TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Master Unit EX-2 (MHS / FHSS) [4945984805578]

KO Propo Master Unit EX-2 (MHS / FHSS)KO Propo Master Unit EX-2 (MHS / FHSS)KO Propo Master Unit EX-2 (MHS / FHSS)KO Propo Master Unit EX-2 (MHS / FHSS)

KO Propo Master Unit EX-2 (MHS / FHSS) [4945984805578]

Ref: 80557

89.08€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 35m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Màster unit EX-II FHSS / MHS de 4 canals, fabricada per KO Propo.

Aquesta peça forma part d'una sèrie de mòduls a triar que un cop combinats ens permeten disposar d'una emissora per a cotxes RC, d'alta gamma. Haurem afegir un mòdul empunyadura o Grip Unit, i un mòdul de direcció o Steering Unit. KO Propo disposa de diversos models de mòduls per triar.

Així doncs, aquesta Màster Unit segueix el concepte desenvolupat per KO Propo denominat "Kustomize It Yourself" (KIY) ja utilitzat en el model EX-1 de KO Propo, i consisteix en un conjunt de mòduls que es combinen per personalitzar al màxim l'emissora.

D'aquesta forma cada usuari pot triar diferents mòduls de direcció (estic, extensió 3d de volant, volant standard, Extensió Drop, etc.), o bé diferents mòduls d'empunyadura; per a esquerrans o per a destres, així com diferents accessoris, com la base per muntar bateria LiPo, els grips de goma per l'empunyadura disponibles en diferents colors i / o de diferents gruixos, etc.

L'emissora EX-II es lliura completa i llista per funcionar, i inclou el mòdul empunyadura per a dretans, el mòdul EX-II Màster Unit amb la pantalla LCD Xpansion, i el mòdul de volant de direcció standard amb volant en alumini, en color Gunmetal.

Per poder operar els 4 canals que disposa aquesta Master Unit, haurem de combinar la pròpia EX-II màster unit amb el mòdul Xpansion Unit, format per una pantalla LCD que inclou botonera. Aquesta pantalla, un cop connectada a l'EX-II Màster Unit, ens permet visualitzar els valors de les variables que ajustem a les diferents funcions del sistema de menús. A més, la Xpansion Unit disposa d'un processador CPU que es combina amb la CPU de la Master Unit EX-II (Dual Procesing), el que permet que l'emissora sigui molt més ràpida en processar dades i enviar-los al receptor.

La Master Unit EX-II inclou pot treballar en dues freqüències diferents; La freqüència FHSS (Frequency Hopping Spread Spektrum) que li permet treballar amb tots els receptors de KO Propo de sistema FHSS, i la freqüència MHS (Mini-Z Hybrid Spread Spectrum), només per als Kyosho Mini-Z que funcionin en sistema MHS.

Els usuaris de la KO Propo EX-I, ja sigui la versió ASF com la versió FHSS, poden adquirir aquesta Màster Unit, al costat del mòdul Xpansion, i combinar-los amb l'empunyadura i el volant que ja utilitzen en l'EX-I.


****P****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.