TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Tornilleria completa EX-1 KIY Alumini Blau [4945984105333]

KO Propo Tornilleria completa EX-1 KIY Alumini Blau

KO Propo Tornilleria completa EX-1 KIY Alumini Blau [4945984105333]

Ref: 10533

18.85€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 164 h. 45m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt complet de cargols exterior en alumini, en color blau, per a la "Master Unit" i el "Grip Unit" (empunyadura) de l'emissora EX-1KIY de KO Propo.

Recomanem seguir les instruccions (en anglès) incloses en aquest set de cargols per muntar cada cargol en la seva ubicació correcta (és important no barrejar cargols de longituds diferents). Els cargols es subministren agrupats en bosses, perquè sigui molt més fàcil i àgil la seva localització, així com el seu muntatge en la ubicació correcta de l'emissora.


****58****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.