TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo EX-II Emissora FHSS / MHS 4ch Volant d'alumini GunMetal[4945984805653]

KO Propo EX-II Emissora FHSS / MHS 4ch Volant d'alumini GunMetalKO Propo EX-II Emissora FHSS / MHS 4ch Volant d'alumini GunMetal

KO Propo EX-II Emissora FHSS / MHS 4ch Volant d'alumini GunMetal[4945984805653]

Ref: 80565

269.99€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 8m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Emissora KO Propo EX-II FHSS / MHS de 4 canals, versió amb volant d'alumini en color Gunmetal.

Aquesta emissora ha estat desenvolupada seguint el mateix concepte "Kustomize It Yourself" (KIY) ja utilitzat en el model EX-1 de KO Propo, i consisteix en un conjunt de mòduls que es combinen per personalitzar al màxim l'emissora. D'aquesta forma cada usuari pot triar diferents mòduls de direcció (estic, extensió 3d de volant, volant standard, etc.), o bé diferents mçodulos d'empunyadura; per a esquerrans o per a destres, així com diferents accessoris, com la base per muntar bateria LiPo, els grips de goma per l'empunyadura, de diferents colors o de diferent gruix, etc.

L'emissora EX-II es lliura completa i llista per funcionar, i inclou el mòdul empunyadura per a dretans, el mòdul EX-II Màster Unit amb la pantalla LCD Xpansion, i el mòdul de volant de direcció standard amb volant en alumini , en color Gunmetal .

Cal destacar que la pantalla LCD (Xpansion Unit), actualitzada a la versió 1.06 (el menú ja només apareix en idioma anglès) no només permet veure els valors de les variables que ajustem a les diferents funcions del sistema de menús de l'EX-II, sinó que a més inclou una CPU que es combina amb la CPU de la Master Unit EX-II (Dual Procesing), el que la fa molt més ràpida en processar dades i enviar-los al receptor.

L'EX-II inclou dues freqüències diferents; La freqüència FHSS (Frequency Hopping Spread Spektrum) que li permet treballar amb tots els receptors de KO Propo de sistema FHSS, i la freqüència MHS (Mini-Z Hybrid Spread Spectrum), només per als Kyosho Mini-Z que funcionin en sistema MHS.

Al costat de l'emissora es subministra el receptor de 4 canals KR-241FH en freqüència FHSS.

Funciona amb 4 piles del tipus AAA.

Característiques:

- Només 510gr de pes (sense bateries).
- Emissora de 4 canals.
- Receptor de 4 canals model KR-241FH.
- La pantalla de LCD "Xpansion Unit" actualitzada a versió 1.06, ens permet ajustar les múltiples funcions d'aquesta emissora.
- Les funcions individuals poden ser assignades als interruptors (ET) o al botó (BT) disponible.
- La pantalla LCD té les mateixes dimensions que la pantalla de l'emissora EX-I, de la mateixa fabricant.
- 20 memòries disponibles.
- Volant en alumini en color Gunmetal.
- L'emissora EX-II pot operar amb tots els receptors FHSS fabricats per KO Propo, així com també en el sistema MHS, utilitzat en la gamma de productes Kyosho denominats Mini-Z PRO.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.