TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KOPROPO Expert grip Unitat 2 (mà dreta) [4945984105784]

KOPROPO Expert grip Unitat 2 (mà dreta)

KOPROPO Expert grip Unitat 2 (mà dreta) [4945984105784]

Ref: 10578

141.57€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 16 h. 14m.

Limited Stock
Unidades Limitadas


Politica de devoluciones
Politica de envios


En aquesta nova versió de l'empunyadura per a les emissores amb sistema KIY, KO Propo ha allargat el gallet d'acceleració / fre, i ha canviat també el seu angle de treball.

Per tal de no influir excessivament sobre l'angle de funcionament sobre la distància al dit respecte al potenciòmetre del sistema de gas / fre, KO Propo ha aconseguit una sensació sobre el canal de gas / fre molt més directa, mantenint una mida de tot el conjunt molt compacte i còmode alhora que ergonòmic. Cada vegada que ho vam accionar sentirem aquesta sensació de tacte molt més directe i lineal sobre el propi gallet d'acceleració / fre, el que es traduirà en una reacció més suau i ràpida de l'acceleració i el fre del nostre model.

Ajust de la tensió de la molla del gallet

Tensió de la molla del gallet a gust de cada usuari. Aquest nou gallet d'acceleració / fre disposa d'un ajust de la tensió de la molla mitjançant un cargol. Estrenyent o afluixant aquest cargol obtindrem un tacte més dur o més tou en el gallet.

Informacions d'interès

Quan utilitzem aquesta empunyadura Expert grip unit 2 en les emissores KO Propo EX-1, EX-2 i Kyosho EX-6 només la funció ReturnSpeed ??(velocitat de retorn) pot no funcionar. La resta de funcions que impliquin el canal 2 (acceleració / fre) funcionaran correctament.

A més, en utilitzar la KO Propo EX-2, o la Kyosho EX-6 disposarem d'una actualització del firmware (V1.08 ~). Per accedir a l'última actualització, adreceu-vos si us plau a la web d'informació de producte del fabricant.

Models compatibles: Matser Unit EX-RR / EX-1 / EX-2 / Kyosho EX-6.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.