TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Emisora ??EX-1 KIY FHSS V3 Completa (receptor KR-413FH)[4945984805400]

KO Propo Emisora ??EX-1 KIY FHSS V3 Completa (receptor KR-413FH)KO Propo Emisora ??EX-1 KIY FHSS V3 Completa (receptor KR-413FH)

KO Propo Emisora ??EX-1 KIY FHSS V3 Completa (receptor KR-413FH)[4945984805400]

Ref: 80540

399.30€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 5m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Emissora completa d'alta gamma (amb els tres mòduls que la componen), model EX-1 KIY FHSS V3 fabricada per KO Propo, que inclou el receptor KR-413FH.

Aquesta emissora es compon de la unitat principal (Màster) de l'emissora KO Propo EX-1 KIY a 2.4 FHSS, versió 2 de programari i del receptor de 4 canals KR413FH.

Aquest kit inclou també la unitat la unitat d'empunyadura per a dretans, model expert, així com la unitat de volant de direcció estàndard.

Combinant aquests mòduls d'empunyadura, unitat principal, i unitat de volant, podrem muntar i ajustar l'emissora a la nostra voluntat.


Aquest sistema modular d'emissora formada a base de diferents components, va ser presentat per KO Propo sota les sigles KIY (Kustomize it Yourself). Aquest nou concepte aplicat al món del radiocontrol aporta simplicitat a la personalització i actualització a través d'un sistema modular format per les tres unitats que hem comentat.

La unió d'aquestes tres unitats o mòduls es realitza fàcilment, sense cargols. Només cal prémer el bloqueig de seguretat i tirar d'una palanca, per a poder desunir les parts que componen aquesta emissora tan nova.

La unidd principal d'aquesta emissora funciona en 2.4GHz amb el sistema FHSS (Frequancy hopping).

Hi ha disponibles diferents mòduls o unitats de direcció, diferents a la que es subministra en aquest kit. Pots triar des de l'extensió de volant, que permet canviar la posició del volant de direcció, i l'estic de direcció.


Disposem de manual en castellà.


****Q****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.