TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

GL Racing Torretes davanteres en alumini 7075 [GLA-S014-F]

GL Racing Torretes davanteres en alumini 7075

GL Racing Torretes davanteres en alumini 7075 [GLA-S014-F]

Ref: GLA-S014-F

9.91€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 7 h. 28m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original de la torreta davantera de suspensions, realitzada en alumini 7075, vàlida per al xassís GLA de GL Racing.

En el xassís GLA ja vénen incloses de sèrie les torretes del davant i del darrere en alumini. Encara que al ser d'alumini aquestes torretes són molt difícils de trencar, hem de tenir cura de que no se'ns doblin.

Impactes molt forts podrien ser la causa que algun dels braços de la torreta es doblés cap endavant o cap enrere, de manera que l'amortidor d'aquest costat no treballaria en el mateix angle que l'amortidor de l'altre costat.

Com bé sabeu no sempre podrem redreçar l'alumini i tornar-lo exactament a la seva posició original un cop s'hagi doblat. Pot ser que encara que sembli redreçat, aquesta zona hagi quedat afeblida, de manera que el millor serà muntar una torreta nova.

Un altre punt en què que hem de ser curosos és el dels 4 orificis roscats (en pas m2) que utilitzem per subjectar les ròtules que serviran d'ancoratge superior dels amortidors. Si en algun d'aquests orificis roscats es danyés la rosca, haurem reemplaçar la torreta per tornar a disposar de tots els ajustos que la peça ens ens ofereix.


****55****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Fabricants