TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

GL Racing Molls MEDIUM HARD de suspensió del darrere [GLA-004-LP4]

GL Racing Molls MEDIUM HARD de suspensió del darrere

GL Racing Molls MEDIUM HARD de suspensió del darrere [GLA-004-LP4]

Ref: GLA-004-LP4

3.39€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 3 h. 27m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Parella de molles opcionals, de precisió, marcats en color aul clar, en duresa Medium HARD, vàlids per al tren posterior del xassís GLA de GL Racing.

Amb aquesta parella de molles Mitjà-Durs, podrem començar a ajustar el tacte de la suspensió del darrere que desitgem en funció de la duresa i l'estat dels pneumàtics que anem a utilitzar.


****167****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants


9.40€