TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO PROMO Màster Unitats EKS-1 KIY ASF (MiniZ) B2 [4945984805226]

KO PROMO Màster Unitats EKS-1 KIY ASF (MiniZ) B2

KO PROMO Màster Unitats EKS-1 KIY ASF (MiniZ) B2 [4945984805226]

Ref: 10522

161.99€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 57m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Unitat mestra EX-1 KIY v2 ASF en 2.4Ghz , fabricada per KO Propo , per als Kyosho Mini-Z amb sistema ASF .

Es tracta de la unitat principal de l'emissora KO Propo EX-1 KIY en 2.4 ASF , que ja inclou la versió 2 de programari.

Aquesta unitat principal ha de combinar-la amb les altres unitats o mòduls que formen l'emissora, com són el mòdul d'empunyadura i el volant d'adreça.

Ko Propo disposa, per a la emissora EX-1 KIY , de diferents unitats d'empunyadura per a diestros, o per a sortidors, i també de diferents models de volant d'adreça, inclòs un mòdul de pal d'adreça per aquells que prefereixen portar el gir del seu vehicle amb una palanca.

Aquest sistema modular d'emissora va formar una base de diferents components, va ser presentat per KO Propo sota les sigles KIY (Kustomize it yourself). Aquest nou concepte aplicat al món del radiocontrol aporta simplicitat a la personalització i actualització a través d'un sistema modular format per les tres unitats que hem comentat.

La unió d'aquestes tres unitats o mòduls es realitza fàcilment, sense cargols. Només cal prémer el bloqueig de seguretat i tirar d'una palanca, per poder desunir les parts que componen aquesta emissora tan novedosa.

Aquesta unitat principal funciona a 2.4GHz amb el sistema ASF , el mateix utilitzat pels Kyosho Mini-Z de 2.4GHz ASF , amb el que només podrenmos utilitzar aquesta Unitat Mestra per aquest tipus de vehicles.

En el cas que ja disposem d'una emissora completa EX-1 KIY en 2.4GHz FHSS i volem utilitzar-la per pilotar Kyosho Mini-Z , aquesta Unitat Màster EX -1 KIY 2.4ghz ASF que ens presentem és la única peça que necessitaréis.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.