el nou enviament, entendrem que vol desistir del Contracte i el considerarem resolt. Com a conseqüència de la resolució del Contracte, li retornarem el preu pagat pels productes el més aviat possible i, en qualsevol cas, en el termini màxim de 30 dies des de la data en què d'acord amb el que estableix la present Clàusula, considerem resolt el Contracte .

TRANSMISSIÓ DEL RISC I DE LA PROPIETAT DELS PRODUCTES
El risc dels productes estarà al seu càrrec a partir del moment del seu lliurament. Vostè adquirirà la propietat dels productes quan rebem el pagament complet de totes les quantitats degudes en relació amb els mateixos, incloses les despeses d'enviament, o bé en el moment del lliurament si aquesta tingués lloc en un moment posterior.

PREU I PAGAMENT
El preu de cada producte serà el que s'estipuli en cada moment a la nostra pàgina web, excepte en cas d'error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si trobéssim un error en el preu d'algun dels productes que vostè ha encarregat, l'informarem el més aviat possible i li donarem l'opció de reconfirmar la seva comanda al preu correcte o bé anul·lar-la. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb vostè, la comanda es considerarà cancel·lada i se li reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades. No estarem obligats a subministrar-cap producte al preu inferior incorrecte (fins i tot encara que li hàgim enviat la Confirmació d'Enviament) si l'error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per vostè com a preu incorrecte. Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en aquesta suspensió) els possibles canvis no afectaran les comandes ja realitzades dins d'un període de 15 dies. Una vegada que hagi fet les seves compres, tots els articles que vol comprar s'hauran afegit a la seva cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament segons el Funcionament de la botiga detallat en el punt 5 d'aquest document. Es podrà realitzar els pagaments de diferents formes: Contra reemborsament per agència (SEUR / Tourline / Nacex) Per Targeta de crèdit Visa o Mastercard Per Paypal (visiti www.paypal.com) Per transferència bancària (oficina de Caixa Catalunya) Per xec bancari.

OFERTES
Les Ofertes no son acumulables, les comandes realitzades en períodes de rebaixes i les ofertes puntuals per díes tipus Black Friday o Rebaixes de gener, no son acumulables amb ofertes regulars de tipus ports o borsa de transport.


Consideracions
TARGETA DE CRÈDIT:
El pagament amb tarja de crèdit es realitza en el servidor segur de Sermepa. Autoritzat per VISA España per a realitzar pagaments per Internet. El pagament amb tarja de crédit és instantani. No comporta ninguna comissió i la seva comanda pot estar a casa seva en 24h si ho realitza abans de les 13:00h del matí.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA:
El mètode de pagament més còmode és mitjançant transferencia bancaria. Treballem amb un compte bancari de Banc de sabadell. Una vegada vostè realitzi un ingrés al nostre número de compte (que se li proporciona al finalitzar la compra) nosaltres ens posarem mans a l'obra i quan el seu ingrés estigui confirmat per l'entitat bancaria , li enviarem la seva comanda. Aquest procés pot arribar a tardar 48 hores.

CONTRA REEMBORSAMENT:
Per realitzar qualsevol operació contra reemborsament ho haurà de seleccionar en el moment de la selecció del mètode de pagament. L'enviament per contra reemborsamet te un cost d'un 3.5% sobre el valor del producte, que és el que cobra l'empresa encarregada de realitzar el transport per fer també la gestió del cobrament. és possible que abans d'enviar-li la seva comanda ens posem en contacte telefònicament amb vostè per confirmar el mateix. Assegureu-vos de que el seu telèfon està correctament introduït a la nostra web, de lo cotrari no podrem confirmar la seva comanda i no li podrem enviar.

PAYPAL:
és un mètode de pagament instantani mitjançant la seva tarja de crèdit. La seva comanda quedarà completament confirmada en el moment de realitzar el pagament. és important destacar la importància de prèmer el botó de CONFIRMAR després de realitzar el pagament per PAYPAL. En cas contrari rebriem el pagament pero no la comanda. TRP no emmagatzemarà dades de tarjes de crèdit, comptes bancaris o altres dades confidencials relacionades amb dades financeres dels clients. Només constarà el mètode de pagament seleccionat.

POLÍTICA DE CANVIS/DEVOLUCIONS
a. DRET LEGAL A DESISTIR DE LA COMPRA
D'acord amb la normativa aplicable, si vostè està contractant com a consumidor, pot desistir del Contracte en qualsevol moment dins el termini de 14 dies hàbils des de la data de lliurament de la seva comanda. En aquest cas, se li reemborsarà el preu pagat per aquests productes. Vostè es farà càrrec dels costos directes d'enviament i de devolució del producte. Vostè podrà acreditar l'exercici del dret de desistiment en qualsevol forma admesa en dret, considerant-se en tot cas vàlidament exercitat aquest dret mitjançant l'enviament de la còpia de la comanda original segellat que li facilitem o mitjançant la devolució dels productes. Aquesta disposició no afecta altres drets reconeguts al consumidor per la legislació vigent.

RMA: PROCÉS DE DEVOLUCIÓ
Aquí tens els documnts necesaris per l'RMA. El formulari i l'etiqueta per quan ens enviis el paquet.

Formulari RMA
Hauràs d'imprimir el formulari i omplir els tres primers blocs a mà, escanejar-lo i enviar-lo al nostre email: info@technicalrp.com En el primer bloc omple les teves dades personals, número de factura, i el teu contacte. En el segon bloc, una breu explicació del motiu de la devolució el més ajustada possible. En el tercer bloc, l'horari de recollida (amb un marge de 5 hores). Els altres camps son per al lliurament. Si són les mateixes dades que les de facturació, marca la casella SI.

>>DESCARREGAR FORMULARI RMA<<
Formulari RMA per a devolucions: Download pdf

Etiqueta RMA
Imprimeix aquesta imatge retallable juntament amb el formulari, i émprala com a etiqueta per quan ens enviïs el paquet. Quan TRP t'hagi assignat el codi RMA, omple els camps i t'enviarem al missatger a l\horari de recollida que hagis posat al formulari, i ens el enviarà sense cap cost per vostè.

>>DESCARREGAR ETIQUETA RMA<<
Etiqueta per al paquet: Download pdf

Per a més informció sobre el sistema RMA pots trucar-nos al 93 783 30 36 i estarem encantats d'informar-te, assessorar-te i fer-ne el seguiment dels enviaments i de l'estat dels teus productes.

b. DISPOSICIONS COMUNS
El seu dret a desistir del Contracte serà d'aplicació exclusivament a aquells productes que es retornin en les mateixes condicions en que vostè els va rebre. Si us plau, torni l'article utilitzant o incloent el seu embolcall original. Haurà d'incloure també totes les instruccions, documents i embolcalls dels productes. En tot cas, haurà de lliurar juntament amb el producte a retornar la còpia de la comanda original segellada que haurà rebut en el moment del lliurament. No es farà cap reemborsament si el producte ha estat usat més enllà de la mera obertura del mateix o si ha patit algun dany, per la qual cosa haurà de ser curós amb els productes mentre estiguin en la seva possessió.

c. DEVOLUCIONS DE PRODUCTES DEFECTUOSOS
En els casos en què vostè consideri que en el moment del lliurament el producte aquest no s'ajusta al que estipula el contracte, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres de forma immediata per email a info@technicalrp.com, indicant les dades del producte així com el dany que pateix, o bé trucant per telèfon al número 93 783 30 36 on li indicarem la forma de procedir. El producte el podrà retornar a la nostra botiga física o entregant-lo al missatger que enviarem al seu domicil·li. Procedirem a examinar detingudament el producte retornat i li comunicarem per correu electrònic, dins d'un termini raonable, si procedim a la devolució o substitució del mateix (si escau). La devolució o substitució de l'article s'efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 30 dies posteriors a la en la que li enviem el correu electrònic confirmant que és procedent la devolució o substitució de l'article no conforme. Les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d'alguna tara o defecte, quan realment existeixi, li seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorregudes per lliurar-li el article. La devolució s'efectuarà en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra. Queden salvaguardats els drets reconeguts per la legislació vigent.

VIRUS, PIRATERIA I ALTRES ATACS INFORMÀTICS
Vostè no ha de realitzar un ús indegut d'aquesta pàgina web mitjançant la introducció intencionada en la mateixa de virus, troians, cucs, bombes lògiques o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu. Vostè no tractarà de tenir accés no autoritzat a aquesta pàgina web, al servidor en què aquesta pàgina està allotjada o a qualsevol servidor, ordinador o base de dades relacionada amb la nostra pàgina web. Vostè es compromet a no atacar aquesta pàgina web a través d'un atac de denegació de servei o d'un atac de denegació de servei distribuït. L'incompliment d'aquesta clàusula podria portar aparellada la comissió d'infraccions tipificades per la normativa aplicable. Informarem de qualsevol incompliment d'aquesta normativa a les autoritats competents i cooperarem amb elles per descobrir la identitat de l'atacant. Així mateix, en cas d'incompliment de la present clàusula, deixarà immediatament d'estar autoritzat a fer servir aquesta pàgina web. No serem responsables de qualsevol dany o pèrdua resultant d'un atac de denegació de servei, virus o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu que pugui afectar al seu ordinador, equip informàtic, dades o materials com a conseqüència de l'ús d'aquesta pàgina web o de la descàrrega de continguts de la mateixa o als quals la mateixa redireccioni.

LINKS DES DE LA NOSTRA PÀGINA WEB
En el cas de que la nostra pàgina web disposi de links a altres pàgines web i a materials de tercers, aquests links es facilitaran únicament a efectes informatius, sense que nosaltres tinguem control sobre el contingut d'aquestes pàgines web o materiales. Per tant, no acceptem cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua derivada de la seva utilització.

COMUNICACIONS PER ESCRIT
La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. Mitjançant l'ús d'aquesta pàgina web, vostè accepta que la major part d'aquestes comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contracte amb vostè per correu electrònic o li facilitarem informació penjant avisos en aquesta pàgina web. A efectes contractuals, vostè consenteix a utilitzar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.

NOTIFICACIONS
Les notificacions que vostè ens enviï hauran d'èsser enviades preferiblement a través del nostre email info@technicalrp.com. D'acord amb el que disposa la clàusula 16 anterior i llevat que s'estipuli el contrari, li podrem enviar comunicacions bé al correu electrònic o bé a l'adreça postal facilitada per vostè a l'hora de realitzar una comanda. S'entendrà que les notificacions han estat rebudes i han estat correctament fetes en el mateix instant en què es pengin a la nostra pàgina web, 24 hores després d'haver-se enviat un correu electrònic, o tres dies després de la data de franqueig de qualsevol carta. Per provar que la notificació ha estat feta, n'hi haurà prou amb provar, en el cas d'una carta, que tenia la direcció correcta, estava correctament segellada i que va ser degudament lliurada a correus o en una bústia i, en el cas d'un correu electrònic, que el mateix va ser enviat a l'adreça de correu electrònic especificada pel receptor.

CESSIÓ DE DRETS i OBLIGACIONS
El Contracte és vinculant tant per a vostè com per a nosaltres. Vostè no podrà transmetre, cedir, gravar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats del mateix al seu favor o per a vostè, sense haver obtingut el nostre consentiment previ per escrit. Podem transmetre, cedir, gravar, subcontractar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats del mateix al nostre favor o per a nosaltres, en qualsevol moment durant la vigència del Contracte. Per evitar qualsevol dubte, aquestes transmissions, cessions, gravàmens o altres transferències no afectaran els drets que, si escau, vostè té com a consumidor reconeguts per llei o anul·laran, reduiran o limitaran de qualsevol altra forma les garanties tant expresses com tàcites, que li haguéssim pogut atorgar.

ESDEVENIMENTS FORA DEL NOSTRE CONTROL
No serem responsables per cap incompliment o retard en el compliment d'alguna de les obligacions que assumim a l'empara d'un Contracte, la causa es degui a esdeveniments que estan fora del nostre control raonable ( "Causa de Força Major"). Les Causes de Força Major inclouran qualsevol acte, esdeveniment, falta d'exercici, omissió o accident que estigui fora del nostre control raonable i entre altres, els següents: Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives. Commoció civil, revolta, invasió, atac terrorista o amenaça terrorista, guerra (declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra. Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural. Impossibilitat d'ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats. Impossibilitat d'utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions. Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions de qualsevol govern o autoritat pública. Vaga, fallades o accidents de transport marítim o fluvial, postal o qualsevol altre tipus de transport. S'entén que les nostres obligacions derivades dels contractes quedaran suspeses durant el període en què la Causa de Força Major continuï, i disposarem d'una ampliació en el termini per a complir aquestes obligacions per un període de temps igual al que duri la Causa de Força Major. Posarem tots els mitjans raonables perquè finalitzi la Causa de Força Major o per trobar una solució que ens permeti complir les nostres obligacions en virtut del Contracte malgrat la Causa de Força Major.

RENÚNCIA
La manca de requeriment per la nostra part del compliment estricte de la seva banda d'alguna de les obligacions assumides per vostè en virtut d'un contracte o de les presents Condicions o la manca d'exercici per la nostra part dels drets o accions que ens poguessin correspondre en virtut d'aquest Contracte o de les Condicions, no suposarà la renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni li exonera a vostè de complir amb aquestes obligacions. Cap renúncia per la nostra part a un dret o acció concret suposarà una renúncia a altres drets o accions derivats del Contracte o de les Condicions. Cap renúncia per la nostra part a alguna de les presents Condicions o als drets o accions derivats del Contracte té efecte, llevat que s'estableixi expressament que és una renúncia i formalitzi i se li comuniqui a vostè per escrit de conformitat amb el que disposa l'apartat de Notificacions anterior.

NUL·LITAT PARCIAL
Si alguna de les presents condicions o alguna disposició de un Contracte fossin declarades nul·les i sense efecte per ressolució ferma per part de l'autoritat competent, els restants termes i condicions romandran en vigor, sense que quedin afectats per l'anomenada declaració de nulitat.

ACORD COMPLET
Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa en els mateixos constitueixen l'acord íntegre existent entre Vostè i nosaltres en relació amb l'objecte del contracte i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda entre Vostè i nosaltres verbalment o per escrit. Vostè i nosaltres reconeixem haver consentit la celebració del Contracte sense haver confiat en cap declaració o promesa feta per l'altra part o que pogués inferir-se de qualsevol declaració o escrit en les negociacions entaulades pels dos abans d'aquest Contracte, llevat allò que figura expressament esmentat en les presents Condicions. Ni vostè ni nosaltres disposarem d'acció davant de qualsevol declaració incerta realitzada per l'altra part, verbal o escrita, amb anterioritat a la data del Contracte (tret que s'hagués fet tal declaració incerta de forma fraudulenta) i l'única acció que ha de disposar la una altra part serà per incompliment de contracte de conformitat amb el que disposen les presents Condicions.

EL NOSTRE DRET A MODIFICAR AQUESTES CONDICIONS
Tenim dret a revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment. Vostè estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en que utilitzi la present pàgina web o realitzi cada comanda, llevat que per llei o decisió d'organismes governamentals haguem de realitzar canvis de caràcter retroactiu a dites polítiques, Condicions o Declaració de Privacitat, on, donat el cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que vostè hagués realitzat previament.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
L'ús de la nostra pàgina web i dels contractes de compra de productes a través aquesta pàgina web es regiran per la legislació Espanyola. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web o amb aquests contractes serà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels jutjats i tribunals de la ciutat de Terrassa, i / o, si s'escau, de la ciutat de Barcelona si correspongués. Si vostè està contractant com a consumidor, res en la present clàusula afecta els drets que com a tal li reconeix la legislació vigent.

CONSELLS DE SEGURETAT EN L'UTILITZACIÓ D'INTERNET
Amb l'objectiu d'incrementar la seva seguretat en l'ús d'Internet, li oferim les següents recomanacions: No obriu missatges de correu electrònic d'origen desconegut, i tampoc els arxius adjunts que incloguin, poden contenir virus i altres programes malintencionats. Molts programes de correu disposen de mòduls per a l'eliminació automàtica de correu electrònic no desitjat (SPAM). Instal·li un programa antivirus i manteniu-lo actualitzat constantment. No faciliti les seves dades personals si no es tracta d'una pàgina web de confiança. Les dades financeres (targeta de crèdit, etc.) només s'han de proporcionar en pàgines web segures (protocol https). No utilitzeu contrasenyes fàcils d'endevinar. No reutilitzi la mateixa contrasenya en diferents pàgines. No guardeu les contrasenyes escrites en documents del seu ordinador. Verifiqui periòdicament que el seu sistema operatiu està actualitzat contra les últimes vulnerabilitats detectades. Mantingui sempre actualitzat el seu programari d'Internet (navegador, correu electrònic, clients de missatgeria). Instal·li un software tallafocs per impedir atacs al seu ordinador (alguns sistemes operatius inclouen tallafocs de manera gratuïta). Realitzi, de manera periòdica, còpia de seguretat en suport extern dels documents importants del seu ordinador.

COMENTARIS I SUGGERIMENTS
Els seus comentaris i els seus suggeriments seran ben rebuts. Li roguem ens enviï els comentaris i els suggeriments mitjançant el nostre email info@technicalrp.com. A més, disposem de fulls oficials de reclamació a disposició dels consumidors i usuaris. Pot sol·licitar-les trucant al telèfon 93 783 30 36 o mitjançant info@technicalrp.com.

Continuar
Cerca Ràpida
 
Utilitzi paraules clau per trobar el producte que busca.
Cerca Avançada
Idiomes
Espanol English Aleman Catala Frances
2 x Kyosho MiniZ Autoscale Toyota Sprinter Trueno AE86
1 x KO Propo Electrical Switch 3
2 x Kyosho MiniZ Autoscale McLaren P1 GTR para pintar
1 x Mini-Z MR03 EVO - Piezas pequeñas chasis
1 x Kyosho Boles de retola 6.8mm (Recobriment especial)
1 x Bancada d´adjustament de Carster Tamiya F103 GT.
2 x Kyosho Caliber EP400 Varetes de cua
1 x KO Propo BSx2 Response Servo Caixa Composite
2 x Team Durango DEX410v3 Suport eixos suspensió R-F (LRC)
2 x Kyosho MiniZ MR01 Barra de direcció Toe Out 1r
10 x Motorless Brush Analyzer de SkyRC
54 x Tuercas de 4mm con superficie de apriete
1 x HPI Hot Bodies TCX Caja de diferencial 39T
3 x Slot GrupoZ Eixos de 3 mm x 61mm Rectificats (2u)
2 x GPM Frontal Davanter en Alumini per a Xmod Evo Touring Mitsubish
1 x Neta Cola formula gel de Loctite
1 x Disc de fre de Kyosho V-One-R SP
5 x Cardan ultra reforçat davanter per a Xray NTI.
4 x Kyosho V-One-R Taps alu. d'amortidor
1 x Rodaments de diàmetre 2mm interior i 5mm total amb protecció lat
3 x KO Adaptador del Volant per a la emissora KO
8 x Kyosho V-One R Set de trapezis darrere
1 x Equip Durango DEX408 Inversors 60mm Aluminio (DNX408v2)
2 x Kyosho Caliber EP400 Pala rotor de cua
1 x LMN Plat de fricció en SSG V1.1 94mm (4 punts de subjecció)
2 x Tamiya FF03 Caja de diferencial para Spec.R
1 x Tamiya TB03 Caja de diferencial 39T
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In posterior 0-2mm LGC (-0.6mm)
1 x Equip Durango DEX408T / V2 Palier central (amb clip) 131mm
1 x Kyosho KXW06 Eix universal d'una sola forma
1 x GPM Llantes en Alumini per a MiniZ Overland (2u) color Plata.
2 x Kyosho Mega Force Tasses de transmissió central
1 x Espec-R Extensió de bastons 6 mm
1 x GPM Bancada de motor en Alumini per al Team Losi Mini-T 1:18
2 x Kyosho Jet Mirage Canopy
1 x Kyosho DF55 / F-16 Adaptador hélice
1 x KO Propo Servo PDS-2502 ICS (8.3 Kg - 0.15sec)
2 x KO Propo Piñones de servo metálicos (PDS-2511 ICS)
1 x Kyosho V-One R Peces plàstic Central i nansa
1 x Kyosho Deducted fan (EP) Eix de turbina
4 x KO Modulo KO PROPO 40Mhz FM RF-104FR EX-10 Helios
3 x Kyosho MiniZ AWD Barra delantera LGC(-1.0mm)
13 x Espaiadors de mangueta posterior en tres angles.
3 x Kyosho rinaba ayuon (GP)
1 x GPM Frontal per a Carrosseria Nissan Skyline GTR en Alumini
1 x Equip Kyosho V-One-P Polea 18T Alumini (V-On-C)
2 x GPM eix central en Alumini per a Xmod Evo Touring 88,40
2 x PN Racing Corona de Formula 1 (1:10) Pitch 64 y 78T
1 x KO SET de cargols lleugers en alumini per a extensió (6 peces)
4 x Equip Durango DEX408 Adaptador de rueda + 2mm (DNX408v2 / DNX408
1 x Kyosho Mega Force mangueta y porta mangueta
5 x Tamiya TT01 Set de molls opcionals curts (3 dureses)
7 x Kyosho MFR Monster Suport d'amortidor
2 x TRP Calcas al agua PRECORTADAS nº 84 Mosler Challenge
4 x Kyosho Miniz MR03 / MR02 Llanta Davantera CNC 21mm F +3
1 x GPM Espaiador de motor A3 en Alumini per a MiniZ AWD 4x4
1 x V-One RRR Peces de grafit per a frens.
2 x Posts per a carroceria de Xray NT1.
1 x Equip Durango M3x10 Ball Bearing (4u) (Hex 2.0)
1 x Kyosho MFR Monster Piñonaje de diferencial (11T/43T)
2 x Kyosho Drone Racer Zephyr
4 x Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-1.0mm)
1 x Traxxas Revo 3.3 corona de diferencial acero
1 x Losi Micro T mangueta posterior.
1 x Cua Sense dissolvents EXTRA Fort Pattex Repair Extreme
1 x Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades)
1 x LMN Torretes superior i inferior per adjustament de amplada tren
1 x Polea central retallada Spec-R per a xarxes fotovoltaiques de TC
29 x Equip Durango Arandelas 10x12x0.2mm (10u)
4 x KoPropo Servo BSx3-one10 Potència (0.10 sec / 60) 17.8Kg
1 x Adaptador corona principal en Alumini per a Team Losi Mini-T en
1 x Tamiya DB01 - Portamanguetas en alumini (DB019B)
3 x Teamwave Sistema de descarrega amb equalitzador lluminós.
27 x PR Racing Llave de rueda de 5.5mm
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-1mm)
1 x Kyosho V-One RRR manguetas frontals 2 gr. (FW05RR)
1 x Kyosho Sand Màster Set de varetes
2 x Kyosho MiniZ Morrera Alumini Dodge Viper
1 x Kyosho Boles endurides de 5.8mm per a ròtula (forat 2.8mm) (4
3 x Multi Drive per a Kyosho V-One RRR.
6 x Targeta de configuració KO PROPO RSx
1 x GPM Pneumàtics davanters de competició per a HPI Baja 5B
1 x Kyosho V-One RRR Caixa piñonaje Posterior (Sííí / RRR / Evo)
1 x GPM Bancada posterior d´amortiguació per a Xmod
2 x Kyosho V-One-RRR Evo Topall de recorregut de goma de l'embragatg
2 x Kyosho Caliber EP400 Corretja de cua
4 x Kyosho MiniZ F1 Barra de dirección per F1 +2gr
1 x Kyosho V-One-RRR Piñon 23T 0.8m (1a velocitat)
4 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-2mm LGC(-1.0mm)
2 x Hpi Baja 5B Luces Led con indicador de Bateria
2 x AX Carrocería Dingo completa para pintar
3 x Kysoho MiniZ MR01 Bar Toe Out direcció 2n
2 x KO Propo BSx2 One10 Power Servo Caja Low Profile
1 x Kyosho V-One RRR Polea Aluminio 21T
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-4mm LGC(-0.6mm)
1 x Kyosho V-One-RRR Correa 384 central
1 x Kyosho V-One-RRR barra estabilizadora trasera 2.3mm
1 x Kyosho A-6 Intruder DF-55 Fuselaje / MainWing / TailWing
1 x Kyosho Sand Màster Vintage Eix de transmissió
6 x AX Carrocería Dingo Solo Carroceria para pintar
9 x HPI Hot Bodies TCX Carbon Upper Deck
1 x Kyosho Inferno ST Recanvis plàstic per amortiment
1 x Suport davanter en alumini per a Losi Micro T color blau.
2 x Kyosho Sand Master Vintage Center Gear
4 x ATM Torica per al bloqueig del eix de Kyosho V-One RRR
1 x Les entrades són benvingudes. 4 x 46 m
1 x Kyosho V-One-RRR Piñon 1a velocitat 15T 0.8m
1 x Kyosho V-One-RRR Bancada eix central en Alumini
2 x KO Setting Card per a MiniZ MR03
2 x Kyosho V-One R Vasos d'una manera
2 x Kyosho V-One-RR Eix Suspensió Delant. Superior (Titani 64) (44m
1 x Kyosho V-One-RRR Muelles davanters (4.5-1.6-13mm)
1 x Kyosho V-One-RRR Evo.2 Chassis Principal
1 x Kyosho V-One RRR manguetas frontals 1 gr. (FW05RR)
2 x Molla + clip y eix basculant Avant Slot.
2 x AX Placa superior per a Axial Scorpion AX10
1 x Kyosho Mega Force Parachoques frontal
3 x Kyosho Mega Force Molls amortidor
1 x Kyosho V-One-RRR Plaque central FRP
2 x Sessió de Kyosho Tamaki
1 x Kyosho Inferno ST Trapecio davanter (ST / ST-R)
1 x Kyosho V-One RRR Piñon 15T 0.8mm (1a velocitat)
1 x Kyosho V-One-RRR Piñon de 21T 0.8m (1a velocitat) (FW05)
1 x Kyosho V-One-RRR Disco de freno (Shimo Edition)
2 x Team Durango Inversor 64mm Aluminium
1 x Kyosho Inferno ST-RR Palier cardan central davanter (L = 103)
2 x Kyosho MFR Monster Shock Absorber Parts (Inferno Neo R)
2 x Kyosho Mad Force discos el lliscament
1 x Preu de matrícula carregat
2 x Soport de carrosseria posterior V-One RRR (Per a KR014).
1 x Kyosho V-One-S3 Xassís superior en carboni
1 x Kyosho Inferno ST Molls (2u)
2 x Kyosho Inferno ST Conjunt amortidor davanter (ST-RR)
2 x Kyosho V-One R Correa central /posterior (V-One-S)
4 x Super Glue GEL Power Flex
2 x Team Durango DEX408 Volanderes de l'aleron en alumini
2 x KO Propo RSx One10 Response Servo de reemplaçament de pinyons
1 x Kyosho MFR Monster subchasis en alumini
1 x Kyosho V-One-RRR Mariposa carbó posterior T = 3mm
1 x Corona principal en Delrin per a Team Losi Mini-T (60 dents)
1 x Kyosho Servo Perfex KS-302DS Digital (5.0 Kg)
1 x Kyosho Inferno ST Papallona davantera
3 x PN Racing Corona de Formula 1 (1:10) Pitch 64 y 92T
1 x KO Propo Servo Horn en carbono y aluminio (16.5mm)
2 x Kyosho MFR Monster Caixa transmissió davantera / del darrere
1 x Equip Durango Absorbedors de xut de 23 mm
1 x Kyosho Servo Sprockets KS1401 (Fazer)
2 x KoPropo RSx2 Caixa de servo superior
1 x Kyosho Pneumàtic 1: 8 On-Road Foam Posterior 35gr
2 x Cardan ultra reforçat posterior per a Xray NTI.
5 x Kyosho Mega Force Save Servos Set
1 x KO Propo Servo Horn en carboni i alumini (3 mides)
1 x Kyosho DF55 / F16 Hélice ventilador deduït
1 x Loctite Original Super Glue 3 en envàs de 3 grams.
1 x Protector de cables GPM per a MiniZ MR02.
2 x Kysoho MiniZ MR01 Sidebar Toe en 1er
1 x Kyosho Zaboon Palier central
4 x Team Durango DEX410 Patinador Lastre 30gr
2 x Carrosseria Kyosho MiniZ Skyline Ciesse PIUMINI TRAMPI
1 x Kyosho F-86F Saber / F-16 Fighting Falcon (GP) Palas Turbina
1 x Traxxas Slash 4x4 Blazo delantero superior ajustable
1 x KO Propo Braç de Servo Plàstic / Metall Negre
2 x Kyosho Pneumàtics 1: 8 Vintage amb hexàgon 18
1 x Traxxas Slash 4x4 C-HUB Soporte Mangueta delantera
3 x Traxxas Slash 4x4 Blazo trasero superior ajustable
1 x Team Durango DEX210 Suport eixos davanters de suspensió
1 x Team Durango bolas 3mm para diferencial original DEX210 (14pcs)
2 x Conjunt complert de rodaments V-One RRR.
1 x KO Tapa de bateries per a emissora EX-10
3 x Kyosho MiniZ MR01 Chasis Skeleton Azul Transparent
3 x Kyosho Miniz MR015 Xassís Skeleton Rígid
2 x Kyosho pneumàtics Foam 1: 8 Posterior 32gr
1 x MK Microreceptor de 4 canals 40FM
3 x GPM Frontal per a Carrosseria Nissan Skyline GTR en Alumini
2 x Axial XR10 Transmisión 12T-48P
1 x Tamiya 416 Palieres acerados de 46mm
1 x Kyosho Sand Màster Suport dels eixos de la suspensió del darrere
2 x Kyosho MiniZ MR01 Sidebar Toe In 2nd
3 x Kyosho MiniZ AWD Barrera posterior a la punta 0.2mm
4 x KO Modulo KO PROPO 40Mhz FM RF-104FR EX-I UR
2 x Carrocería Lexan Mazda 6R para 1:10 Mini Touring
3 x Adaptador alleugerat per a 2ª marxa per a Xray NTI.
6 x AX Placa carbono para bateria Axial AX10
1 x KO Propo Cable MT-1 JST per Mini-Z 2.4ghz
1 x GPM Barra posterior per a MiniZ AWD 4x4 TOE OUT +0.1
2 x Llantes posteriors GPM en Alumini Associated RC18T color Blau.
2 x Team Durango DEX410v3 Corona Diferencial 42T
1 x GPM Barra posterior per a MiniZ AWD 4x4 TOE IN +0.1
2 x Kyosho Tirador arranque para motor GZ-R (FD23)
3 x Peces petites del soport del fre V-One RRR .
1 x AND Refrigerador de Motor (300/380).
1 x Team Durango DEX408 Inversor 48mm Aluminio (DNX408v2)
1 x Kyosho V-One-RRR Corretja de 384 (sp) Mitjana
1 x GPM Espaiador de motor A3 en Alumini per a MiniZ AWD 4x4
1 x Kyosho Caliber EP400 Tub de cua
4 x Equip Durango RR Penjador -2mm LRC (3 graus) DEX210 / DEST210
4 x KO Propo BSx2 One10 Grasper Servo Caja LowProfile
1 x Kyosho V-One-RRR Evo estabilitzadora Ajustable
1 x Barra lateral per a equipatge de MiniZ Overland Land Cruiser
2 x Kyosho Zaboon Torreta davantera d'amortidor
1 x Helicòpter Coaxial Jamara Gyro V2
7 x Kyosho Miniz MR01 Mueller delenteros 7 mm
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-1mm)
1 x Kyosho V-One-RRR Polea de 27T en alumini
1 x Kyosho V-One-RRR Polea 24T Alumini
2 x GPM Barra posterior de convergència per a MiniZ AWD 4x4 MA010 (T
1 x Kyosho MFR Monster separadors de xassís
1 x Kyosho V-One RRR Disc de fre (29)
1 x Kyosho V-One-RRR Got de palier (12)
2 x Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-0.6mm)
1 x Kyosho Nitro Viper Marine Engine Bracket VP-15
2 x GPM Barra posterior de convergència per a MiniZ AWD 4x4 MA010 (T
4 x Kyosho Zaboon Trapezis Del darrere
1 x Team Durango DEX410 suport eixos suspensió R-R (insert)
1 x Kyosho V-One-RRR Barra estabilitzadora del darrere ajustable (RR
1 x Kyosho V-One-RRR Evo Polea de 21T
1 x Kyosho V-One RRR Spool davanter Eix rígid Dur (S3 / RRR Evo)
1 x Kyosho V-One RRR Campana de embrague
1 x Kyosho V-One-RRR Evo 2 Piñon 23T 0.8M 2a velocitat
1 x Kyosho V-One RRR Trapezis davanters
1 x Kyosho V-One R Correa central 378
1 x Eixos de roda Acerats Tamiya F103 GT.
2 x Yokomo BD5 /TC6 Blades de palier
2 x Adaptador servo Atomic per servo (ideal AMZ)
2 x Kyosho V-One R Tensor de Correa en alumini
3 x Kyosho Inferno ST Papallona del darrere
3 x Team Durango Espaiadors en alumini de 6x3x1 (or)
2 x Extensió de cable KOPropo Servo 50mm
3 x KO Propo Caja de servo (PDS-2367/68/86)
2 x Kyosho V-One S / R Amortidors d'impactes
3 x Barra de direcció per a MiniZ Overland TOE-IN 1 grau
2 x Team Durango DEX410 Molls Del darrere (5.5x10x1) Green
2 x Team Durango DEX408 Eixos amortidors del darrere Titani Nitride
2 x Kyosho MiniZ AWD Barrera posterior a la punta 0.2mm
2 x Kyosho Set de estabilizadoras traseras KXW03
2 x Team Durango Espaiador d'Alumini 6x3x2 (Or)
3 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-2mm LGC (-0.6mm)
3 x Kyosho Mega Force Cargols de mangueta
4 x Traxxas Slash 4x4 Manguetas delanteras
2 x Pneumàtic per a MiniZ Touring.
4 x AX Placa de eix darrer Axial XR10
2 x KO Propo Cable DSC (Control servo directo) EX-10
2 x Equip Kiosho V-On S / RP Palier
4 x GPM Eix central 84,40mm en Alumini per a Xmod Evo Touring
2 x AX Set eix frontal Axial XR10
2 x Kyosho Inferno ST Chassis Principal (Inferno GT2)
6 x Kyosho V-One R manguetas frontals (V-One S / FW05T)
2 x Kyosho Zaboon Xassís Principal (Llarg)
2 x Team Durango Espaiador d'alumini 8x2.5x4 (10u)
2 x GPM Barra posterior per a MiniZ AWD 4x4 TOE OUT +0.1
1 x Team Durango DEX210 Vasos de diferencial a bolas
1 x GPM Frontal per a Carrosseria Nissan Skyline GTR en Alumini
1 x Kyosho MFR Monster Safata de ràdio
1 x Team Durango Set de suspensions davantera Standard Bore
1 x Kyosho Tanc de Benzina (125cc)
3 x Carrocería Honda Accord para 1:10 Mini Touring
1 x Kyosho V-One R barra estabilitzadora del darrere
1 x Tamiya Gots davanters de spool
2 x Expansió de memòria de 10 memories per a emissora Futaba 3pk.
1 x Armadura frontal/posterior en Alumini per a Mini Inferno
1 x KO PROPO Servo RSx One10 Response
3 x Kyosho Piñonaje Servo KS-20 1gr
6 x V-One RRR FRP torreta de suspensions en material Composite.
2 x Kyosho Mega Force varetes de link
1 x Piezas para reparar palieres de Spec.R
1 x Kyosho Mega Force Gots de tracció de diferencial
2 x Kyosho Inferno ST Muelles (9-1.4/L=84) Verdes
3 x ATM Corona de recanvi per a Diferencial Davanter de Xmod Evo
4 x Kyosho MFR Monster Alu Exèrcits trapezials blaus
3 x Eix central per a Xmod Evo Touring 80,40mm en Alumini
1 x Kyosho Mini-Z MR03 / MR02 Llanta Delantera CNC 21mm F + 0
4 x Kyosho V-One R Caja llança el darrere (V-One S)
5 x GPM Barra posterior per a MiniZ AWD 4x4 TOE OUT +0.1
3 x KO Propo Piñones de servo Delrin (PDS-2502 ICS)
1 x Cable de càrrega i descàrrega per a TX NiCad
3 x Kyosho Pinyons del Servo Kyosho KS-3 DS
3 x Tamiya TB03 Corona alojamiento dif. para SPR009-TB
2 x Kyosho Inferno MP7 Salvaservos SP
1 x Equip Durango DEX408v2 / DEX408 C-Hubs 10gr Dual (Izq + Der)
2 x Equip Durango Discs d'alumini per a Sabatilles DEX210
1 x Kyosho Mega Force Suport de carrosseria
1 x Kyosho Inferno Disc de fre Ferodo (MP5 / MP6 / T.INF)
4 x Kyosho Inferno MP7.5 Trapezi superior davanter (K3)
2 x PR Racing SC201 diferencial mecánico
3 x Kyosho DBX / DST Papallona suspensió
7 x PR Racing SC201 Rodaments 10x15x4mm (4u)
8 x Molles per a motor ATOMIC M1 Dures (2u).
7 x Kyosho Miniz Motor 50T BB de PN Racing
6 x Kyosho Lazer ZX5 gots de sortida del diferencial a boles en acer
6 x Kyosho Inferno MP7 Ejes de diferencial (FW05T) 4x27mm (BS107)
6 x GLA Barra en aluminio Toe-In 2.5* Alu 7075
5 x Kyosho Inferno MP7 Cos d'amortidor (47mm)
3 x KO PROPO Servo Rsx-12
4 x KO Propo EX-1 KIY Grip Color Gris
4 x Kyosho Fazer Dock salvaservo SP
5 x Kyosho Inferno MP7 suport eixos suspensió davanters inf.
5 x Kyosho MFR Monster Set Corona central
6 x Kyosho Caliber EP400 Suport tub cua
7 x Kyosho Inferno MP7.5 Colector del Ready set
6 x Kyosho Drone Racer Bancades de motor (0deg 10deg 20deg)
6 x Carrosseria Kyosho MiniZ Skyline NAPOLEX
6 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In posterior 0-2mm LGC (-0.6mm)
4 x PR Racing PRS1 Subchasis delantero 25 grados
5 x Kyosho V-One-RRR Chassis principal
3 x Team Durango eixos trapezis susp. posterior (52mm) per DEX410
4 x TOP Scythe Chassis principal de 2.5mm en fibra de carboni amb al
2 x Equip Durango DEX408 C-Hubs 14deg Dual (DEX408v2 / DEX408T)
4 x AX Placa de direcció servo Axial XR10
1 x Kyosho MFR Monster Colze del filtre d'aire (DRX)
4 x Kyos V-One R Eje corto central
4 x KO Propo Piñones de servo Delrin (PDS-2501 ICS)
1 x Kyosho Inferno MP7 Disc de fre de ferodo (3 mm) (MP6 / MP5)
1 x PN Racing Electronic V2 MiniZ MR03 Sistema espectre DSM2
3 x KO Propo Caja de servo (PDS-2345)
6 x Kyosho Cargols Botó Estrella Titani (M3x12)
4 x Kyosho Mega Force Eixos de roda
5 x Kyos V-One R Conjunt de camps diferencials (V-One S)
4 x Kyosho MFR Monster Campana de 2a velocitat
1 x Kyosho Circlip E 7.0mm
2 x Servo KoPropo RSx3 Response Caixa Dura (14.5Kg-75.6Kg)(0.06sec-0
2 x Kyosho Mega Force Caixa de Pinyons
2 x Kyosho V-One-RRR Muelles davanters (4.5-1.7-13mm)
2 x Kyosho Mad Force Trapezis de suspensió
2 x Kyosho MiniZ Autoscale Mazda Savanna Rx7
6 x GL Racing Arandelas M3x5 (0.1mm)
8 x Kyosho Inferno MP777 Palier amb Cardan del./tras.
1 x Corona principal en Titani per a Team Losi Mini-T 1:18
1 x Kyosho Volanderes (M7x11x0.5)
1 x Kyosho Inferno MP7 Suport eixos suspensió del darrere, 1gr
2 x Kyosho Fazer (SP) Stand especial del motor
2 x Kyosho Mega Force Peces de plàstic
2 x Arandelas de calibración 6.1mm x 8mm (espesores de 0.05)
1 x Kyosho Inferno MP7 Torreta Amortiguadores Traseros SP
1 x Kyosho Piñon de servo KS-302
1 x Kyosho DBX Eix diferencial central
3 x Kyosho Inferno GT Palier Cardan Central Davanter
1 x Equip Durango DEX408 Piñon 22T Mod 1 DESC410Rv2 / DESC410v2 / DE
1 x Team Durango DEX408v2 / DEX408T Eixos de roda
2 x Kyosho MiniZ AWD Barrera posterior a la punta 0.2mm
1 x Galgas de carbono para medir el camber desde 0 a 1.5
1 x Kyosho V-One RRR barra estabilizadora trasera 1.3mm
3 x KO Cable de càrrega per a la emissora JR
1 x Kyosho MFR Monster para-xocs davanter i posterior
4 x Kyosho Greix de diferencial a boles (llarga durada)
1 x Team Durango palier central davanter 96mm
1 x GL Racing Vasos de diferencial
2 x Axial Exo Terra pneumàtic davanter 40g amb inserts
1 x Kyosho Caixa de ràdio estanca
2 x Kyosho Miniz MR02 Paret de motor per pinyó 9T bancada MM
1 x Kyosho Mega Force Platos de Sliper
1 x Kyosho Bike HOR Bastidor i accessoris plastic HONDA
1 x Kyosho Lazer ZX5 Chasis superior composite carbono
1 x Kyosho V-One-RRR Muelles davanters (4,5-1,8-13 mm)
3 x Resposta KOpropo Servo BSx3-one10 (0.08 seg / 60 13.3Kg)
1 x Team Durango Cargols M3x18mm (Allen Botó, 10u)
3 x Peces de la direcció per a Tamiya DB-01
1 x Kyosho Inferno GT subxassís de Ràdio (Blau)
1 x Kyosho Mega Force Espaiador de ventilador
1 x Spec-R Placa Carbono Corona para Xray T3
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-1.0mm)
1 x Kyosho Inferno MP6 Salvaservos (MP5)
1 x Team Durango DESC410v2 Vasos de diferencial
1 x Kyosho DBX-VE Soporte de bateria
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-2mm LGC (-0.6mm)
1 x V.One RRR vas per a diferencial reforçat (per a KR019).
1 x ROB sistema de seguretat Robitronic (micro entre 4.8V i 6V)
1 x GPM Barra de direcció frontal per a Xmod Evo Touring
1 x Kyosho Cargols Botó Estrella Xapa (M3x15)
1 x Equip Durango DEX410 Separadors de rodes 6x5x1.5
1 x Kyosho Inferno GT Pneumàtics amb escuma int (2u)
4 x KO Propo Recambio Superior Servo RSx Aluminio
1 x Torns de punta còsmica Kyosho Star per full M4x8 M4x1
1 x Kyosho Inferno MP7 Llantes Blaus
1 x Kyosho Cargol Botó Allen (M3x12)
2 x Kyosho Lazer ZX5 Ejes para trapecios delanteros
1 x PR Racing SC201 C-Hubs posteriors d'alumini + 4mm
1 x GPM Barra posterior de convergència per a MiniZ AWD 4x4 MA010 (T
1 x KO Propo Set de Pinyons Alumini per Servo RSX Power
3 x GPm Retrovisor metàlic esquerre per a MiniZ Overland
2 x Atomic AMZ Barres de direcció opcionals (+ 1 *, 0 *, - 1 *, - 2
1 x Kyosho Ciclip E 10.0mm
1 x Kyosho Super Eight palier/Cardan
1 x Kyosho F-16 Turbina (ventilador dutxes) 55mm
1 x Kyosho V-One-RRR disc de pressió d'embragatge 3D (Shimo)
1 x Kyosho In-On Palier Wagon (45mm)
1 x Kyosho MFR Monster Xassís alumini
1 x Kyosho Femelles Labiades (M4x4.5)
1 x Kyosho Miniz MR01 Molls davanters 6 mm
1 x Kyosho Ultima RB5 SP Pin frontal trapezi (DB / SC / SC-R / RB5 /
1 x Kyosho Inferno MP7.5 Eix amortidor del darrere (61mm)
2 x Xray T3 Corona de diferencial 38T
1 x GLA Barra en aluminio Toe-In 3.5* Alu 7075
1 x RC Atomic M-Sèries VMII - Drive Shaft Plastic Cap
1 x Miniz AMZ 4x4 Set complert de rodaments
1 x Kyosho V-One Palier del cardan (kit de reparació)
2 x Piñon de motor Pitch 64 45 dientes (eje 3mm) endurecid
1 x Plaqueta de carboni de GL Racing X
1 x Kyosho Drone Racer Carroceria G- Zero Lexan Transparent
1 x Kyosho Bike HOR Eixos i molls
1 x Kyosho Jet 1000 Tirants de servo
2 x Kyosho MFR Monster Caixa de piñonaje
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-2mm LGC(-1.0mm)
1 x Kyosho Inferno MP7 Neo Suport per a amortidors posteriors
1 x Amortidors de recanvi Greix fricció
1 x Kyosho Tub espaiador per hèlix de (4x5x9) Twin Storm
1 x Kyosho MPSports Soporte Resonante V-R
1 x Kyosho Inferno ST Piñon de diferencial 10T
1 x Kyosho DBX-VE Motor Piñon 11T
1 x Kyosho Sand Màster Vintage Reforç del darrere de xassís
3 x Kyosho Caliber Timons (Calibre 400)
1 x Atomic BZ Parts de la direcció
1 x Kyosho V-One-RRR Correa 387 per polsera 24T
1 x Kyosho V-One-RRR Muelles posteriors (4.5-1.6) (13mm)
1 x Atomic BZ17 Placa de carboni per a suport servo
2 x Kyosho Drone Racer Carroceria Blanca G-Zero
1 x GL Racing Molls MEDIUM de suspensió del darrere
1 x Team Durango Pes davanter 30gr
2 x Kyosho Inferno GT canvi 2 velocitats (Mostra Tipus / GT2)
1 x Kyosho Drone Racer Conjunt de Cargols
1 x Receptor Kyosho V-One R Tapa cristal
2 x Kyosho Drone Racer Ejes de corona (4u)
1 x Kyosho V-One-RRR Piñon de 20T 0.8m (1a velocitat)
1 x Clips de carrocería para miniz 10 unidades
1 x Kyosho MFR Monster Protectors laterals
1 x Adaptador de marxes en Alumini per a HPI Savage
1 x Kyosho Bike HOR Volant d'Inèrcia
2 x Kyosho MFR Cables Unitat Arrencada
1 x Atomic BZ17 Armadura posterior en alumini (2 punts) 2dot)
2 x Kyosho Calieber 5 Suport pales rotor principal
1 x Kyosho V-One-RRR Tapa Bateria FRP
1 x Kyosho Fortune 612 Set de Quilla i timó
1 x Kyosho Lazer ZX5 manguetes i suport (4gr)
2 x Spec-R Mini Touring Discos de configuració (4u)
1 x Kyosho Fazer Set Estabilitzador Posterior
1 x Losi Micro T porta mangueta davanter realitzat en alumini color
1 x Kyosho Mad Force Tirants de direcció
11 x Kyosho base de trabajo en aluminio (negro) para chasis 1/10
1 x Kyosho Inferno ST-R Corretges de suspensió superior
1 x KO Propo Piñones de servo metálicos (PDS-2345 ICS)
1 x MiniZ AMZ Alumini Top Bulk Head
1 x Adjustaments d áltura per a Tamiya F103 GT.
1 x PN Racing Corona de Formula 1 (1:10) Pitch 64 y 90T
1 x Kyosho Tornillos Botón Estrella (M3x15)(M3x16)(M3x18)(M3x20)
4 x Entrades de composite GL Body Racing Carbon
2 x Kyosho V-One-RRR Evo Zapata d'embragatge 3D Racing
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-0.6mm)
1 x Carrosseria Autoscale Kyosho Enzo Ferrari GT Concept Vermell (MR
1 x Eix central per a Xmod Evo Touring 80,40mm en Alumini
1 x Kyosho Inferno Femella del volant inèrcia
1 x Kyosho Inferno GT Campana de embrague 2 vel. (GTW26)
2 x Torreta de suspensió en SSG per a Anderson MB4.
1 x Kyosho V-One-RRR Evo Campana embrague 3D Racing (Shimo)
1 x Kyosho Inferno Amortidor posterior MP7R MAD * IF215
1 x Kyosho Megaforce Disc de fre
1 x Suport d´amortiguador posterior Mini Inferno en carboni.
1 x Kyosho Volante d'inercia OD35mm (MFR / DBX / DST)
1 x Kyosho Inferno MP7 Cos d'amortidor 3.5mm x 57mm
1 x Kyosho Fazer Kobra EP Plalier L = 58.5 (2u)
1 x Team Durango DEX410v3 Suport eixos suspensió R-F
1 x Kyosho DBX / DST frontal central pal·liant
1 x Muntatge de Turbo Intern FETS.
1 x Kyosho Cargols Botó Allen (M4x20)
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-1.0mm)
1 x AX Piñon de transferencia 12T Pitch 48 Aial XR10
1 x Boles i plats de diferencial Anderson MB4 davanter/posterior.
1 x Kyosho V-One RRR Set de diferencial a polea
1 x Servo Digital Pinyons metàl·lics 13.5Kg (6.0V)
1 x TOP Scythe molles Racing 1.4x5.25 22.5mm 308gf/mm.
1 x Kyosho Inferno MP7.5 Soporte de ejes de suspensión kyosho infern
1 x Kyosho Clau de rodes 17mm
2 x Soport de les barres estabilitzadores posteriors.
1 x SkyRc Módulo USB SKYLINK per Programació
1 x Piñon Alumini per Miniz Pitch 126 28T
1 x Cables de motor silicona negro y rojo
1 x Kyosho MiniZ Motor Brushless 3500Kv Pn Racing V3.1
1 x Carrosseria Kyosho Autoscale Miniz Porsche 911 GT3 RS (991)
1 x AMR Servo horn en alumini per Servo AMZ-OP024-MG
2 x RC Atomic M-Sèries VM-II Corona Pitch 64 100 T
1 x Adhesiu de doble cara (Especial receptors)
2 x Caixa protectora posterior per a Xray NT1.
1 x Kyosho Mini-Z carroceria Ferrari F40 (para pintar)
1 x Kyosho Miniz Molls opcionals per a la suspensió doble braç (
1 x TOP Scythe Set d´espaiadors de altura 0.5mm & 1.0mm color verme
1 x PN Mascara decorativa para Enzo FXX Dec-6
1 x Top Scythe Rodament Axial 2x6mm (2u).
1 x Kyosho Tornilleria Boton Estrella Chapa M4x10 M4x15 M4x18
1 x Kyosho Cargol Cònic Estrella titani (M3x10)
1 x PN Braç superior Caster/Camber per a MiniZ MR03 en Alumini
1 x GL Racing Galga de 1-4mm per a xassís d'altura
1 x Eix central per a Xmod Evo Touring 84,40mm en Alumini
1 x KO Propo Ultimate Booster 2
1 x PN Braç de Torreta Frontal per a Mini-Z MR03
1 x Inclou:
2 x Team Durango DEX408T Armadura delantera posterior (FR) aluminio
1 x Kyosho Inferno MP7 Bench Motor (H = 12.5 a 21-28)
1 x Kyosho DBX Eixos de fre (2u)
1 x Kyosho Miniz MR03 cantarelles titani cap botó cònica
1 x Kyosho Amortidors (Velvet coating)
1 x Kyosho Inferno ST Corona de 48T
1 x Molles per a motor Atomic M1 - Tous.
1 x GPM - BJ057/DC collars per a Braços superiors BJ057
3 x Kyosho Porsche 959 manguetes de direcció (vintage)
2 x Xray T3 Xray T2 Palier Universal 50mm
1 x Kyosho Drone Racer Conjunt de pinyons i corones
2 x Adhesius Kyosho Inferno GT Nissan Calsonic Impul Z 2005
1 x EasyLap Transponder IR Personal (Sistema Robi) MiniZ
1 x Atomic BZ Torretes per a amortidors de suspensió en Carboni
1 x Kyosho Tonrillo Pin 27mm
1 x Team Durango DEX408 Eixos creuats per diferencial
1 x GPM Corona de diferencial 42 dents (Boles 1/16")
1 x TRPscale Calcas al Agua Drift 1:28 (Yukes Syms GDB Imprezza)
1 x Kyosho Cargols Cònics estrella Titani (M3x8)
1 x PN Racing Carbons V2 Plata (1par) Altes prestacions
1 x KO Propo Caja de servo (PDS-2367/68/86 ICS) Metal Brus
1 x AX Patinador del xassis i Bat Mount Axial XR10
1 x Equip Durango DEX408 C-Hubs 12deg Dual (DEX408v2 / DEX408T)
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra delantera LGC(-1.0mm)
1 x Kyosho Lazer ZX5 Molls Del darrere (72)
2 x Kyosho Inferno MP7 Placa Direcció SP
1 x Kyosho presoner Allen (M4x20)
1 x Tamiya TL01 Tirants posteriors superiors de Camber per Tamiya TL
1 x Piñon de motor Pitch 64 49 dientes (eje 3mm) endurecid
2 x Trailer R de Kyosho V-One (V-One S)
2 x Team Durango DEX410 Rotulas barra estabilizadora
1 x Kyosho Drone Racer Protectors de Helices
1 x Pure Slack de Kyos (suau)
2 x GPM Braços inferiors frontals en Alumini per a Associated RC8
1 x Kyosho Miniz Lit Set de corones i pinyons
1 x Kyosho Pneumàtic Foam Davanter 40gr 01:10 Offset 0
1 x Pneumàtic Shimizu de 24 perfil baix estret amb mouse interna (D
1 x Kyosho Racing Kart Eix Roda Davantera Kart Birel
1 x Piñon Alumini per Miniz Pitch 126 18T
1 x Kyosho Escumes interior de pneumàtic Aero24 V-One
1 x Kyosho Racing Kart eix traser
1 x Kyosho Pure Ten Neumatic Slick # 30 (24mm)
1 x Kyosho Racing Kart Pastilla de Freno Ferodo Kart Birel
1 x CIRCUIT URETÀ KYOSHO MINI-Z 50x50 (48pcs) (No RCP Track)
1 x Kyosho rashin g ? ? ? ? ? ? ? ? ?
1 x Kyosho Pure Tingues Pneumàtic Super Estret 22mm (SN) M # 30
2 x Kyosho Racing Kart Passadors eix posterior 12mm
1 x Kyosho escuma interior de pneumàtic (Mida 56)
1 x Kyosho Pneumàtic Foam del darrere 37 gr 01:10 Offset 0
1 x Neumátic Low Pro Medium estret amb espuma interior (D20R).
1 x Schumacher Mi4 Corona de diferencial 36T (SPR009-MI)
2 x Mapa de Kyosho Racing Eje Manguetas Mapa de Birel
1 x Kyosho racing Kart Passadors d'eix Posterior 9.8mm
1 x Kyosho Racing Kart Cobreix Correa.
1 x Espuma interior de pneumàtic, 24mm, Dura.
1 x Kyosho Pure no usa Slick (mitjà)
1 x Kyosho Racing Kart Freno Disco Kart Birel
1 x Kyosho Interior foam per Pneumàtic MN (20)
1 x Kyosho Pure Tingues 01:10 Pneumàtic Slick # 25
2 x Kyosho MiniZ Lit Diferencial trasero
2 x Receptor GL Racing Connectors JST 1.5mm
1 x Kyosho Pneumàtics Foam davanter 42gr 01:10 (òfset 0)
1 x Kyosho Evolva 2005 Corona 44T 2a velocidad
1 x Kyosho Evolva Trapecios Traseros Superior
1 x Kyosho Evolva Zapata Embragatge 4D (Gris)
1 x Kyosho Evolva M3 Evo Trapezis del darrere superiors
1 x Kyosho Evolva M3 Chasis principal Aluminio
1 x Kyosho Evolva Eixos de suspensió delantara superior (46.5)
1 x Kyosho Evolva M3 Caixa central piñonaje
1 x Kyosho Fantomas Embragatge complet 4D
1 x Kyosho Evolva Passador de 3x20mm
1 x Kyosho Evolva 05 Eix suspensió Posterior (39.5mm)
1 x Kyosho fantom Gots de Roda
1 x Kyosho Fantom Evolva campana de embrague roscada
1 x Kyosho Evolva Casquet d'ajust Molls (14mm)
1 x Kyosho Evolva Moll del darrere (4.5-1.9) Copper
1 x Kyosho Fantom Evolva Corona 2a velocidad 44T
1 x Kyosho Evolva Embragatge 4D Vermell
1 x Kyosho Evolva Bancada Motor Novarossi (TSW23)
1 x Kyosho Fantomas Evo Suport Trapezi Davanter (LRC)
1 x Kyosho Evolva Suport de carrosseria carboni
1 x Kyosho Fantomas Amortidors Del darrere
1 x Kyosho Evolva Correa Posterior 201 (Wide)
1 x Kyosho Evolva Eix d'amortidor (33)
1 x Kyosho Evolva M3 Volante inercia OD36mm 4D
1 x Kyosho Evolva Set de Pistons Amortidor
1 x Kyosho Fantomas Evolva Molls de subjecció roda
1 x Kyosho Evolva 05 Caixa de transmissió Posterior
1 x Avui i Enviar un missatge
1 x Kyosho Evolva M3 Varetes accelerador
1 x Kyosho Evolva Embragatge 3D Vermell
1 x Kyosho Evolva TornillosSoporte Carrosseria
1 x Kyosho Fantom 2001 Chasis Evolution (For Long Arm)
1 x Kiasho Phantom Evolva Roll 5.8mm
1 x Kyosho Fantom Trapecio Trasero Superior
1 x Kyosho Evolva Rodes de Setup 1: 8
1 x Kyosho Minium Fuselaje Cessna 210
1 x Kyosho Fantomas Volant d'inèrcia
1 x Kyushu amb RN Tracing per a Donfork
1 x Kyosho fantom Suport de l'Eix central
1 x Kyosho Fantomas Evolva Eix d'amortidor davanter
1 x Kyosho Fantomas Molls Del darrere 1.7mm
1 x Kyosho Evolva Chasis Superior Carbono
1 x Kyosho Fantomas Tapa Caixa posterior
1 x Kyosho Evolva Llast per embragatge 4D
1 x Kyosho Evolva Separador (3 x 8 x 12 mm)
1 x Kyosho Evolva M3 Amortidor davanter (revestiment de vellut) (13m
1 x Kyosho Evolva Eix i Got darrere de transmissió
1 x Kyosho Fantomas Eix intermedi
1 x Kyosho Evolva Moll de Embragatge 3D Dur (Hard)
1 x Kyosho Evolva M3 manguetes Davanteres
2 x Kyosho Evolva Correa Central SP (420)
1 x Kyosho Evolva M3 Placa frontal de xassís en carboni
1 x Kyosho Evolva M3 Evo Barra estabilizadora trasera ajustable
1 x Kyosho Evolva Barra estabilizadora trasera Ajust. (F2001 Evo)
1 x Kyosho Fantomas Got Eix del darrere
1 x Kyosho Evolva M3 Caja frontal
1 x Kyosho Evolva M3 Evo Sabata de embragatge de 2a velocitat
1 x Kyosho Evolva M3 Evo Sabata de embragatge de 2a velocitat
1 x Kyosho Evolva suport del trapezi davanter
1 x Kyosho Evolva M3 Evo Placa lateral (Esquerra) en carboni
2 x Kyosho Evolva 05 Suport Trapezi davanter
2 x Neumátic Shimizu D98J 21 Low Pro amb espuma interior (D25).
1 x Kyosho Evolva Clutch 3D Gris
1 x Kyosho Fantomas Femella de volant Inèrcia
1 x Kyosho Evolva 05 Suport Carrosseria Posterior Hard
1 x Kyosho Evolva M3 Caixa transmissió del darrere
1 x Kyosho Evolva Correa Frontal 213 SP (per F2001)
1 x Kyosho MiniZ Lit Serveix Guarda
2 x Kyosho Evolva M3 Suport frontal de suspensió (SP)
1 x Kyosho FW05T * 97015 Cono de cigueñal D = 7mm H = 5mm
1 x Kyosho Evolva bancada frontal de carrosseria (KAIDAK)
1 x Kyosho Fantomas Amortidor davanter (FM529)
1 x KYOSHO evolva molls davanters blau clar
1 x Kyosho Evolva Caixa de transmissió Posterior
1 x Kyosho Evolva Eix Intermedi
1 x Kyosho Evolva M3 Peces petites de plàstic
1 x Kyosho Fantom Evolva Corona 2a Velocidad 44D
1 x Kiasho Phantom Salvareservous VR
1 x Cargols Cònica M2x4 cap Philips (10uds)
1 x Kyosho Evolva Embragatge 4D negre
1 x Kyosho Fantom Evolva Kit de fre (32x4mm)
1 x Dipòsit de combustible Kyosho Evolva M3 Evo
1 x Kyosho Evolva Clutch 3D
1 x Kyosho Evolva M3 Evo Eje principal
1 x Kyosho Evolva M3 Evo Corona 1a Velocidad 48T
1 x Eix central en titani per a transmissió del Serpent 710.
1 x KO Propo Servo Horn en carbono y aluminio (20mm)
1 x Kyosho Lazer ZX5 barra estabilizadora 1.4mm
1 x Kyosho Jet 800 Eix de transmissió
1 x Equip Durango Arandeles de 5x10x0.8mm (10pcs)
1 x Kyosho Mini Z MR01 Esquelet Transmissor de xassís
1 x Kyosho V-One-S3 Bank Aluminio Eje central
1 x Eix central per a Xmod Evo Touring 88,40mm en Alumini
1 x AX Placa de 3mm per Caixa transmisió Axial XR10
1 x Kyosho V-One-S Corona de la 2a Velocidad 18T
1 x Kyosho Lazer ZX5 Manguetas
1 x Kyosho Super Tingues Caixa de piñonaje (TR15 / FW4)
1 x Arandelas de calibración 4.1mm x 5.5mm (espesores de 0.05)
1 x Kiosho V-On amb el seu Hacis Superior
1 x Team Durango Cos d'amortidor Posterior
1 x Soport superior de motor per a Xray Nitro.
1 x Kyosho Laser ZX5 (Vintage) Plaque de Motor (L)
1 x Kyosho Lazer ZX5 Parachoques Soporte Aleron TF5
1 x KO Propo Cable d'Antena 2.4Ghz
1 x PN Racing Corona de Formula 1 (1:10) Pitch 64 y 80T
1 x Lazer ZX5 Rodamientos (5x8x2.5) Made in Japan
1 x Cable de càrrega per a les emissores KO/Sanwa/Futaba
1 x Kyosho Inferno Molls Del darrere (13-1.6 / L = 95)
1 x Kyosho Lazer ZX5 Palier Ofsset 4.7 (62.5mm)
1 x Kyosho V-One-S Corona de la 2a Velocidad 16T
1 x Mini-Z RWD Audi R8 LMS 2015 Grey-Red (W-MM/KT531P)
1 x Kyosho Lazer ZX5 manguetes del darrere
1 x Team Durango Carenat de motor a lexan DEX210
1 x TRP Calcas al agua PRECORTADAS nº 175 Martin Short
1 x Kyosho FW05T Plaques Freno Metal V TR
1 x Kyosho V-One-S Campana embrague roscada (2 vel)
1 x Kyosho FW05R Eixos de trapezi davanter inferior
1 x Kyosho Racing Kart parts de plàstic Xassís
1 x Kyosho Drone Racer Carroceria Negra Zephyr
1 x Team Durango DEX410v3 King Pin suspensió davantera (45mm)
1 x Kyosho Lazer ZX5 Mangueta Posterior (Of-4.7 / # 0.5) (RB5)
1 x Kyosho Drone Racer Helices blancs (4u)
1 x Ko Propo Base de emisora para bateria Li-fe 6.6v 2S (87x30x18mm)
1 x Team Durango Eixos suspensió davantera 35mm (2pcs)
1 x Kyosho Evolva Amortidor Davanter
1 x Kyosho V-One R Trapezistes davanters (V-One S)
1 x Kyosho Inferno MP9 Leva del freno
1 x Kyosho Fazer Kobra EP - Molla del slipper
1 x Kyosho Pure Tingues Pneumàtic Slick Ample (Alt Agafeu)
1 x Equip Durango Docks Amortiguador de Big Bore, 45mm (62gf / m
2 x KO Propo Caja de servo (PDS-2501/02/11/12 ICS)
1 x Team Durango Contrapès davanter 15gr
1 x Reixa Rubicon Axial SCX10 (AX90028 / AX04033 / AX04035)
1 x Kyosho Pure Tingues Alpha (EP) Caixa transmissió Posterior
1 x Monitor de banda personal de Kyosho (Vintage) (27mhz)
1 x Team Durango desc410v2/DEX410v3 Caja de diferencial
1 x Kyosho SuperTen Spider Campana 13-16T Cambio 2vel
1 x Kyosho Super Tingues peces portamanguetas del darrere
1 x Kyosho Evolva Suport de carrosseria curt
1 x Team Durango DESC210 Espaiadors d'ajust per bateries
1 x Kyosho MiniZ Buggy Corona de diferencial
1 x KYOSHO Llantes Escala 01:10 BBS B AD60 B35 White (Davanteres)
1 x Kyosho FW05R Espaiador de Diferencial
1 x Equip Durango DEX408 REAR PILAR (1u)
1 x Kyosho Lazer ZX5 Molls Davanters (60) grocs
1 x PN Racing Llandes Miniz AWD (R + 2) Disseny BBS Groc Fluor
1 x Traxxas Slash 4x4 C-HUB Armadura trasera
1 x Kyosho Concept SR eix intermedi
41,684.79€
En aquest moment no hi ha cap comentari