TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Emisora ??EX2 Select Pack 2 (Drop and Base Lipo) [4945984805639]

KO Propo Emisora ??EX2 Select Pack 2 (Drop and Base Lipo)KO Propo Emisora ??EX2 Select Pack 2 (Drop and Base Lipo)KO Propo Emisora ??EX2 Select Pack 2 (Drop and Base Lipo)

KO Propo Emisora ??EX2 Select Pack 2 (Drop and Base Lipo) [4945984805639]

Ref: 80563

302.50€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 13m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Emissora KO Propo EX-II FHSS / MHS de 4 canals, versió Pack2.

L'emissora EX-II de KO Propo ha estat desenvolupada seguint el mateix concepte "Kustomize It Yourself" (KIY) ja utilitzat en el model EX-1 de KO Propo, que consisteix en un conjunt de mòduls que es combinen per personalitzar totalment l'emissora. D'aquesta manera cada usuari pot triar diferents mòduls de direcció (estic, extensió 3d de volant, drop, volant standard, etc.), o bé empunyadura funcional per a esquerrans o per a destres, així com diferents accessoris, com la base per muntar bateria LiPo , els grips de diferents colors o de diferent gruix, etc.

L'emissora EX-II Select Pack 2 es lliura completa i llista per funcionar, i inclou el drop de volant (l'extensió que desplaça el volant cap avall), mòdul empunyadura per a dretans bàsica, sense interruptors, amb el gallet de gas / fre regulable, el mòdul EX-II Màster Unit amb la pantalla LCD Xpansion, i la base per a bateries tipus life o LiPo.

Cal destacar que la pantalla LCD (Xpansion Unit) no només permet veure els valors de les variables que ajustem a les diferents funcions del sistema de menús de l'EX-II, sinó que a més inclou una CPU que es combina amb la CPU de la Master Unit EX-II (Dual Procesing), el que la fa molt més ràpida (augmenta la velocitat de processament).

L'EX-II inclou dues freqüències diferents; La freqüència FHSS (Frequency Hopping Spread Spektrum) que li permet treballar amb tots els receptors de KO Propo de sistema FHSS, i la freqüència MHS (Mini-Z Hybrid Spread Spectrum), només per als Kyosho Mini-Z que funcionin en sistema MHS ( tota la gamma Mini-Z VE PRO).

Al costat de l'emissora es subministra el receptor de 4 canals KR-241FH, que treballa en la freqüència FHSS.

Funciona amb 4 piles del tipus AAA, tot i que podrem utilitzar la base per bateries LiPo o Life per alimentar-la amb bateries d'aquest tipus.

Característiques:

- Dimensions: 240 & times; 163 & times; 107mm
- Pes: 528g (sense bateria)
- Alimentació: 150mA RO3 / AAA / UM4 battery x 4
- Temps d'utilització: 6hores (Pot variar en funció de la bateria utilitzada)
- 20 memòries.
- Receptor model KR-241FH inclòs.

- Compatible amb els receptors de KO Propo: KR-415FHD, KR-413FH, KR-211FH, KR-212FHG


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.