TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

KOPropo Gallet multiángulo per Expert grip 2 [4945984160660]

KOPropo Gallet multiángulo per Expert grip 2

KOPropo Gallet multiángulo per Expert grip 2 [4945984160660]

Ref: 16066

10.50€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 32 h. 27m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Recanvi original del gallet multiángulo per accionar l'accelerador / fre de l'emissora KO Propo EX-RR.

Aquesta emissora inclou l'empunyadura versió Expert Grip 2, que presenta algunes diferències respecte a la versió anterior (Expert Grip). Una d'aquestes novetats de l'empunyadura Expert Grip 2 és el gallet multiángulo.

¿Què novetats aporta aquest gallet multiángulo respecte a les versions anteriors?

Aquest gallet multiángulo ve inclòs originalment en l'empunyadura Expert Grip 2 de KO Propo. L'empunyadura Expert Grip 2 presenta novetats respecte a les seves antecessores (la empunyadura Estàndard i la Expert Grip) i precisament aquestes novetats tenen a veure directament amb el gallet multiposició.

Aquest gallet multiángulo inclou bàsicament dues millores. D'una banda, la corba que fa el gallet on posarem el rovell del nostre dit és molt més pronunciat. D'aquesta manera el gallet s'ajusta més al nostre dit.

D'altra banda, el gallet té una posició molt més vertical des del mecanisme que l'acciona. En les versions anteriors el gallet arribava als nostres dits en una posició molt més inclinada.

Per la resta, el gallet disposa dels mateixos ajustos que en les versions anteriors. Podrem obrir o tancar la lleva de fre per ajustar-la a la mida del nostre dit, podrem moure aquesta lleva de fre cap als costats, i podrem allunyar o acostar el gallet a l'empunyadura, depenent de si tenim els dits llargs o curts (adults / nens )

Aquestes aportacions del gallet multiposició per empunyadura Expert Grip 2 es tradueixen en un tacte molt més directe sobre el sistema gas - fre del vehicle RC. L'accelerador i el fre seran molt més sensibles, molt més directes i reactius quan pressionem el gallet.

¿En quins models d'emissora KO Propo puc muntar aquest gallet?

Originalment, l'única emissora que inclou aquest gallet de sèrie és la KO Propo EX-RR, concretament munta l'empunyadura per a dretans Expert Grip 2. Per tant, només poden utilitzar aquest gallet de recanvi que disposin d'una KO Propo EX -RR, o bé aquells que tinguin altres models d'emissora amb sistema KIY (Kustomize It Yourself) sempre que li hagin actualitzat l'empunyadura al model Expert Grip 2, opcional. Així doncs, a més de la KO Propo EX-RR, si feu servir una EX-1 FHSS / ASF o bé una EX-II en qualsevol de les seves versions (standard / Select Pack I / Select Pack II) i li heu muntat una empunyadura opcional Expert Grip 2, també podreu utilitzar aquest gallet com a recanvi de l'original.

¿En què emissores no podem muntar aquest gallet?

Atès que el mecanisme que subjecta el gallet multiángulo a l'empunyadura Expert Grip 2 és completament nou, aquest gallet idèntic a l'original només es pot muntar en emissores que utilitzin l'empunyadura Expert Grip 2.

No podreu utilitzar-lo en la KO Propo EX-10 Helios, KO Propo EX-1ur, KO Propo EX-10 Eurus. Pel que fa a les emissores KIY (EX-1 FHSS / ASF Standar, KO Propo EX-1 FHSS / ASF Expert, KO Propo EX-2 Standard, KO Propo EX-2 Select Pack 1, KO Propo EX-2 Select Pack 2) si no els heu actualitzat l'empunyadura original a la versió Expert Grip 2, no podreu muntar aquest gallet de recanvi.


****94****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.


Clients que van comprar aquest producte, també han comprat
Receptor KO PROPO 2 Ch FHSS (salt de freqüència) KR-211FH
Receptor KO PROPO 2 Ch FHSS (salt de freqüència) KR-211FH