TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

GL Racing Lexan Body Clips de 0.8mm [AC006-O]

GL Racing Lexan Body Clips de 0.8mm

GL Racing Lexan Body Clips de 0.8mm [AC006-O]

Ref: AC006-O

2.46€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 11 h. 7m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt format per 10 clips de carrosseria de 0.8mm i per 10 juntes tòriques de goma. Aquests clips de carrosseria els utilitzarem quan muntem en els xassís 1/28 quan utilitzem carrosseries de lexan.

Aquests clips són vàlids per al xassís GLA de GL Racing, així com per al AMZ, BZ, BZ17 i AMR d'Atomic, el SZ de Ground Zero, o els mateixos Mini-Z Racer de Kyosho quan fem servir sobre ells carrosseries de lexan, per exemple, la Pa Car de PN Racing.


****53****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants