TRUQUI'NS : 93 783 30 36   
 

Technical Racing Products

Los especialistas del MiniZ del radiocontrol

Kyosho Drone Racer G-Zero [4548565313174]

Kyosho Drone Racer G-ZeroKyosho Drone Racer G-ZeroKyosho Drone Racer G-ZeroKyosho Drone Racer G-ZeroKyosho Drone Racer G-Zero

Kyosho Drone Racer G-Zero [4548565313174]

Ref: 20571W

284.35€
Quantitat:


Forma de Pago aceptadas:
Tarjeta de Crédito VISA
PayPal
Reembolso

Stock actualitzat fa: 20 h. 1m.

In Stock
Entrega Inmediata


Politica de devoluciones
Politica de envios


Drone Racer de Kyosho amb carrosseria G-Zero, en format readyset, és a dir, inclou tot el necessari per utilitzar-lo.

Els Drone Racer de Kyosho són els primers drones de carreres comercialitzats que utilitzen una emissora de pistola, similar a les que utilitzem en els cotxes RC, per funcionar. Es tracta d'una aeronau de competició que vola a baixa altura, que permet al pilot triar entre dos nivells diferents d'altitud (35cm / 60cm), i que a més és molt fàcil de portar amb una emissora de tipus pistola.

Amb aquest Drone Racer no cal disposar d'un nivell elevat de vol d'aeronaus RC pel fet que en aquest cas és la tecnologia que porta el Drone Racer qui fa la feina difícil. Així doncs amb el Drone Racer podràs fer fàcils maniobres i carreres entre aeronaus similars, igual que les que apareixen en les pel·lícules de ciència ficció. Pot volar tant en espais indoor o outdoor.

Avançats sensors d'ultrasons instal·lats a la base del Drone Racer ens permeten aterrar, enlairar-se, i volar a l'altura estable per defecte (utilitzant un interruptor ubicat a l'empunyadura de l'emissora). Disposa de giròscop de 6 eixos (3 eixos per als sensors velocitat i 3 eixos per a la qual sensors d'acceleració.

Una altra de les novetats que inclouen els Drone Racer és la inclinació variable de les torretes que subjecten els motors. Modificant aquest ajust permetrem que les hèlixs treballin a 0 & ordm ;, 10 & ordm; o 20 & ordm; d'inclinació (0 & deg ;: màxima estabilitat / velocitat 30km / h o bé 20 & deg ;: menys estabilitat / velocitat 34.5km / h).

Aquest Drone Racer es comercialitza de fàbrica ajustat al nivell de sensibilitat "principiant". Un cop el nostre nivell de pilotatge vagi millorant, podrem ajustar la sensibilitat de l'aeronau al nivell "intermedi", que permet una maniobrabilitat i rendiment molt més agressius. A més d'aquests nivells de sensibilitat, hi ha una sèrie d'ajustos personalitzables que permetran augmentar o disminuir la sensibilitat de molts paràmetres, fent que el Drone Racer voli suau o agressiu, en funció de la nostra elecció.

Tota aquesta nova tecnologia en el sistema de control de l'aeronau facilita que ràpidament arribem alts nivells destresa i de pilotatge.

El Readyset inclou:

- Drone Racer model G-Zero muntat i llest per volar.
- Emissora tipus pistola 2.4GHz Syncro KT-231P, amb molts ajustos. En l'empunyadura disposa d'un interruptor per ajustar l'altura del Drone Racer.
- Bateria LiPo de 3.7V-1000mAh. Temps de vol, 10min. aprox.
- Carregador USB amb tall automàtic de cap de càrrega. Temps de càrrega, entre 1 i 2 hores, dependdiendo de la font de corrent USB utilitzada.
- Cable USB per connectar el Drone Racer a un ordinador personal (ajust variador).
- Llums LED personalitzables en la torreta davant.
- Comptavoltes per infraroig inlcuido en l'electrònica del Drone Racer.
- Conjunt extra d'hèlixs de recanvi.

No inclòs en aquest readyset:
- 4x AA bateries per a l'emissora.
- Ordinador amb port USB o carregador USB per carregar la bateria del Drone Racer.


********

Quan rebré la meva comanda?

Correus en Oficina: Si fas la comanda abans de les 12 del migdia s'expedirà durant el mateix dia, per tant, estarà disponible per recollir als 2/3 dies de la seva expedició.

Nacex: Si fas la comanda abans de les 18h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 24 hores, a excepció de les poblacions petites on Nacex es reserva el dret de lliurar la comanda en 48 hores.

Fedex: Si fas la comanda abans de les 14h la comanda s'expedirà durant el mateix dia i el rebràs en 48/72 h depenent de la destinació internacional.

Quant em costarà l'enviament?

No podem dir-te amb exactitud el preu de l'enviament fins que no sapiguem el volum, pes i destí del teu enviament, així doncs; la millor manera de conèixer el preu de l'enviament és realitzant els passos de la compra fins a arribar al punt on la pàgina web cotitza l'enviament.