TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

GL Racing Bounder d'electrònica flotant [GLA-036]

GL Racing Bounder d'electrònica flotant

GL Racing Bounder d'electrònica flotant [GLA-036]

Ref: GLA-036

8.07€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 10 h. 29m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Aquest suport opcional flotant per al mini variador electrònic permet muntar el variador directament sobre el motor, sense que això afecti la flexibilitat del xassís GLA de GL Racing.

Aquesta peça, al costat de la nova bancada de motor ens permet moure tots els punts de contacte amb el xassís cap al centre, fent que la flexió del xassís sigui molt més predictible i simètrica.

A més facilita en gran manera l'operació de canvi de pinyons de motor i permet muntar relacions de pinyó / corona més llargs amb el variador electrònic desplaçant al costat del motor.


****55****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Kyosho Miniz AWD Llandes composite F + 2 (Davantera)
Kyosho Miniz AWD Llandes composite F + 2 (Davantera)
Fabricants