TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KOPropo Escuma de vol de direcció EX-1 KIY [4945984105258]

KOPropo Escuma de vol de direcció EX-1 KIY

KOPropo Escuma de vol de direcció EX-1 KIY [4945984105258]

Ref: 10525

8.47€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 33 h. 10m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original de l'escuma del volant de direcció de les emissores KO Propo EX-1FHSS / ASF i EX-II en totes les seves versions. Aquesta escuma va muntada sobre el volant que utilitzarem per operar la direcció (canal 1) del nostre cotxe RC.

Recomanat per a les emissores amb sistema KIY, és a dir: KO Propo EX-1 FHSS i ASF, així com per a les EX-II en versió Standard, Select Pack I i Select Pack II. També podem utilitzar aquesta escuma per substituir l'escuma original de l'Extensió 3D i del Drop de Direcció, tots dos mòduls compatibles amb totes les emissores amb sistema KIY de KO Propo, que es comercialitzen per separat.

Atenció, no podem utilitzar aquesta escuma de volant a la KO Propo EX-1ur ni en l'EX-RR, ja que ambdues emissores utilitzen volants de direcció de menor diàmetre, i per tant l'escuma també ha de ser de menor diàmetre.

¿En què influeix l'escuma del volant de direcció en una emissora RC?

Evidentment l'escuma que utilitzem perquè el tacte del volant de direcció d'una emissora RC sigui més agradable als nostres dits, ha de tenir el diàmetre ajustat a les mesures del volant de plàstic o d'alumini sobre el que vagi muntada. D'aquesta manera l'escuma no quedarà ni molt tibada ni molt folgada.

Utilitzant un volant de mida estàndard al costat de l'escuma que li correspon, disposarem de molta progressivitat i molta suavitat en el control del canal 1 del nostre cotxe RC, el canal encarregat del gir a dreta / esquerra.

L'escuma dels volants de les emissores RC ha de facilitar-nos el contacte dels nostres dits amb el volant de plàstic. Per tant ha de tenir un tacte suau però ferma, ja que si aquesta escuma és massa tova o ja està molt utilitzada, tindrà efecte memòria i quedarà deformada amb la forma en què posem els dits.
 

¿Podem canviar el volant a la nostra emissora KO Propo?

Per descomptat, els volants de les diferents emissores fabricades per KO Propo utilitzen el mateix sistema d'ancoratge, pel que podem intercanviar-los. Cada emissora de KO Propo està dissenyada amb unes característiques molt concretes, i la mida del volant és una d'elles.

Com sabeu, les emissores de KO Propo es caracteritzen per la seva elevada ergonomia i la seva capacitat de personalització. Per tant, un d'aquests ajustos que podrem realitzar perquè l'emissora s'adapti a les nostres preferències de pilotatge és la mida del volant i el seu corresponent escuma.


****94****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Kyosho Miniz F1 manguetes 0gr Alumini
Kyosho Miniz F1 manguetes 0gr Alumini