TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

GL Racing Set de amortidors de suspensió en FRP [GLA-S006]

GL Racing Set de amortidors de suspensió en FRP

GL Racing Set de amortidors de suspensió en FRP [GLA-S006]

Ref: GLA-S006

5.00€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 22 h. 33m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original del conjunt d'amortidors de suspensió per al xassís GLA fabricat per GL Racing.

Aquest conjunt està format pels 4 amortidors, dos davanters i dos darreres, així com per les precàrregues de moll.

És molt important que els 4 amortidors treballin a la perfecció. Aquests amortidors estan dissenyats per treballar amb greix de fricció, o amb oli de silicona de densitats entre 30.000 fins a 80.000.

Són amortidors simples, si ampolla tancada, de manera que l'ajust de la fricció entre les dues parts que componen cada amortidor és la clau per ajustar el tacte de suspensió que necessitem.


****55****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants