TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

GL Racing Conjunt Rodaments a boles [GLA-S018]

GL Racing Conjunt Rodaments a boles

GL Racing Conjunt Rodaments a boles [GLA-S018]

Ref: GLA-S018

14.91€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 10 h. 30m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt compost per 18 rodaments que formen part del xassís GLA de GL Racing.

El set es compon d'un total de 12 rodaments idèntics de 3x6x2mm que s'ubiquen tant en als manguetes de direcció, les manguetes del darrere i el sistema de repartiment de direcció. Es subministren també els 4 rodaments que s'utilitzen de seient per als dos diferencials, de 6x10x2.5mm, finalment s'inclouen als 2 rodaments diferents a tots els altres, un 4x7x2.5mm i l'altre de 2x5x2.5mm que muntarem en l'eix de transmissió.

¿Quan hem de canviar els rodaments del nostre xassís de carreres?

En els cotxes de tracció integral és molt important realitzar un bon manteniment a tots els rodaments ja que aquests s'encarreguen de minimitzar la fricció en les parts mòbils del xassís.
Uns rodaments en perfecte estat ens permetran, a més d'estalviar bateria, que el nostre cotxe sigui el més ràpid del circuit.

Rodaments nets i ben engreixats és el manteniment que haurem fer-los de cara a tenir la transmissió llista del nostre xassís.

O bé pel trencament d'algun rodament, o bé per que a causa del excés de funcionament algun rodament hagi agafat massa folgança, és convenient reemplaçar-lo per un de nou.

Per mantenir aquests petits rodaments en perfecte estat, us recomanem l'oli especial Murasaki Yume, amb ref. TRP023, que podreu trobar en aquesta mateixa pàgina.


****41****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Pneumàtic Miniz Davanter Slick KS S-SOFT per pistes RCPTracks
Pneumàtic Miniz Davanter Slick KS S-SOFT per pistes RCPTracks
Fabricants