TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Emisora ??EX-1 KIY ASF (MiniZ) Complet [4945984805370]

KO Propo Emisora ??EX-1 KIY ASF (MiniZ) Complet

KO Propo Emisora ??EX-1 KIY ASF (MiniZ) Complet [4945984805370]

Ref: 80537

287.90€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 9m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Emissora d'alta gamma, KO PROPO EX-1 KIY v3 a 2.4GHZ ASF per Mini-Z.

Aquesta emissora es compon de 3 elements o unitats; la unitat principal, l'empunyadura i el volant.
Unitat principal (Màster) de l'emissora KO Propo EX-1 KIY a 2.4 ASF, versió 2 (de programari).

Empunyadura per a dretans que incorpora grips de goma més afilats que en la versió inicial, que donen nom a la versió 3. Inclou el mateix gallet 3D regulable, però amb menor recorregut gas-fre que en la versió anterior de l'empunyadura ( Expert).
Volant per a la direcció, amb botons de trims i polsadors incorporats.

Aquest sistema modular d'emissora formada a base de diferents components, va ser presentat per KO Propo sota les sigles KIY (Kustomize it Yourself). Aquest nou concepte aplicat al món del radiocontrol aporta simplicitat a la personalització i actualització a través d'un sistema modular format per les tres unitats que hem comentat.

La unió d'aquestes tres unitats o mòduls es realitza fàcilment, sense cargols. Només cal prémer el bloqueig de seguretat i tirar d'una palanca, per a poder desunir les parts que componen aquesta emissora tan nova.

Disposem de manual en castellà.


****K****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.