TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Carrosseria Pure Tingues Toyota Supra Castrol [4955439752197]

Kyosho Carrosseria Pure Tingues Toyota Supra Castrol

Kyosho Carrosseria Pure Tingues Toyota Supra Castrol [4955439752197]

Ref: 39184

48.21€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 7 h. 0m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Carrosseria fabricada per Kyosho del Toyota Supra amb decoració Castrol. Aquesta carrosseria es va fabricar per al xassís Pure Ten, tot i que actualment la podem muntar perfectament en els xassís de Kyosho FW05 i VOne- R.


****WC****

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.

Categories
Fabricants