Seguint aquest principi, KO Propo comercialitza diferents mòduls de direcció amb l'objectiu que cada pilot, cada usuari dels seus equips d'alta gamma, pugui personalitzar al màxim la seva emissora. Això fa que les emissores KO Propo disposin d'un nivell d'ergonomia molt elevat. Cada pilot podrà triar aquells mòduls de direcció que millor s'ajustin a les seves necessitats i als seus gustos de pilotatge. Aquest és el cas d'aquest mòdul d'extensió de volant "Drop". A més de poder triar entre el mòdul de volant estàndard (10506), el mòdul d'extensió de volant 3D (10501), o el mòdul de direcció amb estic (10502), ara KO Propo disposa d'aquest mòdul d'extensió de volant que simplement ens permet desplaçar el volant cap avall. Concretament el desplacem 1 cm més, cap avall, que si utilitzéssim l'extensió de volant 3D. També manté el volant molt més proper a la màster unit que utilitzem, fet que afecta tant a la pròpia ergonomia, com a l'estabilitat de l'emissora. Lògicament, el pes d'aquesta extensió de volant també és menor que el pes de l'extensió 3D. Com podeu veure, KO Propo segueix evolucionant, segueix innovant, segueix creant emissores d'alta tecnologia plenes de funcions avantguardistes, i segueix mostrant una gran sensibilitat pels aspectes més relacionats amb el confort i l'ergonomia dels seus productes.   ">
TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Drop Extension volant [4945984105494]

KO Propo Drop Extension volantKO Propo Drop Extension volantKO Propo Drop Extension volantKO Propo Drop Extension volantKO Propo Drop Extension volantKO Propo Drop Extension volantKO Propo Drop Extension volantKO Propo Drop Extension volant

KO Propo Drop Extension volant [4945984105494]

Ref: 10549

69.16€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 23m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Aquest mòdul de direcció denominat "Drop" pot ser utilitzat tant en l'emissora EX-I de KO Propo, en les seves versions FHSS o ASF, com en l'emissora EX-II de KO Propo.

Com ja sabeu, aquestes dues emissores de KO Propo estan fabricades sota el sistema "Kustomice It Yourself" (KIY), que permet configurar-se de moltes maneres diferents incorporant diferents mòduls (units) ja sigui de direcció, o d'empunyadura. < /p>

Seguint aquest principi, KO Propo comercialitza diferents mòduls de direcció amb l'objectiu que cada pilot, cada usuari dels seus equips d'alta gamma, pugui personalitzar al màxim la seva emissora.

Això fa que les emissores KO Propo disposin d'un nivell d'ergonomia molt elevat. Cada pilot podrà triar aquells mòduls de direcció que millor s'ajustin a les seves necessitats i als seus gustos de pilotatge.

Aquest és el cas d'aquest mòdul d'extensió de volant "Drop". A més de poder triar entre el mòdul de volant estàndard (10506), el mòdul d'extensió de volant 3D (10501), o el mòdul de direcció amb estic (10502), ara KO Propo disposa d'aquest mòdul d'extensió de volant que simplement ens permet desplaçar el volant cap avall. Concretament el desplacem 1 cm més, cap avall, que si utilitzéssim l'extensió de volant 3D. També manté el volant molt més proper a la màster unit que utilitzem, fet que afecta tant a la pròpia ergonomia, com a l'estabilitat de l'emissora.

Lògicament, el pes d'aquesta extensió de volant també és menor que el pes de l'extensió 3D.

Com podeu veure, KO Propo segueix evolucionant, segueix innovant, segueix creant emissores d'alta tecnologia plenes de funcions avantguardistes, i segueix mostrant una gran sensibilitat pels aspectes més relacionats amb el confort i l'ergonomia dels seus productes.
 


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.