TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

GL Racing Bearing en alumini 7075-T6 de 8.0mm [GLA-UA001-S]

GL Racing Bearing en alumini 7075-T6 de 8.0mm

GL Racing Bearing en alumini 7075-T6 de 8.0mm [GLA-UA001-S]

Ref: GLA-UA001-S

17.92€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 11 h. 48m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original de la parella de palieres amb cardan realitzats en alumini 7075-t6 de 8.0mm, per al xassís GLA de GL Racing.

Aquests paliers són exactament iguals als originals muntats en el tren posterior del xassís GLA, de manera que els podem utilitzar en substitució dels originals.

¿En quins models de xassís podem utilitzar aquests paliers?

Per les seves mesures, podem utilitzar aquests paliers en el xassís Kyosho MA010 (com a opció en alumini als originals de plàstic, tant en el tren posterior com en el davanter), al Kyosho MA020 (tren posterior, en substitució dels originals de plàstic), o al Atomic AMZ (tren davanter i tren posterior), Atomic BZ (tren posterior).

Cal tenir en compte que utilitzar un palier curt (8.0mm) al tren davanter de segons que xassís a escala 1/28 pot comportar que en girar les rodes davanteres en segons quins posició de la suspensió, el palier se surti del vas. Per qeu això no passi, alguns models de xassís com el mateix GLA, utilitzen un palier davanter més llarg, de 10.5mm de longitud.

En el tren posterior el palier treballa recte, pel que és més difícil que es surti del vas. El palier del darrere pateix molt menys que el davanter.

¿Quan hem de substituir els paliers en el GLA de GL Racing?

O bé els substituirem per trencament del palier original, o bé per desgast.

Les ruptures de palier, al tren posterior, se solen produir per impactes. Cops mentre estiguem accelerant poden propiciar que el palier no aguanti la desacceleració sobtada i es trenqui.

D'altra banda, també és possible que el palier tingui massa desgast a la zona de la cardan, i o bé acabi trencat, o bé tingui massa folgança. Això podem evitar-lubrificant amb greix la pròpia cardan, perquè el frec dels seus components no causi un desgast excessiu.


****165****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants