TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KoPropo EX-1UR Flying Foam [4945984161766]

KoPropo EX-1UR Flying Foam

KoPropo EX-1UR Flying Foam [4945984161766]

Ref: 16176

10.50€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 33 h. 4m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original de la escuma del volant de direcció de l'emissora KO Propo EX-1ur . Aquesta escuma va muntada sobre el volant rodó que utilitzarem per operar la direcció (canal 1) del nostre cotxe RC, i té la característica que és de menor diàmetre que les escumes utilitzades en altres volants d'emissores KO propo. El volant de plàstic de la KO Propo EX-1ur és de menor diàmetre comparat amb els volants habituals muntats en emissores KO Propo.

Aquesta escuma per volant està ecomendada per l'emissora KO Propo EX-1ur i per l'EX-RR (que originalment també munta un volant de menor diàmetre).

¿En què influeix el diàmetre del volant de direcció en una emissora RC?

Evidentment l'escuma que utilitzem perquè el tacte del volant de direcció d'una emissora RC sigui més agradable als nostres dits, ha de tenir el diàmetre ajustat a les mesures del volant de plàstic o d'alumini sobre el que vagi muntada. D'aquesta manera l'escuma no quedarà ni molt tibada ni molt folgada.

Així doncs, en el cas que el volant de direcció sigui lleugerament més petit (menys diàmetre que els volants habituals), l'escuma que utilitzem sobre també haurà d'ajustar-se a aquestes mesures.

El fet d'utilitzar un volant de menor diàmetre a la nostra emissora la apreciarem a la sensibilitat de gir . A menor diàmetre, les reaccions seran una mica més brusques ja que amb menor moviment dels nostres dits, aconseguirem el mateix recorregut de gir de les rodes del nostre cotxe RC. Tindrem una direcció més directa, més reactiva.

Utilitzant un volant de mida estàndard guanyem progressivitat i suavitat en el control del canal 1 del nostre cotxe RC, el canal encarregat del gir dreta / esquerra.

Molts pilots de cotxes RC d'alt nivell prefereixen aquests volants més petits per sentir molt més les reaccions del cotxe i ser més ràpids en controlar-maniobrant el volant de direcció en la seva emissora.

¿Podem canviar el volant a la nostra emissora KO Propo?

Per descomptat, els volants de les diferents emissores fabricades per KO Propo utilitzen el mateix sistema d'ancoratge, pel que podem intercanviar-los. Cada emissora de KO Propo està dissenyada amb unes característiques molt concretes, i la mida del volant és una d'elles.

Com sabeu, les emissores de KO Propo es caracteritzen per la seva elevada ergonomia i la seva capacitat de personalització. Per tant, un dels ajustos que podrem realitzar perquè l'emissora s'adapti a les nostres preferències de pilotatge és la mida del volant al costat del seu corresponent escuma.


****94****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
TRP Llantas Del + Tras Mosler MT900 Negras
TRP Llantas Del + Tras Mosler MT900 Negras