TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Condicions d'ús

UTILITZACIÓ DE LA NOSTRA WEB
En fer ús d'aquesta pàgina web i/o realitzar comandes a través de la mateixa vostè es compromet a: Fer ús d'aquesta pàgina web únicament per realitzar consultes o comandes legalment vàlids. No realitzar cap comanda falsa o fraudulenta. Si raonablement es pogués considerar que s'ha fet una comanda d'aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-la i informar a les autoritats pertinents. Facilitar-nos la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i/o altres dades de contacte de forma veraç i exacta. Així mateix, consenteix que podrem fer ús d'aquesta informació per posar-nos en contacte amb vostè (si cal veure la nostra Declaració de privacitat). Si no ens facilita vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva comanda. En realitzar una comanda a través d'aquesta pàgina web, vostè declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.

DISPONIBILITAT DEL SERVEI
Els articles que s'ofereixen a través d'aquesta pàgina web estan disponibles per al seu enviament a qualsevol destinació nacional i internacional, exceptuant aquells per als quals no s'ofereix una tarifa de transport a l'hora de realitzar la comanda o països als quals sigui legalment impossible complir amb el nostre lliurament.

ACORD DE COMPRA. CONTRACTE
La informació continguda en aquestes Condicions d'ús i els detalls recollits en aquesta pàgina web no constitueix una oferta de venda, sinó una invitació per comprar. No hi ha d'haver cap contracte entre vostè i nosaltres en relació amb cap producte fins que la seva comanda hagi estat expressament acceptada per nosaltres. Si la seva oferta no és acceptada i ja s'hagués realitzat algun càrrec en el seu compte, l'import del mateix li serà reintegrat en la seva totalitat. Per realitzar una comanda, haurà de seguir el següent procediment:

Funcionament de la Tenda
Realització de la comanda mitjançant la web. Recepció de la confirmació de la comanda per mail. Recepció de la factura proforma al mail en format PDF. En en cas de pagament per Reemborsament l'enviament és immediat. En el cas de pagament per PayPal l'enviament és immediat. En el cas de pagament per Visa / Mastercard l'enviament és immediat. En el cas de pagament per Transferència l'enviament no serà enviat fins a rebre l'import en el nostre compte, normalment l'ingrés apareix passades 24 hores. Recomanem enviar justificant via email per accelerar l'enviament. En el cas dels pagaments no immediats (Xec i Transferència) la comanda es reservarà un màxim de 7 dies després de la recepció de la comanda. En el cas que el paquet arribi en mal estat, és MOLT IMPORTANT comunicar-ho a NACEX o Correus en un termini màxim de 24 hores després de la recepció de la comanda, així com avisar a Technical Racing Products de la incidència per reposar el material urgentment. Si transcorregudes les 24 hores el paquet no s'ha rebut poden posar-se en contacte amb NACEX al número de telèfon de la seva oficina més propera, o amb les nostres oficines al 93 783 30 36.

DISPONIBILITAT DELS PRODUCTES
Totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats pel que fa al subministrament de productes o si no queden articles en estoc, ens reservem el dret de facilitar-li informació sobre productes substitutius de qualitat i valor igual o superior que vostè podrà encarregar. Si no desitja fer una comanda d'aquests productes substitutius, li reemborsarem qualsevol quantitat que pogués vostè haver abonat.

NEGATIVA A TRAMITAR UNA COMANDA
Ens reservem el dret de retirar qualsevol producte d'aquesta pàgina web en qualsevol moment i de treure o modificar qualsevol material o contingut de la mateixa. Encara que farem el possible per tramitar sempre totes les comandes, poden donar-se circumstàncies excepcionals que ens obliguin a rebutjar la tramitació d'alguna comanda després d'haver enviat la Confirmació de Comanda, pel que ens reservem el dret a fer-ho en qualsevol moment, a la nostra discreció. No serem responsables davant vostre o davant de qualsevol tercer pel fet de retirar qualsevol producte d'aquesta pàgina web, amb independència de si aquest producte ha estat venut o no, treure o modificar qualsevol material o contingut de la pàgina web, o per negar-nos a tramitar una comanda una vegada que li haguem enviat la Confirmació de comanda.

LLIURAMENT D'ENVIAMENTS
Sense perjudici del que estableix anteriorment, respecte de la disponibilitat dels productes i llevat que es produeixin circumstàncies extraordinàries, la nostra política de trameses és la següent:

ENVIAMENTS NACIONALS
Tots els nostres enviaments nacionals es realitzen a través de l'agència de transports NACEX amb servei 24 hores o Correus amb servei 48/72 hores. Vostè podrà seleccionar que sigui informat de l'estat i de l'evolució mitjançant SMS directe al seu telèfon amb el servei d'enviament de NACEX. El cost de l'enviament podrà vostè veure'l en el moment de confirmar la seva comanda. El preu d'aquest servei pot ser consultat en la taula de preus depenent de la zona on vostè es trobi. A aquest import se li haurà d'afegir el cost de negociació de reemborsament si aquest és el mètode de pagament escollit. Recomanem que per realitzar un pressupost detallat del cost d'enviament consultin les nostres taules de preu segons la zona i el pes. Comissió de reemborsament 2.5% sobre el valor amb mínim de 1.90 Eur. Totes les comandes realitzades per Paypal hauran de ser pagades en Euros. L'hora límit en condicions normals són les 17:30 de la tarda (dilluns a dijous), a partir d'aquesta hora no podem garantir que la comanda es lliuri durant el proper dia laborable. Això no obstant, podrien produir retards per qualsevol de les següents raons: circumstàncies imprevistes com ara pèrdua del paquet per part de la companyia de transport, accidents, robatoris, etc.; o zona de lliurament molt remota. Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, l'informarem d'aquesta circumstància. Als efectes de les presents Condicions, s'entendrà que s'ha produït el "lliurament" o que la comanda ha estat lliurada en el moment de signar la recepció del mateix a l'adreça de lliurament convinguda.

IMPOSIBILITAT DE LLIURAMENT
Si ens resultés impossible efectuar el lliurament de la seva comanda, intentarem buscar un lloc segur per deixar-ho. Així mateix, li notificarem indicant-li on es troba la seva comanda i com fer per recollir-lo. Si no va a estar en el lloc de lliurament de la comanda a l'hora convinguda, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres per convenir el lliurament en un altre dia. Si no troba un lloc segur on deixar-ho, pot ser que sigui retornat a les nostres instal·lacions. En aquest moment ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo que el paquet ha estat retornat i que ha d'abonar de nou el cost del nou enviament, si vol que tornem a enviar-li la comanda. En tot cas, per recollir la seva comanda o acceptar el nou enviament, vostè disposarà d'un termini de 30 dies comptats des de la data en què seguint el procediment establert en les presents Condicions, l'informem que la seva comanda està disponible o retornada. Si transcorregut aquest termini, no hagués recollit la seva comanda o pagat el nou enviament, entendrem que vol desistir del Contracte i el considerarem resolt. Com a conseqüència de la resolució del Contracte, li retornarem el preu pagat pels productes el més aviat possible i, en qualsevol cas, en el termini màxim de 30 dies des de la data en què d'acord amb el que estableix la present Clàusula, considerem resolt el Contracte .

TRANSMISSIÓ DEL RISC I DE LA PROPIETAT DELS PRODUCTES
El risc dels productes estarà al seu càrrec a partir del moment del seu lliurament. Vostè adquirirà la propietat dels productes quan rebem el pagament complet de totes les quantitats degudes en relació amb els mateixos, incloses les despeses d'enviament, o bé en el moment del lliurament si aquesta tingués lloc en un moment posterior.

PREU I PAGAMENT
El preu de cada producte serà el que s'estipuli en cada moment a la nostra pàgina web, excepte en cas d'error manifest. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina són correctes, poden produir-se errors. Si trobéssim un error en el preu d'algun dels productes que vostè ha encarregat, l'informarem el més aviat possible i li donarem l'opció de reconfirmar la seva comanda al preu correcte o bé anul·lar-la. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb vostè, la comanda es considerarà cancel·lada i se li reemborsaran íntegrament les quantitats que haguessin estat abonades. No estarem obligats a subministrar-cap producte al preu inferior incorrecte (fins i tot encara que li hàgim enviat la Confirmació d'Enviament) si l'error en el preu és obvi i inequívoc i hagués pogut ser reconegut de forma raonable per vostè com a preu incorrecte. Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en aquesta suspensió) els possibles canvis no afectaran les comandes ja realitzades dins d'un període de 15 dies. Una vegada que hagi fet les seves compres, tots els articles que vol comprar s'hauran afegit a la seva cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament segons el Funcionament de la botiga detallat en el punt 5 d'aquest document. Es podrà realitzar els pagaments de diferents formes: Contra reemborsament per agència (SEUR / Tourline / Nacex) Per Targeta de crèdit Visa o Mastercard Per Paypal (visiti www.paypal.com) Per transferència bancària (oficina de Caixa Catalunya) Per xec bancari.

OFERTES
Les Ofertes no son acumulables, les comandes realitzades en períodes de rebaixes i les ofertes puntuals per díes tipus Black Friday o Rebaixes de gener, no son acumulables amb ofertes regulars de tipus ports o borsa de transport.


Consideracions
TARGETA DE CRÈDIT:
El pagament amb tarja de crèdit es realitza en el servidor segur de Sermepa. Autoritzat per VISA España per a realitzar pagaments per Internet. El pagament amb tarja de crédit és instantani. No comporta ninguna comissió i la seva comanda pot estar a casa seva en 24h si ho realitza abans de les 13:00h del matí.

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA:
El mètode de pagament més còmode és mitjançant transferencia bancaria. Treballem amb un compte bancari de Banc de sabadell. Una vegada vostè realitzi un ingrés al nostre número de compte (que se li proporciona al finalitzar la compra) nosaltres ens posarem mans a l'obra i quan el seu ingrés estigui confirmat per l'entitat bancaria , li enviarem la seva comanda. Aquest procés pot arribar a tardar 48 hores.

CONTRA REEMBORSAMENT:
Per realitzar qualsevol operació contra reemborsament ho haurà de seleccionar en el moment de la selecció del mètode de pagament. L'enviament per contra reemborsamet te un cost d'un 3.5% sobre el valor del producte, que és el que cobra l'empresa encarregada de realitzar el transport per fer també la gestió del cobrament. és possible que abans d'enviar-li la seva comanda ens posem en contacte telefònicament amb vostè per confirmar el mateix. Assegureu-vos de que el seu telèfon està correctament introduït a la nostra web, de lo cotrari no podrem confirmar la seva comanda i no li podrem enviar.

PAYPAL:
és un mètode de pagament instantani mitjançant la seva tarja de crèdit. La seva comanda quedarà completament confirmada en el moment de realitzar el pagament. és important destacar la importància de prèmer el botó de CONFIRMAR després de realitzar el pagament per PAYPAL. En cas contrari rebriem el pagament pero no la comanda. TRP no emmagatzemarà dades de tarjes de crèdit, comptes bancaris o altres dades confidencials relacionades amb dades financeres dels clients. Només constarà el mètode de pagament seleccionat.

POLÍTICA DE CANVIS/DEVOLUCIONS
a. DRET LEGAL A DESISTIR DE LA COMPRA
D'acord amb la normativa aplicable, si vostè està contractant com a consumidor, pot desistir del Contracte en qualsevol moment dins el termini de 14 dies hàbils des de la data de lliurament de la seva comanda. En aquest cas, se li reemborsarà el preu pagat per aquests productes. Vostè es farà càrrec dels costos directes d'enviament i de devolució del producte. Vostè podrà acreditar l'exercici del dret de desistiment en qualsevol forma admesa en dret, considerant-se en tot cas vàlidament exercitat aquest dret mitjançant l'enviament de la còpia de la comanda original segellat que li facilitem o mitjançant la devolució dels productes. Aquesta disposició no afecta altres drets reconeguts al consumidor per la legislació vigent.

RMA: PROCÉS DE DEVOLUCIÓ
Aquí tens els documnts necesaris per l'RMA. El formulari i l'etiqueta per quan ens enviis el paquet.

Formulari RMA
Hauràs d'imprimir el formulari i omplir els tres primers blocs a mà, escanejar-lo i enviar-lo al nostre email: info@technicalrp.com En el primer bloc omple les teves dades personals, número de factura, i el teu contacte. En el segon bloc, una breu explicació del motiu de la devolució el més ajustada possible. En el tercer bloc, l'horari de recollida (amb un marge de 5 hores). Els altres camps son per al lliurament. Si són les mateixes dades que les de facturació, marca la casella SI.

>>DESCARREGAR FORMULARI RMA<<
Formulari RMA per a devolucions: Download pdf

Etiqueta RMA
Imprimeix aquesta imatge retallable juntament amb el formulari, i émprala com a etiqueta per quan ens enviïs el paquet. Quan TRP t'hagi assignat el codi RMA, omple els camps i t'enviarem al missatger a l\horari de recollida que hagis posat al formulari, i ens el enviarà sense cap cost per vostè.

>>DESCARREGAR ETIQUETA RMA<<
Etiqueta per al paquet: Download pdf

Per a més informció sobre el sistema RMA pots trucar-nos al 93 783 30 36 i estarem encantats d'informar-te, assessorar-te i fer-ne el seguiment dels enviaments i de l'estat dels teus productes.

b. DISPOSICIONS COMUNS
El seu dret a desistir del Contracte serà d'aplicació exclusivament a aquells productes que es retornin en les mateixes condicions en que vostè els va rebre. Si us plau, torni l'article utilitzant o incloent el seu embolcall original. Haurà d'incloure també totes les instruccions, documents i embolcalls dels productes. En tot cas, haurà de lliurar juntament amb el producte a retornar la còpia de la comanda original segellada que haurà rebut en el moment del lliurament. No es farà cap reemborsament si el producte ha estat usat més enllà de la mera obertura del mateix o si ha patit algun dany, per la qual cosa haurà de ser curós amb els productes mentre estiguin en la seva possessió.

c. DEVOLUCIONS DE PRODUCTES DEFECTUOSOS
En els casos en què vostè consideri que en el moment del lliurament el producte aquest no s'ajusta al que estipula el contracte, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres de forma immediata per email a info@technicalrp.com, indicant les dades del producte així com el dany que pateix, o bé trucant per telèfon al número 93 783 30 36 on li indicarem la forma de procedir. El producte el podrà retornar a la nostra botiga física o entregant-lo al missatger que enviarem al seu domicil·li. Procedirem a examinar detingudament el producte retornat i li comunicarem per correu electrònic, dins d'un termini raonable, si procedim a la devolució o substitució del mateix (si escau). La devolució o substitució de l'article s'efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 30 dies posteriors a la en la que li enviem el correu electrònic confirmant que és procedent la devolució o substitució de l'article no conforme. Les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d'alguna tara o defecte, quan realment existeixi, li seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorregudes per lliurar-li el article. La devolució s'efectuarà en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra. Queden salvaguardats els drets reconeguts per la legislació vigent.

VIRUS, PIRATERIA I ALTRES ATACS INFORMÀTICS
Vostè no ha de realitzar un ús indegut d'aquesta pàgina web mitjançant la introducció intencionada en la mateixa de virus, troians, cucs, bombes lògiques o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu. Vostè no tractarà de tenir accés no autoritzat a aquesta pàgina web, al servidor en què aquesta pàgina està allotjada o a qualsevol servidor, ordinador o base de dades relacionada amb la nostra pàgina web. Vostè es compromet a no atacar aquesta pàgina web a través d'un atac de denegació de servei o d'un atac de denegació de servei distribuït. L'incompliment d'aquesta clàusula podria portar aparellada la comissió d'infraccions tipificades per la normativa aplicable. Informarem de qualsevol incompliment d'aquesta normativa a les autoritats competents i cooperarem amb elles per descobrir la identitat de l'atacant. Així mateix, en cas d'incompliment de la present clàusula, deixarà immediatament d'estar autoritzat a fer servir aquesta pàgina web. No serem responsables de qualsevol dany o pèrdua resultant d'un atac de denegació de servei, virus o qualsevol altre programa o material tecnològicament perjudicial o nociu que pugui afectar al seu ordinador, equip informàtic, dades o materials com a conseqüència de l'ús d'aquesta pàgina web o de la descàrrega de continguts de la mateixa o als quals la mateixa redireccioni.

LINKS DES DE LA NOSTRA PÀGINA WEB
En el cas de que la nostra pàgina web disposi de links a altres pàgines web i a materials de tercers, aquests links es facilitaran únicament a efectes informatius, sense que nosaltres tinguem control sobre el contingut d'aquestes pàgines web o materiales. Per tant, no acceptem cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua derivada de la seva utilització.

COMUNICACIONS PER ESCRIT
La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. Mitjançant l'ús d'aquesta pàgina web, vostè accepta que la major part d'aquestes comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contracte amb vostè per correu electrònic o li facilitarem informació penjant avisos en aquesta pàgina web. A efectes contractuals, vostè consenteix a utilitzar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.

NOTIFICACIONS
Les notificacions que vostè ens enviï hauran d'èsser enviades preferiblement a través del nostre email info@technicalrp.com. D'acord amb el que disposa la clàusula 16 anterior i llevat que s'estipuli el contrari, li podrem enviar comunicacions bé al correu electrònic o bé a l'adreça postal facilitada per vostè a l'hora de realitzar una comanda. S'entendrà que les notificacions han estat rebudes i han estat correctament fetes en el mateix instant en què es pengin a la nostra pàgina web, 24 hores després d'haver-se enviat un correu electrònic, o tres dies després de la data de franqueig de qualsevol carta. Per provar que la notificació ha estat feta, n'hi haurà prou amb provar, en el cas d'una carta, que tenia la direcció correcta, estava correctament segellada i que va ser degudament lliurada a correus o en una bústia i, en el cas d'un correu electrònic, que el mateix va ser enviat a l'adreça de correu electrònic especificada pel receptor.

CESSIÓ DE DRETS i OBLIGACIONS
El Contracte és vinculant tant per a vostè com per a nosaltres. Vostè no podrà transmetre, cedir, gravar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats del mateix al seu favor o per a vostè, sense haver obtingut el nostre consentiment previ per escrit. Podem transmetre, cedir, gravar, subcontractar o de qualsevol altra manera transferir un Contracte o algun dels drets o obligacions derivats del mateix al nostre favor o per a nosaltres, en qualsevol moment durant la vigència del Contracte. Per evitar qualsevol dubte, aquestes transmissions, cessions, gravàmens o altres transferències no afectaran els drets que, si escau, vostè té com a consumidor reconeguts per llei o anul·laran, reduiran o limitaran de qualsevol altra forma les garanties tant expresses com tàcites, que li haguéssim pogut atorgar.

ESDEVENIMENTS FORA DEL NOSTRE CONTROL
No serem responsables per cap incompliment o retard en el compliment d'alguna de les obligacions que assumim a l'empara d'un Contracte, la causa es degui a esdeveniments que estan fora del nostre control raonable ( "Causa de Força Major"). Les Causes de Força Major inclouran qualsevol acte, esdeveniment, falta d'exercici, omissió o accident que estigui fora del nostre control raonable i entre altres, els següents: Vagues, tancaments patronals o altres mesures reivindicatives. Commoció civil, revolta, invasió, atac terrorista o amenaça terrorista, guerra (declarada o no) o amenaça o preparatius de guerra. Incendi, explosió, tempesta, inundació, terratrèmol, enfonsament, epidèmia o qualsevol altre desastre natural. Impossibilitat d'ús de trens, vaixells, avions, transports de motor o altres mitjans de transport, públics o privats. Impossibilitat d'utilitzar sistemes públics o privats de telecomunicacions. Actes, decrets, legislació, normativa o restriccions de qualsevol govern o autoritat pública. Vaga, fallades o accidents de transport marítim o fluvial, postal o qualsevol altre tipus de transport. S'entén que les nostres obligacions derivades dels contractes quedaran suspeses durant el període en què la Causa de Força Major continuï, i disposarem d'una ampliació en el termini per a complir aquestes obligacions per un període de temps igual al que duri la Causa de Força Major. Posarem tots els mitjans raonables perquè finalitzi la Causa de Força Major o per trobar una solució que ens permeti complir les nostres obligacions en virtut del Contracte malgrat la Causa de Força Major.

RENÚNCIA
La manca de requeriment per la nostra part del compliment estricte de la seva banda d'alguna de les obligacions assumides per vostè en virtut d'un contracte o de les presents Condicions o la manca d'exercici per la nostra part dels drets o accions que ens poguessin correspondre en virtut d'aquest Contracte o de les Condicions, no suposarà la renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni li exonera a vostè de complir amb aquestes obligacions. Cap renúncia per la nostra part a un dret o acció concret suposarà una renúncia a altres drets o accions derivats del Contracte o de les Condicions. Cap renúncia per la nostra part a alguna de les presents Condicions o als drets o accions derivats del Contracte té efecte, llevat que s'estableixi expressament que és una renúncia i formalitzi i se li comuniqui a vostè per escrit de conformitat amb el que disposa l'apartat de Notificacions anterior.

NUL·LITAT PARCIAL
Si alguna de les presents condicions o alguna disposició de un Contracte fossin declarades nul·les i sense efecte per ressolució ferma per part de l'autoritat competent, els restants termes i condicions romandran en vigor, sense que quedin afectats per l'anomenada declaració de nulitat.

ACORD COMPLET
Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa en els mateixos constitueixen l'acord íntegre existent entre Vostè i nosaltres en relació amb l'objecte del contracte i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda entre Vostè i nosaltres verbalment o per escrit. Vostè i nosaltres reconeixem haver consentit la celebració del Contracte sense haver confiat en cap declaració o promesa feta per l'altra part o que pogués inferir-se de qualsevol declaració o escrit en les negociacions entaulades pels dos abans d'aquest Contracte, llevat allò que figura expressament esmentat en les presents Condicions. Ni vostè ni nosaltres disposarem d'acció davant de qualsevol declaració incerta realitzada per l'altra part, verbal o escrita, amb anterioritat a la data del Contracte (tret que s'hagués fet tal declaració incerta de forma fraudulenta) i l'única acció que ha de disposar la una altra part serà per incompliment de contracte de conformitat amb el que disposen les presents Condicions.

EL NOSTRE DRET A MODIFICAR AQUESTES CONDICIONS
Tenim dret a revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment. Vostè estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en que utilitzi la present pàgina web o realitzi cada comanda, llevat que per llei o decisió d'organismes governamentals haguem de realitzar canvis de caràcter retroactiu a dites polítiques, Condicions o Declaració de Privacitat, on, donat el cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que vostè hagués realitzat previament.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ
L'ús de la nostra pàgina web i dels contractes de compra de productes a través aquesta pàgina web es regiran per la legislació Espanyola. Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web o amb aquests contractes serà sotmesa a la jurisdicció exclusiva dels jutjats i tribunals de la ciutat de Terrassa, i / o, si s'escau, de la ciutat de Barcelona si correspongués. Si vostè està contractant com a consumidor, res en la present clàusula afecta els drets que com a tal li reconeix la legislació vigent.

CONSELLS DE SEGURETAT EN L'UTILITZACIÓ D'INTERNET
Amb l'objectiu d'incrementar la seva seguretat en l'ús d'Internet, li oferim les següents recomanacions: No obriu missatges de correu electrònic d'origen desconegut, i tampoc els arxius adjunts que incloguin, poden contenir virus i altres programes malintencionats. Molts programes de correu disposen de mòduls per a l'eliminació automàtica de correu electrònic no desitjat (SPAM). Instal·li un programa antivirus i manteniu-lo actualitzat constantment. No faciliti les seves dades personals si no es tracta d'una pàgina web de confiança. Les dades financeres (targeta de crèdit, etc.) només s'han de proporcionar en pàgines web segures (protocol https). No utilitzeu contrasenyes fàcils d'endevinar. No reutilitzi la mateixa contrasenya en diferents pàgines. No guardeu les contrasenyes escrites en documents del seu ordinador. Verifiqui periòdicament que el seu sistema operatiu està actualitzat contra les últimes vulnerabilitats detectades. Mantingui sempre actualitzat el seu programari d'Internet (navegador, correu electrònic, clients de missatgeria). Instal·li un software tallafocs per impedir atacs al seu ordinador (alguns sistemes operatius inclouen tallafocs de manera gratuïta). Realitzi, de manera periòdica, còpia de seguretat en suport extern dels documents importants del seu ordinador.

COMENTARIS I SUGGERIMENTS
Els seus comentaris i els seus suggeriments seran ben rebuts. Li roguem ens enviï els comentaris i els suggeriments mitjançant el nostre email info@technicalrp.com. A més, disposem de fulls oficials de reclamació a disposició dels consumidors i usuaris. Pot sol·licitar-les trucant al telèfon 93 783 30 36 o mitjançant info@technicalrp.com.

Continuar
Cerca Ràpida
 
Utilitzi paraules clau per trobar el producte que busca.
Cerca Avançada
Idiomes
Espanol English Aleman Catala Frances
1 x Soport de suspensió posterior en alumini per a Losi Micro T.
4 x KO Propo Piñones de servo metálicos (PDS-2511 ICS)
2 x Kyosho MiniZ Morrera Alumini Dodge Viper
1 x Kyosho Mini Z MR01 Esquelet Transmissor de xassís
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-0.6mm)
2 x Kyosho Miniz MR03 / MR02 Llanta Davantera CNC 21mm F +3
3 x KO Tapa de bateries per a emissora EX-10
8 x Kyosho Set de estabilizadoras traseras KXW03
7 x Reixa Rubicon Axial SCX10 (AX90028 / AX04033 / AX04035)
1 x GPM Barra posterior per a MiniZ AWD 4x4 TOE OUT +0.1
2 x Kyosho Mini Z MR 015 Escombra de xassís verd transparent
1 x GPM Corona de diferencial 42 dents (Boles 1/16")
2 x Espàtula o rasqueta tova per aplicar vinil
1 x AX Carrocería Dingo completa para pintar
1 x Kyosho Miniz MR015 Xassís Skeleton Rígid
1 x Slot GrupoZ Eixos de 3 mm x 61mm Rectificats (2u)
3 x Carrocería Honda Accord para 1:10 Mini Touring
3 x KO PROPO Servo Rsx-12
4 x Team Durango DEX410R Recanvi d'amortidor
4 x Kyosho Tirador arranque para motor GZ-R (FD23)
2 x Kyosho Caliber Timons (Calibre 400)
1 x Adaptador corona principal en Alumini per a Team Losi Mini-T en
1 x Espec-R Extensió de bastons 6 mm
1 x HPI Hot Bodies Corona de diferencial 40T (SPR009BD)
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-1.0mm)
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-1mm)
1 x Eix central per a Xmod Evo Touring 84,40mm en Alumini
1 x Kyosho Caliber EP400 Suport tub cua
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-1mm)
1 x Kyosho Drone Racer G-Zero
1 x Spec-R Mini Touring Discos de configuració (4u)
4 x Kyosho MiniZ AWD Barra delantera LGC(-1.0mm)
1 x KO Propo Caja de servo (PDS-2367/68/86)
1 x Soport de carrosseria posterior V-One RRR (Per a KR014).
1 x V-One RRR Peces de grafit per a frens.
2 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-2mm LGC(-1.0mm)
1 x GPM Espaiador de motor A3 en Alumini per a MiniZ AWD 4x4
2 x Soport superior de motor per a Xray Nitro.
1 x V.One RRR vas per a diferencial reforçat (per a KR019).
3 x GPM Frontal per a Carrosseria Nissan Skyline GTR en Alumini
1 x Boles i plats de diferencial Anderson MB4 davanter/posterior.
2 x ATM Corona de recanvi per a Diferencial Davanter de Xmod Evo
1 x Bancada frontal d´amortidors Llarga per a MiniZ Overland
2 x GPM Barra posterior per a MiniZ AWD 4x4 TOE IN +0.1
1 x Kyosho MiniZ MR01 Barra de direcció Toe Out 1r
2 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-4mm LGC(-0.6mm)
3 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-2mm LGC (-0.6mm)
4 x Team Durango DEX410v3 Suport eixos suspensió R-F (LRC)
4 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-0.6mm)
8 x GPM Eix Central 80,40mm en Alumini per a Xmod Evo Touring
3 x GPM eix central en Alumini per a Xmod Evo Touring 88,40
4 x GPM Frontal per a Carrosseria Nissan Skyline GTR en Alumini
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra delantera LGC(-1.0mm)
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-1.0mm)
4 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In posterior 0-2mm LGC (-0.6mm)
1 x GPM Barra posterior de convergència per a MiniZ AWD 4x4 MA010 (T
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-0.6mm)
4 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-4mm LGC(-0.6mm)
1 x Kyosho MiniZ AWD Barrera posterior a la punta 0.2mm
2 x Tapa de la electrònica per a xassís MR15.
1 x KO Setting Card per a MiniZ MR03
2 x GPM Barra posterior per a MiniZ AWD 4x4 TOE OUT +0.1
1 x Kyosho Mini-Z MR03 / MR02 Llanta Delantera CNC 21mm F + 0
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-2mm LGC(-1.0mm)
2 x Kyosho MiniZ AWD Barrera posterior a la punta 0.2mm
2 x GPM Bancada de amortiguadors posteriors de Mini-Z Overland (Llar
5 x GPM Barra posterior de convergència per a MiniZ AWD 4x4 MA010 (T
4 x Tamiya FF03 Caja de diferencial para Spec.R
4 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-4mm LGC(-1mm)
4 x Kyosho A-6 Intruder DF-55 Fuselaje / MainWing / TailWing
2 x Protector de cables GPM per a MiniZ MR02.
1 x Slot GrupoZ Llandes alumini 21mm x 13mm (ranurades)
2 x Carrosseria Kyosho MiniZ Skyline Ciesse PIUMINI TRAMPI
5 x KO Propo BSx2 One10 Grasper Servo Caja LowProfile
4 x Equip Durango DEX410 Separadors de rodes 6x5x1.5
2 x KO Propo Cable MT-1 JST per Mini-Z 2.4ghz
4 x Torreta de suspensió en SSG per a Anderson MB4.
8 x Team Durango DEX410 Patinador Lastre 30gr
3 x ATM Torica per al bloqueig del eix de Kyosho V-One RRR
2 x Kyosho MiniZ MR01 Sidebar Toe In 2nd
4 x Pneumàtic per a MiniZ Touring.
3 x Corona principal en Titani per a Team Losi Mini-T 1:18
3 x KO Propo Piñones de servo metálicos (PDS-2512 ICS)
2 x AX Placa de direcció servo Axial XR10
3 x GPM Bancada posterior d´amortiguació per a Xmod
5 x Eix central per a Xmod Evo Touring 88,40mm en Alumini
2 x AX Placa de eix darrer Axial XR10
5 x Kyosho Drone Racer Zephyr
4 x Traxxas Revo 3.3 corona de diferencial acero
11 x Kyosho MiniZ AWD Barra Neutra Trasera LGC(-1.0mm)
1 x Carrosseria Kyosho MiniZ Skyline NAPOLEX
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-2mm LGC (-0.6mm)
8 x KO Modulo KO PROPO 40Mhz FM RF-104FR EX-I UR
1 x Kyosho MiniZ MR01 Chasis Skeleton Azul Transparent
1 x LMN Torretes superior i inferior per adjustament de amplada tren
1 x Eix central per a Xmod Evo Touring 80,40mm en Alumini
2 x Kyosho Caliber EP400 Pala rotor de cua
2 x Kyosho Miniz MR01 Molls davanters 6 mm
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In Trasera 0-4mm LGC(-0.6mm)
1 x Barra de direcció per a MiniZ Overland TOE-IN 1 grau
1 x Kyosho Miniz MR02 Paret de motor per pinyó 9T bancada MM
1 x Torreta de suspensió posterior en SSG per a Anderson MB4.
2 x AX Safata de radio Axial XR10
4 x Compte Voltes Tipus RB Version 2 (inclou 4 transponders)
1 x KO Propo Caja de servo (PDS-2501/02/11/12 ICS)
1 x Cable de càrrega i descàrrega per a TX NiCad
7 x Equip Durango RR Penjador -2mm LRC (3 graus) DEX210 / DEST210
6 x TRP Calcas al agua PRECORTADAS nº 84 Mosler Challenge
2 x Armadura frontal/posterior en Alumini per a Mini Inferno
3 x Resposta KOpropo Servo BSx3-one10 (0.08 seg / 60 13.3Kg)
3 x Aceite Silicona 150 Kyosho (40cc)
1 x GPM Pneumàtics davanters de competició per a HPI Baja 5B
2 x Team Durango DEX410 Rotulas barra estabilizadora
1 x Galga e medida para neumático en carbono desde 22.4 a 23.4
1 x Multi Drive per a Kyosho V-One RRR.
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In posterior 0-2mm LGC (-0.6mm)
9 x KO Propo BSx2 One10 Power Servo Caja Low Profile
3 x Tornilleria en acer M3x10 Cap hexagonal (10u).
1 x GPM Espaiador de motor A3 en Alumini per a MiniZ AWD 4x4
2 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-In posterior 0-2mm LGC (-0.6mm)
1 x Kyosho Cos d'amortidor (38 mm) Recobriment Velvet
2 x GPM Frontal Davanter en Alumini per a Xmod Evo Touring Mitsubish
1 x GPM Eix central 84,40mm en Alumini per a Xmod Evo Touring
1 x Electronica per a MiniZ F1
1 x KO Propo Braç de Servo Plàstic / Metall Negre
1 x Kyosho Tub de goma per fuga 01:10
2 x Team Durango DEX410 Molls Del darrere (5.5x10x1) Green
1 x GL Racing Arandelas M3x5 (0.1mm)
1 x Short Course PR Racing SC-201 PRS1 Kit braços de servo i peces d
1 x GL Racing Corona de 26T para diferencial
1 x Kyosho Airstreak 500 (EP) Eix transmissió 200 mm
4 x PR Racing Llave de rueda de 5.5mm
1 x Refrigerador de motor per a Tamiya F103 GT.
1 x PR Racing Eixos d'amortidor del darrere 52.7mm (2u)
1 x Kyosho V-One-R4 Eixos del trapezi davanter superior (3x74.5mm)
1 x KO Propo BSx2 Response Servo Caixa Composite
2 x Galga setup altura chasis miniz en pasos de 0.1mm
3 x Galgas de carbono para medir el camber desde 2 a 3.5
1 x Tuercas de 4mm con superficie de apriete
1 x Kyosho Conjunt de 12 Ròtules de plàstic de 6.8mm
1 x AX Carrocería Dingo Solo Carroceria para pintar
1 x Kyosho Bancada de motor flotant Blue Streak
33 x FPV ONBOARD MONITOR amb USB BATT-CHARG
2 x Equip Durango Arandelas 10x12x0.2mm (10u)
3 x Motorless Brush Analyzer de SkyRC
1 x Corona principal en Delrin per a Team Losi Mini-T (60 dents)
1 x TOP Photon Pins de 3mmx51mm
3 x Kyosho base de trabajo en aluminio (negro) para chasis 1/10
1 x PR Racing SC201 Partes del amortiguador (2u)
1 x Kyosho V-One-R4 Placa de soporte del tensor en Carbono
1 x Kyosho Calieber 5 Suport pales rotor principal
1 x GPM Frontal per a Carrosseria Nissan Skyline GTR en Alumini
1 x Plastidip Efecte Acabat Hi Gloss (3Kg / 3.78L) Ready Spray
1 x Kyosho V-One-R4 Set de poleas diferencial
1 x GPM 1er pinyó de servo metàlic per a MiniZ Mr01, Mr015, Mr02
1 x Team Durango DEX210 Vasos de diferencial a bolas
1 x Team Durango bolas 3mm para diferencial original DEX210 (14pcs)
1 x Tamiya 416 Palieres acerados de 42mm
1 x GL Racing Rotulas de 2.5mm
1 x GL Racing Boles i plats de diferencial
1 x TOP Photon Roda dentada per a Corretja dentada de diferencial ,
1 x Kyosho V-On-R4 Lastra tracer
1 x Kyosho V-One-R4 Femella d'estrenyi del salvaservo
1 x AND Refrigerador de Motor (300/380).
1 x Kyosho Grasa Diferencial 1000 (15g)
1 x AX Placa carbono para bateria Axial AX10
1 x Short Course PR Racing SC-201 Piñón d'alumini de 28T
1 x TOP Photon set de cargols i arandeles de diferencial
1 x Team Durango DEX410 suport eixos suspensió R-R (insert)
1 x Kyosho V-One R4 Braços de suspensió davanter
1 x Kyosho Caliber EP400 Corretja de cua
1 x Hpi Baja 5B Luces Led con indicador de Bateria
1 x Carrocería Lexan Mazda 6R para 1:10 Mini Touring
1 x GLA MiniZ Torreta frontal de carbono
1 x Equip Durango M3x10 Ball Bearing (4u) (Hex 2.0)
1 x Short Course PR Racing SC-201 Torreta delantera reforzada
2 x KO Propo BSx2 Power Brushless Servo Caja Composite
1 x TOP Photon pesos per equilibrar la LiPo
1 x TOP Photon Set de muntatge d´amortidors
1 x GL Racing Molls ULTRA SOFT de suspensió davantera
1 x Kyosho V-One-R4 Muelle del salvaservo
1 x GPM Barra posterior de convergència per a MiniZ AWD 4x4 MA010 (T
1 x Eix central per a Xmod Evo Touring 80,40mm en Alumini
1 x Kyosho MiniZ AWD Barra Toe-Out Trasera 0-2mm LGC (-0.6mm)
1 x Insersions Atomic per amortiguació del Serpent 720 en alumini.
5 x Sostenidor de la bateria Kyosho Racing
2 x TOP Photon Torreta posterior
1 x GL Racing Partes del diferencial
1 x GL Racing Braços davanters i manguetes davanteres
1 x AX Piñon de transferencia 12T Pitch 48 Aial XR10
1 x Plastidip Efecte Acabat Brillant Metall Or (3Kg / 3.78L) Sprayab
1 x TOP Photon Peces fixadores de bateria
3 x Clips de carrocería para miniz 10 unidades
1 x Kyosho Jet Stream Juntes de les tapes
1 x Kyosho Jet Stream GP10 Conjunt de varetes
1 x Kyosho Jet 800 Eix de transmissió
1 x Kyosho Caputxó Antena Fluorescent (6u)
1 x Kyosho Jet Stream Cardan 4mm Universal
1 x Kyosho Cargols Botó Allen (M3x6)
1 x Adaptador alleugerat per a 2ª marxa per a Xray NTI.
1 x Kyoji V - Lamento que no sé T = 3.0 (Shimo Echigo)
1 x Tamiya 416 Palieres acerados de 46mm
1 x Kyosho V-One-S III suport paragolpes
1 x Kyosho Cargols Allen (M4x35, 40, 45)
1 x V-One RRR FRP torreta de suspensions en material Composite.
1 x Kyosho V-One RRR Caixa Pinyons Posterior (RRR Evo / SR / Sííí)
1 x Cables de motor brushless silicona azul amarillo y naranja
1 x GLR Piñon de Pitch 64 de 14 dents
3 x Galgas de carbono para medir el camber desde 0 a 1.5
2 x GLR Coronas de Pitch 64 y de 52 dientes
1 x GLR Piñon de Pitch 64 de 13 dientes
1 x GLR Coronas de Pitch 64 y de 54 dientes
1 x Herramientas de setup de down-stops para miniz
1 x EasyLap Transponder IR Personal (Sistema Robi) MiniZ
2 x Tóricas de difencial de silicona
1 x GLR Coronas de Pitch 64 y de 51 dientes
3 x Cables de motor silicona negro y rojo
1 x Atomic AMZ Braços opcionals de Camber (1.5 *, 2 *, 2.5 *)
1 x Excel.lentes connectors per a realitzar packs de bateries (10u).
1 x GLR Piñon de Pitch 64 de 12 dientes
2 x Jomurema Carrocería escala 1:28 en ABS Blanca
1 x Team Durango DEX410v3 Corona Diferencial 42T
1 x Arandelas de calibración 4.1mm x 5.5mm (espesores de 0.05)
1 x Extensió de cable KOPropo Servo 50mm
1 x Piñon de motor Pitch 64 46 dientes (eje 3mm) endurecid
1 x Team Durango DETC410 Torreta trasera carbono 3mm
1 x Kyosho Bike HOR Barres forquilla
1 x Piñon de motor Pitch 64 50 dientes (eje 3mm) endurecid
1 x Kyosho V-One-R4 Bancada de la 2a velocidad
1 x Kyosho Bike HOR Bastidor i accessoris plastic HONDA
1 x Tornilleria MiniZ (M2x4 20pcs) Button/Hex/Acero para Aluminio
1 x Kyosho Servo Sprockets KS1401 (Fazer)
1 x Kyosho Ultima RB5 Palier 62.5mm (1u)
1 x Bateria Team Orion Carbon 14.8V 4S 40C 5100 Mamp
1 x TRP Tornilleria (HEX 1.5) M2 x 4 Cónica (10u)
1 x Adhesius Carrosseria Pure Tingues Mobil 1 NSX
2 x Kyosho Ultima RB5 SP2 Platos diferencial (RB5/SCR/RB5 SP/ RT5)
1 x GL Racing Subchasis en carbono para GLA
1 x KO PROPO Servo RSx One10 Response
1 x Timons per a Citabria Minium Kyosho
1 x Atomic AMZ / BZ17 Placa frontal carrosseria DS3 (per OP033)
1 x KO Propo EX-1 KIY / EX-II Grip Color Negre
1 x Kyosho MiniZ F1 Barra de dirección per F1 +2gr
1 x Kyosho V-One-R4 Eje principal
1 x Team Durango DETC410 manguetes davant i del darrere
1 x GL Racing Set de amortidors de suspensió en FRP
1 x Galga e medida para neumático en carbono desde 23.6 a 24.6
1 x KYOSHO vareta gas / fre amb topall
1 x Cargols M2X8 Pn Racing en titani Hex (10u).
1 x Kyosho Bike HOR Volant d'Inèrcia
1 x KO Propo Piñones de servo Delrin (PDS-2501 ICS)
1 x KO Cable d´extensió per a Carregador
1 x Kyosho Bike HOR Eixos i molls
1 x Piles Duracell AA (12 unitats) Plus Power
1 x KO Adaptador del Volant per a la emissora KO
1 x Cargols Cònica M2x4 cap Philips (10uds)
1 x Kyosho V-One-RRR Polea de 23T en alumini
1 x Impulsat per Discuz! ___ ___ ___ 0
1 x Jomurema Carregador de bateries Lipo 2S a 1A
1 x Kyosho V-One-RRR Evo estabilitzadora Ajustable
1 x GLR Coronas de Pitch 64 y de 53 dientes
1 x Molla + clip y eix basculant Avant Slot.
1 x Kyosho Soportes de goma para servo (3x7x5) Ditch=5/Length=2
1 x Tuercas Autoblocantes de aluminio plata
1 x Short Course PR Racing SC-201 Torreta davant i darrera amortidor
1 x Adjustaments d áltura per a Tamiya F103 GT.
1 x KO Propo Tornilleria completa EX-1 KIY Alumini Purpura
1 x Ko Propo eix de recanvi per emissora EX10 Helios
1 x Kyosho Miniz MR01 Mueller delenteros 7 mm
1 x Kyosho Accessori per carregar USB a 220 V
1 x Kyosho V-One-RRR Mariposa carbó posterior 2.5mm
1 x PN Racing Eix excèntric seus pensio doble braç MR02 / MR03
1 x Kyosho Miniz MR01 Mueller delenteros 5mm
1 x PR Racing SC201 Rodaments 10x15x4mm (4u)
1 x Kyosho MiniZ Buggy Corona de diferencial
1 x Kyosho V-One RRR Evo Piñon 17T 0.8m 1a velocitat
1 x SkyRc Módulo USB SKYLINK per Programació
1 x GLA MiniZ C-Hub Trasero
3 x Conector Tamiya para Bateria Macho + Hembra en KIT
2 x Teamwave Sistema de descarrega amb equalitzador lluminós.
2 x GPM Barra posterior de convergència per a MiniZ AWD 4x4 MA010 (0
2 x KO Cable de càrrega per a la emissora JR
2 x AX Set eix frontal Axial XR10
2 x Cardan ultra reforçat davanter per a Xray NTI.
2 x Expansió de memòria de 10 memories per a emissora Futaba 3pk.
1 x AX Placa de 3mm per Caixa transmisió Axial XR10
1 x KO Propo Cable DSC (Control servo directo) EX-10
1 x KO Modulo KO PROPO 40Mhz FM RF-104FR EX-10 Helios
2 x Posts per a carroceria de Xray NT1.
1 x Ko Propo Eix de recanvi per emissora EX10 Eurus
1 x Torns cònics Kyosho Allen (M4x12)
1 x Suport davanter en alumini per a Losi Micro T color blau.
1 x Plastidip Goma protectora Crea El teu Color (5 tintes) 650ml
16,087.03€
En aquest moment no hi ha cap comentari