TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO PROPO Unitat Mestra EX-1 KIY v2 FHSS 2.4Ghz + receptor KR413F[4945984805431]

KO PROPO Unitat Mestra EX-1 KIY v2 FHSS 2.4Ghz + receptor KR413F

KO PROPO Unitat Mestra EX-1 KIY v2 FHSS 2.4Ghz + receptor KR413F[4945984805431]

Ref: 80543

305.77€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 12m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


KO PROPO Unitat Mestra EX-1 KIY v2 FHSS 2.4Ghz + receptor KR413FH

Unitat principal (mestre) de la emissora KO Propo EX-1 KIY en 2.4 FHSS, versió 2 (de programari) i receptor de 4 canals KR413FH.

Es tracta de la unitat principal d'aquest emissari format per diferents unitats o mòduls. Per tant, necessitaremos la empunyadura per a diestros, o la empunyadura de zurdos, i un volant d'adreça, com pot ser l'extensió del volant, o bé el pal d'adreça.

Combinant aquests mòduls d'empunyadura, unitat principal i unitat de volant, podrem muntar i ajustar l'emissora a la nostra voluntat.

Aquest sistema modular d'emissora format una base de diferents components, va ser presentat per KO Propo sota les sigles KIY (Kustomize it yourself). Aquest nou concepte aplicat al món del radiocontrol aporta simplicitat a la personalització i actualització a través d'un sistema modular format per les tres unitats que hem comentat.

La unió d'aquestes tres unitats o mòduls es realitza fàcilment, sense cargols. Només cal prémer el bloqueig de seguretat i tirar d'una palanca, per poder desunir les parts que componen aquesta emissora tan novedosa.

Aquest principalitat funciona en 2.4GHz amb el nou sistema FHSS (salt de freqüències). S'inclou un receptor de 4 canals, d'última generació, model KR413FH.

Disposem del manual en castellà.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.