TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Ex-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHD [4945984805769]

Ex-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHDEx-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHDEx-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHDEx-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHDEx-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHDEx-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHDEx-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHDEx-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHD

Ex-RR KO emissores PROPO completa KR-415FHD [4945984805769]

Ref: 80576

417.45€ 375.10€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponible



Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 109 h. 33m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Emissora KO Propo EX-RR en sistema FHSS / MHS de 4 canals.

Aquesta emissora segueix el concepte & quot; Kustomize It Yourself & quot; (KIY) ja utilitzat en els models EX-1 i EX-II de KO Propo, que consisteix en un conjunt de móduls que es combinen per personalitzar totalment l'emissora. D'aquesta manera cada usuari pot triar diferents móduls de direcció(estic, extensió3d de volant, volant standard, Drop, etc.), o bé empuñadura funcional per a esquerrans o per a dretans, aixíícom diferents accessoris, com la base per muntar bateriaía LiPo, els grips de diferents colors o de diferent gruix, etc.

L'emissora EX-RR es lliura completa i llista per funcionar, i inclou el módul empuñadura per a dretans (amb el sistema de gallet rediseñat respecte als models anteriors), el módul EX-RR Màster Unit juntament amb la pantalla LCD Xpansion (EXP-104S), i el módul de volant d'adreóanomenat & quot; Drop & quot;

Cal destacar que la pantalla LCD (Xpansion Unit) inclou una CPU que es combina amb la CPU de la Master Unit EX-II (Dual Procesing), el que la fa molt més ràdemani (augmenta la velocitat de processament ). Disposa de funcions renovades o en alguns casos noves pel que fa a l'emissora KO Propo EX-II. exemple d'això és el & quot; Calculador de ràtio / desenvolupament & quot; (Que ara inclou el diàmetre de roda, de manera que permet calcular el desenvolupament final), o la nova funció& quot; PushControl & quot; (Que permet ajustar la quantitat de acceleracióóque volem que romangui en el moment en que vam deixar el gallet en la posicióneutra, per evitar que la reduccióde ??velocitat, en motors eléctrics amb molt imàn, ens descontroli el cotxe).

A més, la unitat grip tambén ha estat completament rediseñada. La KO Propo EX-RR disposa d'un gallet per controlar la acceleracióó/ Fre, que s'adapta molt millor a la forma del dit. El mecanisme de gallet tambén és nou ja que s'ha modificat la distància i elàangle al treballa aquest nou gallet, el que ens ofereix un elevat confort alhora que un tacte de acceleracióó/ fre molt lineal i directe. Com a novetat, podem tambén regular la duresa del volant d'adre ó.

Pel que fa a la unitat d'adre ó, en aquest cas el & quot; Drop & quot ;, la KO Propo EX-RR inclou un volant d'adreóamb un tacte molt tou, i completament lineal. Anteriorment, el moll utilitzat en els volants era progressiu, és a dir, que el tacte en girar el volant cap a la dreta o cap a l'esquerra s'anava endurint. Un altre aspecte que intervé en la millora de l'adreóés el diàmetre del nou volant, realitzat en alumini. S'ha reduït 2 mm amb el que notarem una resposta de direcciómolt més directa. El rang del punt neutre, entre el gir a la dreta i el gir a l'esquerra, tambén s'ha escurçat, perquè la reacción sigui més directa.

La KO Propo EX-RR dues freqüències internes diferents ; La freqüència FHSS (Frequency Hopping Spread Spektrum) que li permet treballar amb tots els receptors de KO Propo de sistema FHSS i FHD, i la freqüència MHS (Mini-Z Hybrid Spread Spectrum), només per als Kyosho Mini-Z PRO, que funcionen en sistema MHS.

Al costat de l'emissora es subministra el receptor de 4 canals KR-415FHD en freqüència FHSS. Les característiques d'aquest receptor són:

- Dimensions són: 30 x 23 x 12.8mm
- Pes: 8.0gr
- Voltage de treball: 4.8 to 7.4V
- Antena FHSS dual, compatible amb DDS
- 4 Canals - Compatible amb sistema HCS i Normal.
- Cable d'antena blindat.
- Conecctores (pins) amb baño d'or per millorar contacte.
- Compatible amb el sistema per servos HCS.

Funciona amb 4 piles del tipus AAA.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Pn Bancada de motor per a MiniZ MR02/MR015 90 i 94mm
Pn Bancada de motor per a MiniZ MR02/MR015 90 i 94mm