TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

GL Racing Molls SUPER SOFT de suspensió davantera [GLA-004-SP2]

GL Racing Molls SUPER SOFT de suspensió davantera

GL Racing Molls SUPER SOFT de suspensió davantera [GLA-004-SP2]

Ref: GLA-004-SP2

3.39€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 3 h. 25m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Parella de molls opcionals, marcats en color taronja, en duresa Super Soft, vàlids per al tren davanter del xassís GLA de GL Racing.

Amb aquesta parella de molls de duresa Super Tous, podrem començar a ajustar el tacte de suspensió que desitgem en funció de la duresa i l'estat dels pneumàtics que anem a utilitzar, perquè el tren davanter del nostre cotxe es comporti com vulguem.


****165****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants


5.78€