TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Mecanisme de Gallet per EX-1 Expert Grip [4945984160653]

KO Propo Mecanisme de Gallet per EX-1 Expert GripKO Propo Mecanisme de Gallet per EX-1 Expert GripKO Propo Mecanisme de Gallet per EX-1 Expert Grip

KO Propo Mecanisme de Gallet per EX-1 Expert Grip [4945984160653]

Ref: 16065

26.14€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 4m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original fabricat per KO Propo del gallet Expert 3D i del mecanisme.

Aquest article el podem instal·lar en les empunyadures de primera generació del model EX-1 KIY (que no eren model Expert). Un cop instal·lat aquest gallet + mecanisme, tindrem la nostra empunyadura actualitzada al model Expert (mes modern, a falta dels grips de goma que també es comercialitzen per separat).

Un cop muntat aquest mecanisme i gallet, quan haguem de reemplaçar el gallet (trencaments) inclòs en aquest kit, haurem de muntar el Gallet 3D "Expert".


****7****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.