TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Emisora ??Esprit-IV (receptor KR-413FH) [4945984807008]

KO Propo Emisora ??Esprit-IV (receptor KR-413FH)

KO Propo Emisora ??Esprit-IV (receptor KR-413FH) [4945984807008]

Ref: 80700

598.95€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 77 h. 28m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Emissora Esprit IV Professional , de 4canales, en 2.4GHz sistema FHSS . Inclou receptor KR-413FH . Aquesta emissora funciona amb estics, tant per al gas / fre, com per la direcció.

Es tracta de l'evolució de la famosa emissora de estics de Ko Propo, però en aquesta ocasió, amb la tecnologia actual. se li ha incorporat el sistema de 2.4GHz FHSS , així com la possibilitat i utilitzar les bateries més comuns avui en dia disponibles. També s'ha millorat el programari de l'emissora, per facilitar la navegabilitat i l'accés i ajust de les funcions.

La facilitat d'utilització del sistema 2.4GHz ens permet no dependre de mòduls de freqüència, ni d'haver de preguntar que freqüències disponibles hi ha. aparellada amb el receptor (inclòs) KR-413FH , arriba a una velocitat de resposta de 2.8ms, en la manera Advenced, amb un tacte molt lineal.

Avui en dia, disposem de múltiples opcions per a l'alimentació dels nostres dispositius electrònics. Per aquesta raó, la Esprit IV ens permet treballar amb diferents tipus de bateria. NiMh 5 elements (6v), LiPo 2s (7.4V), LIFE 2s (6.6v). No disposa de portapiles amb contactes, de manera que haurem alimentar-la sempre amb packs de bateria que disposin de cable connector. A més, el fabricant, no recomana utilitzar packs que superin els 1500mA de capacitat.

L'emissora disposa d'un agran pantalla de plasma, que al costat de les millores en el programari, facilita en gran mesura la navegabilitat i l'accés a funcions.

Amb una bateria tipus life inserida, l'emissora pesa només 637.2gr . Això ens indica el gran esforç que ha dut a terme KO Propo per alleugerir la seva emissora de estics.

No inclou bateries.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.