TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KO Propo Xpansion Unit EXP-104 EX-2 [4945984805592]

KO Propo Xpansion Unit EXP-104 EX-2KO Propo Xpansion Unit EXP-104 EX-2KO Propo Xpansion Unit EXP-104 EX-2KO Propo Xpansion Unit EXP-104 EX-2

KO Propo Xpansion Unit EXP-104 EX-2 [4945984805592]

Ref: 80559

104.93€
Quantitat:

Avísam quan estigui disponibleForma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 14 h. 41m.

No Stock
No Stock


Politica de devoluciones
Politica de envios


Conjunt format pel suport de plàstic i la pantalla (mòdul Xpansion) per muntar a la Màster Unit la emsiora EX-II de KO Propo.

Aquesta pantalla LCD Xpansion es subministra al costat de la Màster unit EX-II i al mòdul de empunyadura i de direcció, quan vam comprar l'emissora EX-II en versió Standard.

Si utilitzarem el mòdul Màster Unit EX-II, hem acoblar també aquest mòdul Xpansion, que ens permetrà accedir a tots els menús i funcions de l'emissora. Sense la pantalla Xpansion, la Master Unit EX-II és simplement una emissora de dos canals sense cap altre ajust que els trims (TH Trim i ST Trim).

Un cop connectada la pantalla Xpansion (inclou botonera) podrem moure'ns per tots els menús de l'emissora, i activar les funcions que desitgem. Al seu torn, podrem també accedir als paràmetres del tercer i del 4 canal.

Aquesta pantalla es pot muntar, mitjançant el suport subministrat, en dues posicions diferents. Només necessitarem un tornavís de punta philips (estrella).


****P****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.