TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Volante opcional en aluminio [4945984105746]

KO Propo Volante opcional en aluminio

KO Propo Volante opcional en aluminio [4945984105746]

Ref: 10574

36.57€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 8m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original del volant de direcció realitzat en alumini, inclòs originalment en l'emissora EX-RR de KO Propo.

Aquest volant de direcció vàlid per a emissores KO Propo està fabricat en alumini però pesa exactament igual que els volants de plàstic. Podem dir que per una banda té la rigidesa de l'alumini i d'altra banda ofereix una bona lleugeresa. Inclou un disc espaiador que permet ajustar els límits de direcció per separat en cada costat (dreta / esquerra).

A més, la principal característica d'aquest volant és que té un diàmetre 2 mm més petit que el volant standard (KO Propo EX-1 / EX-II, EX-10 Helior / Eurus, etc)

¿En què afecta la conducció del nostre model RC el diàmetre del volant?

El volant de menor diàmetre en l'emissora ens permet tenir una tacte de direcció molt més directe. en utilitzar un volant de menor diàmetre les reaccions del nostre cotxe seran més brusques, més reactives, pel fet que amb menor moviment de la nostra mà per accionar el volant, aconseguirem el mateix arc de gir de les rodes del nostre cotxe.

Quan utilitzem un volant de major diàmetre ocorre l'efecte oposat, ja que necessitarem un moviment més prolongat de la nostra mà en accionar el volant, per aconseguir el recorregut complet de gir de la direcció del nostre xassís.

¿Amb quins models d'emissora és compatible aquest volant de menor diàmetre?

Aquest volant és completament compatible únicament amb emissores fabricades per KO Propo. Per tant podrem muntar en els models: EX-RR, EX-1 KIY ASF / FHSS, EX-2, EX-10 Helios / Eurus, EX-1 UR / Mars-r / Mars, EX-5, així com també a la Kyosho EX-6 i EX-6R.

A més, les unitats KIY Drop de direcció i 3D Extension Unit també poden muntar aquest volant.


****214****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Neumatico Davanter Moqueta 7gr Corba
Neumatico Davanter Moqueta 7gr Corba