TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

GL Racing Suport flotant de servo en alumini 7075 [GLA-S015]

GL Racing Suport flotant de servo en alumini 7075

GL Racing Suport flotant de servo en alumini 7075 [GLA-S015]

Ref: GLA-S015

18.57€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 10 h. 56m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Suport flotant opcional realitzat en alumini 7075, per al servo original inclòs en el xassís GLA fabricat per GL Racing.

El suport original està fabricat en plàstic composite. Utilitza també el sistema flotant per permetre que el xassís tingui una flexió el més simètrica possible.

Aquest suport en alumini ofereix una major rigidesa, amb el que evita en gran mesura les possibles imprecisions en la direcció deguts a moviments no desitjats del servo en el seu allotjament.


****55****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants